Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Аз попрочитам бе ники , ама знаеш ,че това не е достатъчно . А иначе браво ,действай и дерзай ,само с акции не се занимавай , лично мнение !
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ако забеляза коментирам с някой дето е в час ,на теб и да ти кажа има ли смисъл ?
Говорим на различни езици а и все пак както и аз малко трябва да попрочетеш,иначе няма да ме разбереш. .Ще ти дам жокер.На въпросите които ми задаваше преди ,отговора съм си намерил за себе си,работя по въпроса.Стига толкова .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Да, основна грешка. Индивиди под и около 40те си мислят че владеят положението и имат време да променят нещо. Времето лети. Те нека си спекулират и чекат. Айде с акции в поррфолиото става, ама тва са малки суми. Ако чекат от това да вземат 100% доходност за 4-5 години и да купят имот баш тогава на дъно такива схеми нема. И нема и да има.
При мен времето лети,при теб е почти отлетяло ...Разликата мисля е очевидна.
Коментар
-
Форум е , нищо не вкарвам а питам , спец по акции ли стана ? Предподоженията си ги направи ти , аз само отбелязвам !
ПП Виждам ,че го смяташ за заяждане , жалко ....
Говорим на различни езици а и все пак както и аз малко трябва да попрочетеш,иначе няма да ме разбереш. .Ще ти дам жокер.На въпросите които ми задаваше преди ,отговора съм си намерил за себе си,работя по въпроса.Стига толкова .
Коментар
-
Пачангов,
Влизаш в чужд разговор ,и вкарваш лична тематика.
Предположенията си запази за себе си.
ПП Виждам ,че го смяташ за заяждане , жалко ....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ники ти и борсов играч ли стана ? Предполагам е като собствеността на коптори ! Седни три дена без да пишеш тука и без да коментираш никъде , седни и се опитай да погледнеш обективно , последните години накъде си . Тегли чертата и пробвай поне малко да анализираш . Резултата няма да ти хареса но има шанс да промениш пътя , преди да е станало безсмислено начинание , поради загубени години и напреднала възраст . Нали си наясно ,че не се заяждам а добронамерено ти пиша нещо .
Влизаш в чужд разговор ,и вкарваш лична тематика.
Предположенията си запази за себе си.
- 1 like
Коментар
-
Ники ти и борсов играч ли стана ? Предполагам е като собствеността на коптори ! Седни три дена без да пишеш тука и без да коментираш никъде , седни и се опитай да погледнеш обективно , последните години накъде си . Тегли чертата и пробвай поне малко да анализираш . Резултата няма да ти хареса но има шанс да промениш пътя , преди да е станало безсмислено начинание , поради загубени години и напреднала възраст . Нали си наясно ,че не се заяждам а добронамерено ти пиша нещо .
- 3 Харесвания
Коментар
-
Следи ASML ,паднат ли под 500 е бест deal.
Другия ми план е да купя Hermes,но там има едни 50% надценка и без добра сделка само гледам.
гледам.Акците нна луксозния сегмент са стабилни и дават добри дивиденти,в евро са и няма валутен риск,отделно и данъци няма ,LVMH го взех от някаква немска борса
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Mинали резултати не гарантират бъдещи такива.Харесвам компании които не зависят от спекулации.Не харесвам петролни компании защото резултатите зависят от цената на петрола, а тя е много волатилна.Това че Бъфет има не е гранция за ръст.Той Бъфет на каква цена я е купил ?Провери ли?Ako трябва да избирам между двете бих все пак бих взел OXY естествено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Да започнем с теб. Освен, че се набута със зеленото, да имаш с друго нещо да се похвалиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениетолкова ли няма теми за акции + една допълнителна и много актуална, "кой къде изтегли късата клечка".
модераториците малко да вземат отношение, ако не ги затруднява прекомерно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениетолкова ли няма теми за акции + една допълнителна и много актуална, "кой къде изтегли късата клечка".
модераториците малко да вземат отношение, ако не ги затруднява прекомерно
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Ти още ли не си продал този цепелин???
Тоя фонд от 2000-та та чак до 2014-та докато не почнаха да печатат е под вода
Сега като ужким няма да печатат ще гледаш меко приземяване 2 (първото го гледа миналата година)
Ако беше играч вече да си го продал и да го чакаш да го купиш като почнат пак да печатат следващата година
- 1 like
Коментар
Коментар