Първоначално изпратено от unimog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
20 евра са си 20 евра -
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=9nhp1o&f1=1
12 евра и те така -
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=9nhp1o&f1=1
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Toва на село бре.
Мястото е супер красиво, на брега на Рейн, има мост и си в швейцарско за нула време. Ако работиш в Цюрих можеш да си живееш там без проблем. В Цюрих цената на подобна къща ще е 4 милки.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ами да, виж какви неща се предлагат на цената на 1 ставащ за живеене апартамент в София. На самата швейцарска граница с 800 квадрата двор. За 30 минути си в Цюрих оттам.
https://www.immobilienscout24.de/exp...ype=district#/
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Те добре те публикуваха но прогнозата ти беше грешна, както и всички предишни
Жалкото е че в статията бяха пропуснали да отбележат къде живее, та да знаят читателите от какъв експерт черпят информацията.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеOт 12 месеца Ви повтарям ,че даже и в Инвестора ме публикуваха ..
- 8 Харесвания
Коментар
-
Oт 12 месеца Ви повтарям ,че даже и в Инвестора ме публикуваха ..
Е ,българина е странно животно ..
https://www.bloombergtv.bg/a/17-v-ra...a-ne-sa-gotovi
България плавно върви към рецесия, за която хората не са готови
Георги К. Първанов, експерт човешки ресурси, "В развитие", 21.08.2023 г.
Продължаваме да наблюдаваме плавно влошаване на пазара на труда. 5,2 на сто е висока безработица за разгара на лятото, когато селскостопанските дейности са доста активни. С 1% е по-висока безработицата от същия период на миналата година. Спрямо предния месец ръстът е 0,2%. Безработните в страната са почти 150 000 души. Наблюдава се лек спад и при обявите за работа – до 8% за един месец.„Трябва да обърнем внимание, че годината отбелязва рекорд и по отношение на работна река от страни извън Европейския съюз и вероятно тази тенденция ще продължи, но с приключване на летния сезон ще продължи и плавният ръст на безработицата до нива от порядъка на 5,5-6%“
С приемането на България в Шенген, единия от афектите, за които не се говори, е че чужденците, които са с дългосрочна трудова виза в България може да се пренасочат към други страни.„Ако до тогава сме внесли до 100 000 души от страни извън ЕС, има не малък шанс част от тях да отидат към Германия, Швейцария. В момента хората са ограничени. „
Според последните данни на НСИ през пролетните месеци безработицата в България отбелязва ръст. В същото време безработицата в страната достига 5,2% в разгара на летния сезон. България отбелязва 19% ръст на малките кредите през последните месеци. Подобна е и ситуацията в Европа. Това означава, че страната се движи към рецесия, в която за разлика от тази през 2008 г., хората ще влязат без спестявания. Това коментира Георги К. Първанов, експерт човешки ресурси, в предаването „В развитие“ с водещ Веселина Спасова.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
300€. Ако искаш НИКОГА да не ти избягат наемателите 250€. Това е макс на 1км от моите, малко по към центъра - ака червените фенери и чернилките. Ако отдаваш на жрици (трудно на 4 етаж) може и 500€.
Иначе малко скъпичко ми идва - къде 1000€ са май цените. Скоро не съм гледал де .... - добре е ...
Ето най-ниския наем дето видях.
Home for rent 52 sq.m., Athens, €400 (xe.gr)
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Като знам брокера какви похвати ползваше ,тия 100 евро да ги беше дарил или изпил ..ама айде Л
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Когато набарах студиото срещу ВМА и аз бутнах 100 евра на брокера който го предлагаше. Нямаше как. Имаше ръгане с лакти. И на 3тия час откакто видях обявата бях го захлупил елеминирайки конкуренцията които останаха да чакат на тротоара пред входа да ги извикат на оглед.
Коментар
-
Аз щях да наддам повече от тези 1000 Евро. И щеше да вземе още повече. Но не ми вдигаше телефона 1 седмица. После ме излъга, че бил вече "продаден", а са ги мотали 3 месеца от банката на купувачите, докато одобрят сумата. Също така е скрила от продавача, че има и друг кандидат с готова сума кеш. Той ми каза, че ако е знаел, никога нямало да се занимава с тези с кредита и е щял да настоява сделката да е с мен, дори да вземе накрая 1000 Евро по-малко (а аз щях да му ги дам+горница).
Та с какво точно е заслужила? Освен, че е прецакала две страни. От страх, да не би да загуби 3% от 1000 Евро, това са 60 лева. Като гледам не работи вече в Явлена, може пък и писменото ми оплакване лично до Страхил е дало резултат, не съм се интересувал, не съм и получавал отговор от него.
Коментар
-
Има една руса кифла от вашата агенция, която ме прецака за един имот преди 4 години. За 100 лева повече комисионна не ми отговори 1 седмица. Аз бях с готови пари (300к Евра кеш) и исках да давам капаро, тя намери някакви прошляци с кредит, които дали с 1000 Евро отгоре и забави сделката, за да може да дадат те капарото. После говорих с предишния собственик, човекът каза че са го мотали 3 месеца от банката, докато му преведат парите. А с мен сделката щеше да стане за 2-3 дни.Last edited by два_таралежа; 21.08.2023, 20:20.
Коментар
-
Ами да, виж какви неща се предлагат на цената на 1 ставащ за живеене апартамент в София. На самата швейцарска граница с 800 квадрата двор. За 30 минути си в Цюрих оттам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Било каквото било. И на мен една продавачка дойде на сделка при нотариуса за да обяви, че се отказва от сделката. (при платено стоп капаро)
Такъв е живота, гледай напред и пробвай да захлупиш некое къще в швабско. Зарежи имотите в БГ и не гледай обявите, че цените ще ти тровят живота все повече.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар