Първоначално изпратено от Thrace
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Облигациите как са? - 7% или повече?
Кои са тия "най-скъпи" компании дето купуваш, че се заинтригувах.... лвмхъ-то ли?
Дето беше на минус.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Една вечеря днес ,утре една след годинка ще станат пари за сватба...и така
- 1 like
Коментар
� -
Всичко е само нагоре при мен, просто защото купувам най скъпите компании.Това е .Няма как да имаш печалби с евтини бизнеси.Това мисля трябва да е ясно на всеки.
Кои са тия "най-скъпи" компании дето купуваш, че се заинтригувах.... лвмхъ-то ли?
Дето беше на минус.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Знам, но при мен не се казва така. Ако си мислиш, че за три бонбона, ще се продам за дълго време,много се лъжеш. Във всеки нормален европейски град мога да преподавам история и география на английски за поне минимум 2500€.
€2500 са нищо във всеки нормален европейски град
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Е! Бива ли да дигаш толко патърдия за пари колкото 1 вечеря?
Дано поне ги заключваш... някак!
За него са 10 кила сирене, барабар с билета на рейса до Одрин
- 7 Харесвания
Коментар
� -
Е! Бива ли да дигаш толко патърдия за пари колкото 1 вечеря?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Страшна виелица на имоти в САЩ. Кавръка е там, да му мислят инвеститорите, пълен крах!
Коментар
� -
Имам инвестиции в имоти но в САЩ,най големите строителни компании на Америка ,сега мисля да вляза в фармация ,и други специфични бизнеси ...само докато пиша днеска 80 евра съм на зелено ,докато си пия кафето и пиша във форума...Това е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Защо, когато се появи дори един понижител на пазарите, всичко се срива, лоша карма ли имат подобни люде? Толкова ли грехове са имали тяхните предци, че са ги оставили безимотни да се лутат в пространтството?Last edited by Bailor; 14.11.2023, 22:58.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
там сериозно ядЪт дървото, след като ти се намеси
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Забравяш едно много важно условие, а то е да не се разписваш в бюрото по труда! Усещам, че и ти като мен си на държавна хранилка, нали така?
Да не мислиш, че като са ти вдигнали основната заплата с 10-15%, то няма да ти посегнат на ДМС-то?
- 1 like
Коментар
� -
Имам инвестиции в имоти но в САЩ,най големите строителни компании на Америка ,сега мисля да вляза в фармация ,и други специфични бизнеси ...само докато пиша днеска 80 евра съм на зелено ,докато си пия кафето и пиша във форума...Това е
препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеМного добър въпрос, но отговора не е лесен. За последните 10 год имам само 3 нови двустайни ново строителство на последен етаж с големи тераси.
Признавам си, че не можах да повярвам темпа на поскъпване на имотите за тези 10 год и в един момент въпреки многото кеш си казах. СТОП, има балон, спирам покупките.
Обаче сгреших, цените се вдигаха, кеша се обезценяваше....
За да не изгоря с много купих земеделска земя в рамките на околовръстното на Сф, а до дни сме при нотариус за да купя две УПИ та с лице на околовръстното.
с брокер ли ги търсиш?препоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Моля ти се, не си представяй! Той човека нуждаещ се от спец лечение орева форума с инвестиция от 3 заплати. УжасТно ще е ако инвестира повече:-))) Ами пък ако загуби колко писане ще е?!
ако загуби ще има метежпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар