Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Ще си поприказвам с баща ти и ще разберем истината. Като за начало ще попитам кмета на Априлци за някои неща.
А иначе баща ми умира да разговаря с такива самохвалковци, които само повтарят като папагали колко лоши били ДС-рите, без да имат и най-малка идея. По-добре си говори с него за тракийски гробници, много е запален по темата, ще имаш повече шанс да го предразположиш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
То образованието в швабско е безплатно, а животът беше (и все още е) супер евтин. Разходите съм си ги плащал сам, с работа. Родителите ми бяха против и бяхме дълги години скарани с тях, не са ми дали и стотинка, даже не дойдоха да ме изпратят, първото ми пътуване беше с Юнион Ивкони. Отидох със съвсем малко спестявания, които признавам съм ги получавал от баща ми като ученик. Но на втората година му ги броих обратно до стотинка. И оттогава нямам финансови взаимоотношения с тях. В момента майка ми е на рехабилитация в Германия и поемам всички разходи.
Проектът се окенза заради БГ работниците и пак заради баща ми, който ми заби нож в гърба. Оказа се, че няма необходимия персонал - всичко некадърно. Нямам нищо общо с това, радвам се че се махнахме от БГ, в момента има още 6 човека само останали.
Друго да те интересува?
- 1 like
Коментар
-
Аз също имам неща за които не предполагаш и в БГ и в чужбина. Но да предположим, че нямам нищо.
Айде остави имотите, ами кажи кой ти плати образованието в швабско? Ще премълчиш нали?
Проектът се окенза заради БГ работниците и пак заради баща ми, който ми заби нож в гърба. Оказа се, че няма необходимия персонал - всичко некадърно. Нямам нищо общо с това, радвам се че се махнахме от БГ, в момента има още 6 човека само останали.
Друго да те интересува?Last edited by ejonny2376; 24.08.2023, 19:13.
- 1 like
Коментар
-
Имам неща, за които и не предполагаш и ако ги кажа тук наистина няма да ти издържи сърцето и ще се пръснеш от злоба.
Но да приемем, че нямам нищо. Ти кажи какво имаш, ти! Искам да чуя!
Айде остави имотите, ами поне кажи кой ти плати образованието в швабско? Ще премълчиш нали?
Last edited by X_Y; 24.08.2023, 19:40.
- 3 Харесвания
Коментар
-
хахаха, добре. Остави зазидания, ти какво имаш освен дедовия плевник у Априлци и надеждата да наследиш бащиния кофтор? Оставаш вечен гастаро-наемател.
Но да приемем, че нямам нищо. Ти кажи какво имаш, ти! Искам да чуя!
- 1 like
Коментар
-
Добре бе, какви са ти имотите, изброй да те видим?
Една къща във Фиш-Фиш на стойност половин панел в Слатина, която не е и на твое име даже.
Една полусрутена купчина тухли в Банско, дето не става за нищо.
Друго? Май не.
Ами той Кавръчето тотално те е минал по имоти. Тя къщата в Карлово повече струва от всичко твое накуп.
Ти именно затова злобееш, понеже нямаш нищичко ти самият.
Last edited by два_таралежа; 24.08.2023, 18:44.
- 4 Харесвания
Коментар
-
https://fakti.bg/imoti/808343-nai-do...esticionna-cel
Най-доброто време да се купува имот с инвестиционна цел
Не само за Испания е най-доброто време, за БГ важи същото, защото и тук наемите се покачиха и още доста ще се покачват.
- 1 like
Коментар
-
Добре бе, какви са ти имотите, изброй да те видим?
Една къща във Фиш-Фиш на стойност половин панел в Слатина, която не е и на твое име даже.
Една полусрутена купчина тухли в Банско, дето не става за нищо.
Друго? Май не.
Ами той Кавръчето тотално те е минал по имоти. Тя къщата в Карлово повече струва от всичко твое накуп.
Ти именно затова злобееш, понеже нямаш нищичко ти самият.Last edited by X_Y; 24.08.2023, 18:50.
- 3 Харесвания
Коментар
-
https://fakti.bg/imoti/808346-tuk-ce...lishtata-padat
Спад! Спад Спад!
И при този спад има гастарбайтери които не могат да си позволят да купят.
Жалко, жалко, жалко!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Точно така! Това е разумният начин да се съхрани и увеличи богатството. Всичко е преходно - тухлата е доживот
Успех с покупката! И аз съм Вълчо!!!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Днес стоим си Левчо, Песимиста и аз и качваме ли качваме фейк обяви за да повдигнем средната цена. И ето успяхме: средната цена премина границата 1900.
https://m.imot.bg/results?rub=1&type...build=2&sort=1
Амаа… септември още не е започнал!
Септември - 2000.
- 1 like
Коментар
-
Да, 40кв дневни, 20-25 спални, 5-8 бани. За продажба в момента най-евтиният 2-стаен с ПМ е 320К евро, а 3-стайните варират от 500К - 800К, зависи колко е натупан. Аз моите ги купих директно от инвеститора на 1500 евра през 2020-та, което тогава ми се видя нечовешки скъпо. А се е оказало без париLast edited by два_таралежа; 24.08.2023, 17:29.
- 1 like
Коментар
-
Точно така! Това е разумният начин да се съхрани и увеличи богатството. Всичко е преходно - тухлата е доживот
Успех с покупката! И аз съм Вълчо!!!
Доктора съм.
- 1 like
Коментар
Коментар