Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Качвал ли си пералня по стълби? Ръст на лихвите е цвете пред това.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеКаква неописуема "инвеститорска" драма, драги зрители!
Каква пералня да купя, за да завърти барабана!
Това са истинските проблеми, а не че ФЕД щял да вдигне лихвите...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеКаква неописуема "инвеститорска" драма, драги зрители!
- 1 like
Коментар
-
Качвал ли си пералня по стълби? Ръст на лихвите е цвете пред това.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Таргет, братле! За да ги отсееш трябва да им направиш невъзможен наема. А и се чудя, вероятно са били специалисти некви, не плащали тока. Изключват ти го веднага. На такива и депозити не мое да им вземеш, щото с тази цел влизат, да не плащат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Този инвестиционен фонд, беше толкова потънал, че nradev 111 ,се появи на хоризонта след цели 3 години! Три години една буква нямаше от него!
https://finance.yahoo.com/quote/QQQ?p=QQQ
Задачка по аритметика като за фатмаци : от 175 до 377 колко е потънал?Last edited by nradev1111; 13.11.2023, 22:58.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеХаресват ми макроикономическите анализи на част от групата, ама аз си имам моите чисто отдавателни проблеми. На наемателите, често им се развалят пералните машини, докато не разбрах, че една квартирантка дори и с крака, злобно набутвала мръсни дрехи, лежешком за да ги набута в пералнята на наемодателя. Тогава осъзнах, що толкова стара и надеждна miele novotronic w 974 сдаде багажа, а като я замених с bosch wfd 1160, също не можа да завърти барабана в един момент. Когато я смених с whirlpool awe шесто чувство, тогава тази квартирантска сган , напусна, без да ми повреди поредната пералня машина.
Коментар
-
Харесват ми макроикономическите анализи на част от групата, ама аз си имам моите чисто отдавателни проблеми. На наемателите, често им се развалят пералните машини, докато не разбрах, че една квартирантка дори и с крака, злобно набутвала мръсни дрехи, лежешком за да ги набута в пералнята на наемодателя. Тогава осъзнах, що толкова стара и надеждна miele novotronic w 974 сдаде багажа, а като я замених с bosch wfd 1160, също не можа да завърти барабана в един момент. Когато я смених с whirlpool awe шесто чувство, тогава тази квартирантска сган , напусна, без да ми повреди поредната пералня машина.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Еми поразходи се малко из Капана така,седни ,почерпи някоя студенкта от ПУ,то .ееех сега и до Пловдив ли да идвам да ви уча ?Пара имате ама технология не ..с Радев от панелката Ви слагаме в малкия джоб
===2039===
Левчо спри да се бъзикаш! Тия се взеха на сериозно. Ще те пращам на уроци в деЦката у Кр.Поляна ако продължаваш така!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Дружба ама София. А не село без път и канал. И струва поне 5 пъти по-скъпо от селска къща у бъзето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Малиии, Мишок, аз съм в Смирненски и тристаен захлупих за 450 лв. Панелче, санирано, идеално ми е. Има место за гостенкизасега обаче не се избиват да ми гостуват.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар