IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• България е най-добрата страна в ЕС за инвестиране в имоти

https://www.dnes.bg/stranata/2023/11...v-imoti.589835

Към настоящия момент няма причина да смятаме, че цените на жилищата няма да се задържат стабилно на сегашните нива.
    Йееееа, както пее Ozzy

Не очакваме повишаване на лихвите. Ако има такова до края на 2024 година, доколкото на мен ми е известно, то това увеличаване би било изключително плавно и в рамките на 1%, което означава лихви от порядъка на 3,5%", категоричен бе гостът. Хахахахахаха, ам чи те на някои орра, кредитите към него момент, ще са на финална права и ще питат за още евтини пари хахаха, докато баламурите стискали кеш 11г., са пропилели 1/3 от активния си живот!!!!
    Last edited by Bailor; 20.11.2023, 19:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Тва недоразумение "5 те елемента" докато получи акт 16, ще се срути.
      дали е 5тият елемент , или маскирана панелка - няма да устои на имотните ветрове

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

С 3К според мен може и тристаен апртамент, старо строителство да се изплати, макар и с по-дълъг кредит.

Аз преди 10 дни сам монтирах едно Лед осветление, с няколко отверки, различен размер. Тениската ми се намокри, а на другата сутрин ми се вдигна нивото на тестостерон. Не се бъзикам.
        По всичко изглежда че ставаш мъж. Тестостерона с пициар тест ли измери

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
          знам точно коя е, берти лично ми даде линка към обявата на Ваня
          я пак ?
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

София е по- лоша локация . Не случайно инвеститорите 2008 се насочиха към курорти , защото им е ясно че от наеми не става ....... и много други неща .

Повишителите малко да се вземат в ръце и да проучат положението на състоянието си .
            Годишната възвръщаемост от наеми на апартаменти колко е в момента, май вече стана под 2% след данъци?
            И това при теоретично идеални условия, при 100% пълна годишна заетост, и при положение, че наемателя не потроши нещо, което после ще изисква ремонт...
            Те хотелите не могат да постигнат 100%-това заетост през годината, камоли нашите зомбирани ланд-лордчета.

Като сравняваме доходността от тухли спрямо други инвестиции - ето нещо интересно за нашия заклет скептик байЛор, който не може да повярва, че 40+% годишна доходност на пазара на акции е реална и възможна:

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Банкстерите пак я закъсаха май, днес ми звънкат с предложение, което било "много добро", но не могат да ми кажат по телефона. Чудя се ей тъй за майтапа дали да отида, тия дни. Почти съм сигурен, че ще ме забавляват с някаква смешна лихва от 3-4%, с дузина уговорки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
                Тва недоразумение "5 те елемента" докато получи акт 16, ще се срути.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Но ти си давал различни линкове в последно време.

Коментар

Но ти не знаеш коя точно обява е на Кавръчето? Преди беше дал други.

Коментар

• Коментар

С 3К според мен може и тристаен апртамент, старо строителство да се изплати, макар и с по-дълъг кредит.

Аз преди 10 дни сам монтирах едно Лед осветление, с няколко отверки, различен размер. Тениската ми се намокри, а на другата сутрин ми се вдигна нивото на тестостерон. Не се бъзикам.
                        цар си евго
                        ако не знаех, че си сериозен, щях да си помисля, че си се събудил с отвертка в гащите.
                        препоръка е

Коментар

Много се надявах да се бъзикаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Масово се говори за диапазона 10-15г. дохода на домакинството, което е много разтегливо. 15г ипотечка теглена при рекордно ниски лихви и висока цена на тухлата, може лесно да набъбне до споменатите 30г. заплати. На хартия в момента излиза, че всеки с 3к заплатка спокойно изплаща гарсониера/двустаен в неатрактивен квартал.

Коментар

Привет,

пред моя блок няма нови и скъпи коли. Предимно са 2-ра употреба за 10-15 000 лв и по-евтини.

В София трафикът е труден и има проблем с паркирането и според мен има много разправии и пари покрай поддържането на кола.

И ги крадат и ги чукват, и не са нещо, в което да инвестираш парите си.
                              Така е. Забелязал съм, че в по-старите квартали на София, където мнозинството са реални собственици, а не млади лъвчета с ипотечки, автопарка е доста по-скромен. Имам колеги с по-ниски доходи от моя, които така дълбоко са глътнали куката, че не знам как заспиват вечер. И като не им повишат заплата, почва едно сърдене и тръшкане...

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

А за апартаментите каква е формулата? Или викаш - дори да си прошляк, банката печата пари и снася, т.е. кофтор в малинова долина може да струва и 30 годишни заплати, балон обаче няма естествено.
                                Масово се говори за диапазона 10-15г. дохода на домакинството, което е много разтегливо. 15г ипотечка теглена при рекордно ниски лихви и висока цена на тухлата, може лесно да набъбне до споменатите 30г. заплати. На хартия в момента излиза, че всеки с 3к заплатка спокойно изплаща гарсониера/двустаен в неатрактивен квартал.

Коментар

Working...
                                X