Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Поводът ще е нещо кофти, което може да се определи като Голямо Мяу - после ще ви питам радвате ли се на поредното QE ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Поводът ще е нещо кофти, което може да се определи като Голямо Мяу - после ще ви питам радвате ли се на поредното QE ...
===2039===
И ще ни питаш?Last edited by X_Y; 04.11.2023, 11:50.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеМисли, мисли. Ако си купувал злато, сребро или каквато и да било валута от там, ще знаеш.Last edited by X_Y; 04.11.2023, 11:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Какво общо има чейнч бюро с баМка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Мерси, няма да се занимавам с облигации, дивидентни акции са си добре, особено с тези, които съм записал.Хубавото е че е със символични суми.
Last edited by nradev1111; 04.11.2023, 02:27.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
станал е за подигравка с тая активност под всяка статия
ама накрая са го разрушили ... налитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Облигациите имат разходи,данък 10%,печалба,отделно разходи брокер,разходи при банка която ги съхранява до падежа.Не са много ,но все пак има.Пак излиза минимум 2 пъти по доходно от депозитите към днешна дата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Търси се повод за пускане в обръщение и ново QE на новонапечатания кеш. А той е в огромни количества.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Облигациите имат разходи,данък 10%,печалба,отделно разходи брокер,разходи при банка която ги съхранява до падежа.Не са много ,но все пак има.Пак излиза минимум 2 пъти по доходно от депозитите към днешна дата.
Да ти кажа акциите са си топ,зареждаш си сметката с пари и чакаш както хиената си чака жертвата,чакаш и като падне пазара влизаш.Разбира се топ бизнеси само ,скъпи компании,със стабилни позиции на пазара.
Коментар
-
Аз си имам в TBI, Тези са ми целеви, за яхта. Падежа ми е през януари. През 2024г. очаквам да вдигнат лихви по депозити и да добавя. Огромните пари са ми за облигации. Ама тях ще получа след година, а ако продам и имот, вече ще кандидатсвам за промишлено предприятие, инвеститор клас А.
Да ти кажа акциите са си топ,зареждаш си сметката с пари и чакаш както хиената си чака жертвата,чакаш и като падне пазара влизаш.Разбира се топ бизнеси само ,скъпи компании,със стабилни позиции на пазара.
Коментар
-
Да взима един Ти Би Ай Депозит на 2% за 12 месеца и да мирува.
Аман..пак безплатни съвети ама за Байлора нали е наш човек другите да вървят на майната сиАз си имам в TBI, Тези са ми целеви, за яхта. Падежа ми е през януари. През 2024г. очаквам да вдигнат лихви по депозити и да добавя. Огромните пари са ми за облигации. Ама тях ще получа след година, а ако продам и имот, вече ще кандидатсвам за промишлено предприятие, инвеститор клас А.
Коментар
-
Е, ти, ако не си разбрал, че богат е този, който не дава.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеКолко да е тази скапана вноска по ипотека бе перонцииии? 1000лв. много ли е срашна, аааа
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
А бе ти се правиш на голям милионер ама нали ти разправяше как ходиш да ядеш за 60лв и храниш цялото семейство от някаква барака по пътя за морето, хайде не се прави на такъв какъвто не си.Ти ако беше такъв щеше ли всеки ден да спамиш като гладен брокер през няколко часа?
Ние да не пасем трева ?
- 1 like
Коментар
Коментар