Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнениеЗащо? Какво по-логично от това да се публикуват мненията на хората, които са част от този икономически сектор, а именно брокери на недвижими имоти, инвеститори в тях и строители?
Насреща имаме проруски инфлуенсъри като Станислав Цанов, Красимир Петров или Пламен Пасков... С какво те са по-способни, при положение, че нямат нито една вярна прогноза - без значение дали говорим за горива, недвижими имоти или военни действия?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеТакааа, нека да видим дали има спад на цените. Ами няма. Цяло лято с Купата, ви пишехме ,че след септември цената на кв.м. ще мине трайно 1900 € на кв.м. ,а тук ни пишехте ,че ще има спад . Няма и цената вече е трайно над 1900 € по кавръковата справка. Сега въпроса е кога ще прескочи трайно 2000 €. Ето :
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 139581 euro
Средна цена на кв.м: 1931 euro.
П.С неведнъж съм давал пример със ССБ, където оферта продава на пшеницата е 470 лв (разбира се както при имотите купувачи на тези нова -няма), а международната цена е около 350 лв, в Русия и Украйна под 300 лв/т.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Вечната практика на визиране на нещо, което никога не е казвано. Всичко тръгна от коментар на 6000, който каза че банките имали 70% пари които били неизползвани. Аз му отговорих, че това е статистически феномен породен от кредитирането на ТБ и както днес ги има, так утре може да ги няма. Тези пари ще се изпарят в момента в който кредити започнат да се погасяват преждевременно. Ти реши да се намесиш и да кажеш че ако ЦБ не бяха напечатали пари които ТБ да раздуват нямаше да се стигне до това раздуване и започна спора, където ти обяснявам, че ЦБ могат единствено да зададат диапазон на парите в икономика с долна граница напечатаното от тях и с горна граница уповаваща се на задължителните резерви. Никъде не съм писал за изискванията за капиталова адекватност, които в прочем са предназначени за финансова стабилност и макропруденция, а не за ценова стабилност в икономика. Основните инструменти на паричната политика са други. Няма да продължавам спора защото вече на няколко пъти преиначаваш тезите ми от типа на или, или. Така не може да се води дискусия над комплексни процеси.
А последното не го приемай лично, професионална деформация е, да се следват определени модели
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Иди извърши една реална сделка и ще разбереш има ли, няма ли спад
А този ригнат сайт с 70-80% фалшиви/повтарящи се обяви абсолютно нищо не доказва,неколкократно бе казвано,даже и хора ИТ-та му бяха написали бъговете.Цяла страница
???Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ти си мислиш, че подобни купуват само там - купуват навсякъде и купуват с кредити...препоръка е
Коментар
-
ти си мислиш, че подобни купуват само там - купуват навсякъде и купуват с кредити...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениехахах много болка отново
Абе гледам тая обява,това по средата на тоя долап от 1850г е машина за кафе шварц хахаах
В коя година живеят тези хора ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ще се почешат тук там, па ще им бият ключа и ще чакат
а тонкините последователи има да се чудят, как да излизат от оная инвестиция между гробищата и линията
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ти си медицински феномен!
Трябва да те изследват в лабораториите.
По-страдащ от липса на внимание човек не бях засичал?Внимание от подобни пропаднали в блатото типове да търся, не ме разсмивай!
- 2 Харесвания
Коментар
-
хахах много болка отново
Абе гледам тая обява,това по средата на тоя долап от 1850г е машина за кафе шварц хахаах
В коя година живеят тези хора ?
Като плюс в обявата е ,че мебелите притежават антична стойност !
Last edited by petrg5s; 11.11.2023, 21:40.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ще се почешат тук там, па ще им бият ключа и ще чакат
а тонкините последователи има да се чудят, как да излизат от оная инвестиция между гробищата и линията
Данък 50% отгоре (и това е малко).
Па ако и ги КОНФИСКУВАТ (кво ли да измисли ДС отроче) за 10г.
Ама какво ли могат да я правят простотията ШЗ.
За тонкин и глупаците покрай него - онез нямат трица у гъзица, той и гуруто толкозНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Аз ли даскалчо? Ами някой ме пита и аз просто отговарям. Теб това защо толкова те тревожи?...
Трябва да те изследват в лабораториите.
По-страдащ от липса на внимание човек не бях засичал?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеОфф, нямат ли край тия мъки ?!?!?
АЗ, АЗ, АЗ, АЗ ......................
пп
Сещате се за кой иде реч, нали!
Коментар
-
ц
демографията е трагична и няма да устискаме толкова много
догодина доста народ ще се почесва какво да прави едни инвестиционни имоти на които плаща ипотека и трябва да довършва, а пазарът е замрял
не визирам твоите маломерки... има достатъчно последователи на Тонкин, които действат с размах и амбиция
препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар