Първоначално изпратено от Invmert
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнениеВ България кредитите за покупка на жилище не са много разпространени. Едва в 21.53% от продажбите участва някакво кредитно финансиране, а в 78.47% се разчита на собствени спестявания. А при бруталния растеж на доходите (лидер в ЕС), дори и малцината с кредити, ще изплатят предсрочно и безпроблемно заемите си. Още от първия ден на новата година ще има увеличение в доходите от 19.61%.
От миналата седмица:
През третото тримесечие на 2023 година:
- Коефициентът на безработица е 4.0%, или с 0.4 процентни пункта по-висок в сравнение с третото тримесечие на 2022 година;
- Коефициентът на заетост за населението на възраст 15 - 64 навършени години намалява с 0.6 процентни пункта в сравнение със същото тримесечие на 2022 г. и достига 71.5%;
- Коефициентът на икономическа активност за населението на възраст 15 - 64 навършени години е 74.6%, като в сравнение с третото тримесечие на 2022 г. намалява с 0.2 процентни пункта.
https://www.nsi.bg/bg/content/20898/...B8%D0%BD%D0%B0
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Точно така, от сеемстотин и нещо на девестин и нещо, с тия пари не само ще си платят предсрочно кредититИ, ами всеки ще може да се поглези с чисто ново аЛди а8 (или Порше Паранема).
Доходите на хората сериозно се повишиха и вече покупката на движимо или недвижимо имущество не е никакъв проблем. А се очертава дори и още по-висок растеж за следващите години.
1. ACEA (PDF файл)
- 1 like
Коментар
-
Ако има такова до края на 2024 година, доколкото на мен ми е известно, то това увеличаване би било изключително плавно и в рамките на 1%, което означава лихви от порядъка на 3,5%"
Прочети още на: https://www.dnes.bg/stranata/2023/11...v-imoti.589835
Байнооооо, те вече са толкова бре, хФащай мотиката, калпазанин:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнениеВ България кредитите за покупка на жилище не са много разпространени. Едва в 21.53% от продажбите участва някакво кредитно финансиране, а в 78.47% се разчита на собствени спестявания. А при бруталния растеж на доходите (лидер в ЕС), дори и малцината с кредити, ще изплатят предсрочно и безпроблемно заемите си. Още от първия ден на новата година ще има увеличение в доходите от 19.61%.Last edited by better; 20.11.2023, 21:23.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеБългария е най-добрата страна в ЕС за инвестиране в имоти
https://www.dnes.bg/stranata/2023/11...v-imoti.589835
Към настоящия момент няма причина да смятаме, че цените на жилищата няма да се задържат стабилно на сегашните нива.
Йееееа, както пее Ozzy
Не очакваме повишаване на лихвите. Ако има такова до края на 2024 година, доколкото на мен ми е известно, то това увеличаване би било изключително плавно и в рамките на 1%, което означава лихви от порядъка на 3,5%", категоричен бе гостът. Хахахахахаха, ам чи те на някои орра, кредитите към него момент, ще са на финална права и ще питат за още евтини пари хахаха, докато баламурите стискали кеш 11г., са пропилели 1/3 от активния си живот!!!!
Това каза Йордан Йорданов, съсобственик и управляващ директор на агенция за имоти, в предаването "Бизнес старт" на Bloomberg TV Bulgaria с водеща Роселина Петкова.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
А колко е бруталната инфлация в гетото на Европа ?
В България е 5.9%.
В еврозоната е 2.9%.
1. Bank of Russia
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнениеВ България кредитите за покупка на жилище не са много разпространени. Едва в 21.53% от продажбите участва някакво кредитно финансиране, а в 78.47% се разчита на собствени спестявания. А при бруталния растеж на доходите (лидер в ЕС), дори и малцината с кредити, ще изплатят предсрочно и безпроблемно заемите си. Още от първия ден на новата година ще има увеличение в доходите от 19.61%.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнениеА при бруталния растеж на доходите (лидер в ЕС)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнениеСигурен съм, че неговото мнение е безпристрастно, няма користни цели с лични облаги и не се опитва да въвлече в заблуда хора, които се колебаят дали да теглят кредит до края на смисления си живот за покупка на надценено жилище в гетото на Европа!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеБългария е най-добрата страна в ЕС за инвестиране в имоти
Към настоящия момент няма причина да смятаме, че цените на жилищата няма да се задържат стабилно на сегашните нива.
Йееееа, както пее Ozzy
Не очакваме повишаване на лихвите. Ако има такова до края на 2024 година, доколкото на мен ми е известно, то това увеличаване би било изключително плавно и в рамките на 1%, което означава лихви от порядъка на 3,5%", категоричен бе гостът. Хахахахахаха, ам чи те на някои орра, кредитите към него момент, ще са на финална права и ще питат за още евтини пари хахаха, докато баламурите стискали кеш 11г., са пропилели 1/3 от активния си живот!!!!
Аз вярвам само на този човек!
Сигурен съм, че неговото мнение е безпристрастно, няма користни цели с лични облаги и не се опитва да въвлече в заблуда хора, които се колебаят дали да теглят кредит до края на смисления си живот за покупка на надценено жилище в гетото на Европа!
- 7 Харесвания
Коментар
-
Йееееа, както пее Ozzy
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Но ти си давал различни линкове в последно време.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар