IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

А дано)) хахаха, фрустриран ми се струваш:
    Към днешна дата:
    Етаж от къща в редута - 212000€
    Апарт панел слатина -131000€

Апарт тухла бургас център-61000€

Магазин тухла овча купел 21м2-42000€
    Тотал:446000€. Доволно за човек, който от две години и половина не е инвестирал в НИ и няма намерения заради това, че такива, като теб непрекъснато понижавате цените! И хем служиш на държавата си, хем работиш срещу нея, като се стремиш да намаляваш националното й богатство! Ще се повторя, но си за съд момче, национален предател си.
    Обаче тотала е само на калкулаторчето, нали?
    Ако ти се наложи да кешираш някой от горните к.....и ще бъдеш крайно фрустриран!

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Ще ти се да се е изгубил!
      Колегата вероятно се наслаждава на заслужена почивка и не си губи времето да си пише с подобен тип хора, като вас (аз поне така бих направил). Вие нямате ли си по-интересни занимания в живота, че постоянно ръсите бисери във форума?

Иначе, нито повдигачите, нито понижителите с писанията ни в анонимен форум можем да повлияят на цените... Това ще го направят банките, и то съвсем скоро.
      А дано)) хахаха, фрустриран ми се струваш: Колегата ти вероятно си изяжда подметките от яд, че е продал единствения си актив в жалкия живот.
      Към днешна дата:
      Етаж от къща в редута - 212000€
      Апарт панел слатина -131000€

Апарт едностаен, по новите стандарти двустаен тухла бургас център-61000€

Магазин тухла овча купел 21м2-42000€
      Тотал:446000€. Доволно за човек, който от две години и половина не е инвестирал в НИ и няма намерения заради това, че такива, като теб непрекъснато понижавате цените! И хем служиш на държавата си, хем работиш срещу нея, като се стремиш да намаляваш националното й богатство! Ще се повторя, но си за съд момче, национален предател си.
      Last edited by Bailor; 23.08.2023, 22:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Защото отдадох на 600€ двустайка. Компромис, щото можеше да опитам и на 700€. Малко по-трудно, с оглед несвикналата навалица. Аз не съм жълта преса, а собственик който ти казва на колко съм отдал.
        Къде я отдаде тая двустайка на 600 евра? Я виж какво получаваш във Вазов за 500 евро- 70 квадрата обзаведен.
        https://m.imot.bg/details/2c169201520308878

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Точно 2021 г.. купих 2 (два) апартамента. Единияt вече е на рент с 10% ...ROI. (Процентът е намален драстично, щото галошите ще получат пристъп на задух)
          Вирусчо, това, че си намалил процентите няма да те подмине понижителската злъч.
          Ванката наскоро обяви поредната покупка смо с 6% РОИ и го замеряха с камъни наместо да го поздравят за покупката. Иначе ще се чуем в сряда. Тааралеж ном. 1 съм

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Аха, и ти като част от бялото малцинство в халифата се надяваш да отдаваш под наем на ходжата? Или по-скоро ще ти се иска да си в Нова Зеландия?
            Не. На теб ще се наложи. Аз дотогава ще си взема моето, пък после мога и пишки да забелвам за по 2 гроша - на колко години ще съм тогава. С Ходжата може и кафе с кардамон да пием. Джони, мисли и действай. Никой не може да предложи бъдещето на тепсия. Живей сега, днес и де моли за утре.
            Еж номер 1 ти ги реди тез.

Коментар

Изгуби се един велик шаман Laconic, на когото прогнозите "се сбъдвали"! Какво да кажем за вече забравените ортодокс и беърфокс, които 21-ва при последната ми покупка вещаеха невероятен срив и как инвеститори, като мен, теб и Дюри, сме щяли да глътнеме студена вода! На тези напети герои им останаха само тлените останки под формата на забравен и прашасал текст в темата ми.
              Ще ти се да се е изгубил!
              Колегата вероятно се наслаждава на заслужена почивка и не си губи времето да си пише с подобен тип хора, като вас (аз поне така бих направил). Вие нямате ли си по-интересни занимания в живота, че постоянно ръсите бисери във форума?

Иначе, нито повдигачите, нито понижителите с писанията ни в анонимен форум можем да повлияят на цените... Това ще го направят банките, и то съвсем скоро.
              Last edited by Traicho_80; 23.08.2023, 22:01.

Коментар

Изгуби се един велик шаман Laconic, на когото прогнозите "се сбъдвали"! Какво да кажем за вече забравените ортодокс и беърфокс, които 21-ва при последната ми покупка вещаеха невероятен срив и как инвеститори, като мен, теб и Дюри, сме щяли да глътнеме студена вода! На тези напети герои им останаха само тлените останки под формата на забравен и прашасал текст в темата ми.
                Точно 2021 г.. купих 2 (два) апартамента. Единияt вече е на рент с 10% ...ROI. (Процентът е намален драстично, щото галошите ще получат пристъп на задух)

Коментар

Уважаеми срутвачи,

От вас полза няма абсолютно никаква. Смъкнете ги тия пусти цени най-накрая! Докога ще чекаме? Време е от инвестор да вземат да ви карат да си плащате да пишете в темата на kB дисково пространсто, след като писанията ви заемат само място на уебсървъра. еж ном. 1 съм

Коментар

Европа и особено Америка се грижи за това. И римляните, и много други докато станем Халифат цяла Европа след 40 години пак ще има живеещи. Е, отдавна ще са изкупени имотите за целта от когото трябва. Ние говорим за управление и полза от имоти докъм 2043. Дваесетина години. После я камилата, я камиларя.
                    Аха, и ти като част от бялото малцинство в халифата се надяваш да отдаваш под наем на ходжата? Или по-скоро ще ти се иска да си в Нова Зеландия?

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Ами няма да купуваме. И аз като теб, ще си цицам дивиденти от Алианц и БАСФ, ще си цицам по 5-6% лихви от ДЦК-та (купил съм много дългосрочно подсигурявайки високите лихви) и може скоро изобщо да спра да работя.

При демографския колапс, хилядите наследствени апартаменти, стотиците новостроящи се, многото стотици празни - 2039 ще има по 3-4 апарта на работещ възрастен. Не знам за какви наеми бленуваш. Демографската статистика е безпощадна. Там е ясно колко българи са родени 90те, 00-те, 10-те и пр. 50% и надолу от родените през 80-те. А най-многобройната и активна част от населението в момента тогава ще е на 75-80 години (които изобщо са живи - при средна продължителност при мъжете под 70.....). 2 души в активна възраст се заместват от 0.8 нови. Бягащите в чужбина изобщо не ги броим. Нито римляните, които ще са скоро 50 на 50 с българите. Безпощадно трагично е положението. За имот - ако не е на ул. Шипка 1 или на пл. Народно Събрание, не знам каква стойност ще държи при това положение.
                      Европа и особено Америка се грижи за това. И римляните, и много други докато станем Халифат цяла Европа след 40 години пак ще има живеещи. Е, отдавна ще са изкупени имотите за целта от когото трябва. Ние говорим за управление и полза от имоти докъм 2043. Дваесетина години. После я камилата, я камиларя.

Коментар

• Уважаеми срутвачи,

От вас полза няма абсолютно никаква. Смъкнете ги тия пусти цени най-накрая! Докога ще чекаме? Време е от инвестор да вземат да ви карат да си плащате да пишете в темата на kB дисково пространсто, след като писанията ви заемат само място на уебсървъра. еж ном. 1 съм

Коментар

Абе, тука, все още се намират хора, които се надяват да купят ролс ройс на цената на москвич, щото дълги години са били трудолюбиви и са спестявали в банка. Тези са абсолютно неразбиращи капитализма и той ги наказва, като им дава горчиви дъвки и ги измъчва с десетилетия напразни очаквания.
                          Е, скоро четох анализ. Кой създаде групировките и цял дървовиден графичен клон. Защо? Тогавашните спецслужби дават кинтите на кръгове бивши борци, каратисти, контролират ги, вземат лъвския пай. Е, тръгват войни между тях. Югоембаргото и трафика на оръжие и дрога носи милиарди левчета. Целта е тогава да има техни хора и на входа, и на изхода на държавни предприятия. Източват ги, а после следва приватизация под масата, пак на верни хора. Обществото почва да мечтае за миналия строй, за соца. Подчиняваш го като подклаждаш вярата му в демокрацията, даваш му права, които скоро разбира че не му помагат. ДС структурите изграждат опозицията, тази на Джони и много други, които не осъзнават все още че без подкрепа, лъжи и сенчест бизнес на мама и тати не могат и Москвич да купят. Е, то вече няма Москвичи, има Дачия и няколко десетки еднакви по качество бранда. Но това е друга тема.
                          Съжалявам че го казвам. Но е за съжаление така.
                          Last edited by два_таралежа; 23.08.2023, 21:31.

Коментар

Това е добре. Аз не съм напуснал пазара. Но с кеша който изкарвам може да си играя така с патката за в бъдеще, па току виж съм доволен. Но имотите аз ги положих вече. Вие му мислете. Оттук насетне ме бригат само наемите и скоро ще се преместя в тази тема. Като вежлив гайдбук и разбира се реципрочен амортисьор на мненията и анализите на отсрещната страна - навалицата. Вие си купувайте на нива от 2012 виртуално. И на нива от 2022 мисля че ще е мишън импосибъл.
                            Ами няма да купуваме. И аз като теб, ще си цицам дивиденти от Алианц и БАСФ, ще си цицам по 5-6% лихви от ДЦК-та (купил съм много дългосрочно подсигурявайки високите лихви) и може скоро изобщо да спра да работя.

При демографския колапс, хилядите наследствени апартаменти, стотиците новостроящи се, многото стотици празни - 2039 ще има по 3-4 апарта на работещ възрастен. Не знам за какви наеми бленуваш. Демографската статистика е безпощадна. Там е ясно колко българи са родени 90те, 00-те, 10-те и пр. 50% и надолу от родените през 80-те. А най-многобройната и активна част от населението в момента тогава ще е на 75-80 години (които изобщо са живи - при средна продължителност при мъжете под 70.....). 2 души в активна възраст се заместват от 0.8 нови. Бягащите в чужбина изобщо не ги броим. Нито римляните, които ще са скоро 50 на 50 с българите. Безпощадно трагично е положението. За имот - ако не е на ул. Шипка 1 или на пл. Народно Събрание, не знам каква стойност ще държи при това положение.

Коментар

Това е добре. Аз не съм напуснал пазара. Но с кеша който изкарвам може да си играя така с патката за в бъдеще, па току виж съм доволен. Но имотите аз ги положих вече. Вие му мислете. Оттук насетне ме бригат само наемите и скоро ще се преместя в тази тема. Като вежлив гайдбук и разбира се реципрочен амортисьор на мненията и анализите на отсрещната страна - навалицата. Вие си купувайте на нива от 2012 виртуално. И на нива от 2022 мисля че ще е мишън импосибъл.
                              Абе, тука, все още се намират хора, които се надяват да купят ролс ройс на цената на москвич, щото дълги години са били трудолюбиви и са спестявали в банка. Тези са абсолютно неразбиращи капитализма и той ги наказва, като им дава горчиви дъвки и ги измъчва с десетилетия напразни очаквания.

Коментар

Няма да е мишън импосибъл таралеж ном.2, просто ще се наложи да възприемат японския стандарт https://apetiten.info/kakvo-e-da-zhi...ament-ot-8-m2/

живеещите в деЦка 9-12м2 ще се водят над средна класа.
                                Да, Еж номер 1. Вероятно така ще стане. Отдавна хора от цял свят плащат яки цифри за стайче в Цюрих или Париж. Е, при нас ще е тънко, в това съм убеден. Ще го разберат.

Коментар

Working...
                                X