Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Моля те, сподели Бонвиване, ти каква пара си вложил в недвижимости в последните 10г.? Спрямо Кольо, който какви пари е загубил от държане на депозит и усетил се и разхвърлял 3 средни заплати на NYSE и една половин заплата за златна паричка от тавекс?
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеМного добър въпрос, но отговора не е лесен. За последните 10 год имам само 3 нови двустайни ново строителство на последен етаж с големи тераси.
Признавам си, че не можах да повярвам темпа на поскъпване на имотите за тези 10 год и в един момент въпреки многото кеш си казах. СТОП, има балон, спирам покупките.
Обаче сгреших, цените се вдигаха, кеша се обезценяваше....
За да не изгоря с много купих земеделска земя в рамките на околовръстното на Сф, а до дни сме при нотариус за да купя две УПИ та с лице на околовръстното.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Те ти, булка, дефлация!
https://money.bg/macro/po-niski-tsen...evtinyava.html
Oт yтpe цeнитe нa пoнe 50 xpaнитeлни cтoĸи в гoлeмитe тъpгoвcĸи вepиги, ĸoитo ca ce вĸлючили в ĸaмпaниятa "Дocтъпнo зa вac" нa Mиниcтepcтвoтo нa иĸoнoмиĸaтa и индycтpиятa, щe бъдaт пo-ниcĸи oт yтpe. Oт 15 нoeмвpи в тъpгoвcĸитe xpaнитeлни вepиги тpябвa дa имa пo-ниcĸи цeни нa пpoдyĸти ĸaтo xляб, зaxap и зъpнeни xpaни, вĸлючвaщи бpaшнo, xляб, тecтeни издeлия, мaĸapoни, зaxap, вapивa, вĸлючвaщи opиз, зpял бoб, лeщa, гpax, нaxyт, мeco и мecни пpoдyĸти, вĸлючвaщи пpяcнo cвинcĸo мeco, пpяcнo пилeшĸo мeco, pибa, мaлoтpaйни ĸoлбacи, тpaйни ĸoлбacи, млянo мeco (ĸaймa). Ocвeн тяx тpябвa дa видим пoeвтинeли мляĸo, млeчни пpoдyĸти и яйцa, вĸлючвaщи пpяcнo мляĸo мeждy 1 пpoцeнт и 4 пpoцeнтa мacлeнocт, UНТ млeĸa, ĸиceли млeĸa, ĸaшĸaвaл, cиpeнe бялo caлaмypeнo, извapa, яйцa.
Приготвяй картата за градския транспорт и си навий будилника за 4:30 !
Коментар
-
Моля те, сподели Бонвиване, ти каква пара си вложил в недвижимости в последните 10г.? Спрямо Кольо, който какви пари е загубил от държане на депозит и усетил се и разхвърлял 3 средни заплати на NYSE и една половин заплата за златна паричка от тавекс?
Признавам си, че не можах да повярвам темпа на поскъпване на имотите за тези 10 год и в един момент въпреки многото кеш си казах. СТОП, има балон, спирам покупките.
Обаче сгреших, цените се вдигаха, кеша се обезценяваше....
За да не изгоря с много купих земеделска земя в рамките на околовръстното на Сф, а до дни сме при нотариус за да купя две УПИ та с лице на околовръстното.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Дай Боже дефлация!
https://money.bg/macro/po-niski-tsen...evtinyava.html
Oт yтpe цeнитe нa пoнe 50 xpaнитeлни cтoĸи в гoлeмитe тъpгoвcĸи вepиги, ĸoитo ca ce вĸлючили в ĸaмпaниятa "Дocтъпнo зa вac" нa Mиниcтepcтвoтo нa иĸoнoмиĸaтa и индycтpиятa, щe бъдaт пo-ниcĸи oт yтpe. Oт 15 нoeмвpи в тъpгoвcĸитe xpaнитeлни вepиги тpябвa дa имa пo-ниcĸи цeни нa пpoдyĸти ĸaтo xляб, зaxap и зъpнeни xpaни, вĸлючвaщи бpaшнo, xляб, тecтeни издeлия, мaĸapoни, зaxap, вapивa, вĸлючвaщи opиз, зpял бoб, лeщa, гpax, нaxyт, мeco и мecни пpoдyĸти, вĸлючвaщи пpяcнo cвинcĸo мeco, пpяcнo пилeшĸo мeco, pибa, мaлoтpaйни ĸoлбacи, тpaйни ĸoлбacи, млянo мeco (ĸaймa). Ocвeн тяx тpябвa дa видим пoeвтинeли мляĸo, млeчни пpoдyĸти и яйцa, вĸлючвaщи пpяcнo мляĸo мeждy 1 пpoцeнт и 4 пpoцeнтa мacлeнocт, UНТ млeĸa, ĸиceли млeĸa, ĸaшĸaвaл, cиpeнe бялo caлaмypeнo, извapa, яйцa.
Приготвяй картата за градския транспорт и си навий будилника за 4:30 !
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Моля ти се, не си представяй! Той човека нуждаещ се от спец лечение орева форума с инвестиция от 3 заплати. УжасТно ще е ако инвестира повече:-))) Ами пък ако загуби колко писане ще е?!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеДефлация,пукане на пирамиди и падане на дирижабли.Това ни чака
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение[/B]
лайка е от мен.
и аз почти си представям, какво ще е, като почнеш да играеш с повече.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение[/B]
лайка е от мен.
и аз почти си представям, какво ще е, като почнеш да играеш с повече.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Срут на цените.Нали миналата година беше 400 000 еуро?
Средна цена на имотите в извадката: 422 224 €
Средна цена на кв.м: 1 844 €
Срут, а...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Тия 10% борсата ги прави за 48 часа бе мишко ,стига да си в час какво да купуваш ,не визирам акции за консервни кутии
Днеска гледам 80 евра съм направил докато се логна във форума и то с три софийски средни заплати ,представям си да почна с повече
лайка е от мен.
и аз почти си представям, какво ще е, като почнеш да играеш с повече.препоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Срут на цените.Нали миналата година беше 400 000 еуро?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеХа,интересна обява за къща на ТЪЖДЕСТВЕНО разстояние от Радомир на моята вила, не казвам моя, (щото има много полуидиоти, които залепват релето, като напиша мои), се продава СУПЕРИЗГОДНО САМО ЗА 60 палки.
https://www.facebook.com/marketplace...6520691588671/
Моята е на 19км. от Радомир и като големина и разпределение е подобна, само че неизмазана отвън. Двора е 1,5 дка
Коментар
Коментар