IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
    4 стаен сега е като 4 стаен тогава -
    Дори сега не бих броил 300 палки за 4стаен в Света Троица...особено в соц състояние. Честно казано им се чудя на хора, които нямат пари да поддържат гарсонера, а живуркат в 4стаен, без да пипнат нищо по него 50г.

Коментар

• 4 стаен сега е като 4 стаен тогава -

Click image for larger version

Name:	11.JPG
Views:	1
Size:	34.3 КБ
ID:	4105513

Коментар

• 20 евра са си 20 евра -

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=9nhp1o&f1=1

12 евра и те така -

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=9nhp1o&f1=1

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Toва на село бре.
          Ами заможните хора в нормалните държави живеят точно в такива села, никой не се бута в "столицата" щото имало метро наблизо. Не че в Германия метрото (S-Bahna-а) не минава през почти всяко село де.

Мястото е супер красиво, на брега на Рейн, има мост и си в швейцарско за нула време. Ако работиш в Цюрих можеш да си живееш там без проблем. В Цюрих цената на подобна къща ще е 4 милки.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Ами да, виж какви неща се предлагат на цената на 1 ставащ за живеене апартамент в София. На самата швейцарска граница с 800 квадрата двор. За 30 минути си в Цюрих оттам.

https://www.immobilienscout24.de/exp...ype=district#/
            Toва на село бре.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Те добре те публикуваха но прогнозата ти беше грешна, както и всички предишни
              Не е важно какви са му прогнозите. Важното е, че стана медийна звезда.
              Жалкото е че в статията бяха пропуснали да отбележат къде живее, та да знаят читателите от какъв експерт черпят информацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                Oт 12 месеца Ви повтарям ,че даже и в Инвестора ме публикуваха ..
                Те добре те публикуваха но прогнозата ти беше грешна, както и всички предишни

Коментар

• Oт 12 месеца Ви повтарям ,че даже и в Инвестора ме публикуваха ..

Е ,българина е странно животно ..

https://www.bloombergtv.bg/a/17-v-ra...a-ne-sa-gotovi
                  България плавно върви към рецесия, за която хората не са готови

Георги К. Първанов, експерт човешки ресурси, "В развитие", 21.08.2023 г.

Продължаваме да наблюдаваме плавно влошаване на пазара на труда. 5,2 на сто е висока безработица за разгара на лятото, когато селскостопанските дейности са доста активни. С 1% е по-висока безработицата от същия период на миналата година. Спрямо предния месец ръстът е 0,2%. Безработните в страната са почти 150 000 души. Наблюдава се лек спад и при обявите за работа – до 8% за един месец.
                  „Трябва да обърнем внимание, че годината отбелязва рекорд и по отношение на работна река от страни извън Европейския съюз и вероятно тази тенденция ще продължи, но с приключване на летния сезон ще продължи и плавният ръст на безработицата до нива от порядъка на 5,5-6%“
                  С приемането на България в Шенген, единия от афектите, за които не се говори, е че чужденците, които са с дългосрочна трудова виза в България може да се пренасочат към други страни.
                  „Ако до тогава сме внесли до 100 000 души от страни извън ЕС, има не малък шанс част от тях да отидат към Германия, Швейцария. В момента хората са ограничени. „

Според последните данни на НСИ през пролетните месеци безработицата в България отбелязва ръст. В същото време безработицата в страната достига 5,2% в разгара на летния сезон. България отбелязва 19% ръст на малките кредите през последните месеци. Подобна е и ситуацията в Европа. Това означава, че страната се движи към рецесия, в която за разлика от тази през 2008 г., хората ще влязат без спестявания. Това коментира Георги К. Първанов, експерт човешки ресурси, в предаването „В развитие“ с водещ Веселина Спасова.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

300€. Ако искаш НИКОГА да не ти избягат наемателите 250€. Това е макс на 1км от моите, малко по към центъра - ака червените фенери и чернилките. Ако отдаваш на жрици (трудно на 4 етаж) може и 500€.
                    Иначе малко скъпичко ми идва - къде 1000€ са май цените. Скоро не съм гледал де .... - добре е ...
                    Ето най-ниския наем дето видях.
                    Home for rent 52 sq.m., Athens, €400 (xe.gr)
                    Тази цена дебела ли е за този район на Атина.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Като знам брокера какви похвати ползваше ,тия 100 евро да ги беше дарил или изпил ..ама айде Л
                      Не, брокера който продаваше жилището не го познавах. Нито ти. Човекът си свърши работата. И ние също. Инак едва ли щях да се доредя да го купя.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Когато набарах студиото срещу ВМА и аз бутнах 100 евра на брокера който го предлагаше. Нямаше как. Имаше ръгане с лакти. И на 3тия час откакто видях обявата бях го захлупил елеминирайки конкуренцията които останаха да чакат на тротоара пред входа да ги извикат на оглед.
                        Като знам брокера какви похвати ползваше ,тия 100 евро да ги беше дарил или изпил ..ама айде Л

Коментар

Аз щях да наддам повече от тези 1000 Евро. И щеше да вземе още повече. Но не ми вдигаше телефона 1 седмица. После ме излъга, че бил вече "продаден", а са ги мотали 3 месеца от банката на купувачите, докато одобрят сумата. Също така е скрила от продавача, че има и друг кандидат с готова сума кеш. Той ми каза, че ако е знаел, никога нямало да се занимава с тези с кредита и е щял да настоява сделката да е с мен, дори да вземе накрая 1000 Евро по-малко (а аз щях да му ги дам+горница).

Та с какво точно е заслужила? Освен, че е прецакала две страни. От страх, да не би да загуби 3% от 1000 Евро, това са 60 лева. Като гледам не работи вече в Явлена, може пък и писменото ми оплакване лично до Страхил е дало резултат, не съм се интересувал, не съм и получавал отговор от него.
                          В такива случаи пращай на място брокер твой човек. Все пак адвокат не можеш да пратиш, нито ти винаги имаш възможност да отидеш.

Коментар

Има една руса кифла от вашата агенция, която ме прецака за един имот преди 4 години. За 100 лева повече комисионна не ми отговори 1 седмица. Аз бях с готови пари (300к Евра кеш) и исках да давам капаро, тя намери някакви прошляци с кредит, които дали с 1000 Евро отгоре и забави сделката, за да може да дадат те капарото. После говорих с предишния собственик, човекът каза че са го мотали 3 месеца от банката, докато му преведат парите. А с мен сделката щеше да стане за 2-3 дни.
                            Когато набарах студиото срещу ВМА и аз бутнах 100 евра на брокера който го предлагаше. Нямаше как. Имаше ръгане с лакти. И на 3тия час откакто видях обявата бях го захлупил елиминирайки конкуренцията които останаха да чакат на тротоара пред входа да ги извикат на оглед.
                            Last edited by два_таралежа; 21.08.2023, 20:20.

Коментар

Ами да, виж какви неща се предлагат на цената на 1 ставащ за живеене апартамент в София. На самата швейцарска граница с 800 квадрата двор. За 30 минути си в Цюрих оттам.

Къщето е супер. Не разбирам какво чакаш, ами не го захлупиш. Ако нямаш цялата сума то за остатъка вземи ипотека и си реши проблема. Там цените никога няма да паднат.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Било каквото било. И на мен една продавачка дойде на сделка при нотариуса за да обяви, че се отказва от сделката. (при платено стоп капаро)
                                Такъв е живота, гледай напред и пробвай да захлупиш некое къще в швабско. Зарежи имотите в БГ и не гледай обявите, че цените ще ти тровят живота все повече.

Коментар

Working...
                                X