IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Разбира се че не е за хвалба ,ако да съм откраднал милиони да се хваля ,а то дребни истории прав си
    Е то явно затова си със соц носталгия- моето си е мое, а общото е ничие и можем да си " взимаме" и да го крадем- навремето така са строяли вили- с крадени материали

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не съм вярвал, че крадеш от всичко,

То не е за хвалба.
      Разбира се че не е за хвалба ,ако да съм откраднал милиони да се хваля ,а то дребни истории прав си

Коментар

Капиталовата няма значение след двата метра на гробищата -Така да знаеш ,аз други неща му пожелавам ама той си знае де Дреме ти утре след като си заминеш колко ти е капиталовата ,яж пий,и прави спални упражнения ,даже препоръчвам ако имате опции един ден да Ви намерят близките издъхнали не пред телевизора ами върху жена ,така ще Ви запомнят с още повече добрини ,а и ще си идете с по малко грехове

Не съм вярвал, че крадеш от всичко,

То не е за хвалба.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Aаааа не е това моя модел.Ние се състезаваме по процент доходност, а ти се фукаш .......
          Аз не се фукам, просто искам да натрия носа на този, който внушава, че едва ли не търгува с големи обеми суровини и понеже април 22-ра според него имало дефлация, вероятно още тогава е очаквал цените на имотите да се сринат, обаче, за негов ужас, това не стана.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Ей такива съседи най-обичам. Преди години един съсед се беше закачил на общият ток в мазето да копае крипто. Подхлъзна се, посини се, счупи си ръцете горкият. Та умната, ти и твоя съсед след като пипате и нагласявате в абонатната да не ви се строшът кокалите. Рано или късно всеки си плаща за измамите, а това си е дори КРАЖБА:-(

Да се гордееш с това, че крадеш, че не плащаш като ромите градския транспорт за мен е долно.
            Не се хвали много с това, че може около главният електромер, водомер и топломер да дойдат хора, които няма да са ти приятни да виждаш.
            В целия свят се краде,замисли се.Политика харчи без сметка и обслужва едрия бизнес и корпорациите,така ограбва тези които са го избрали,надолу по веригата имаме администрация и стигаме до търговските вериги които те ограбват с монополи,картели,качество и т.н.Стигаме и до частните взаимоотношения ,в които всеки който може да,те цака го прави с лекота.Парите от глоби, обществен транспорт и т.н.би трябвало да се инвестират в нови улици,детски градини,ремонти,но виждаме че улици няма,всичко се руши и т.н.така че....моя модел с нищо не се различава от общата картинка с тая разлика че съм открит а ако ти утре обереш някой няма да си признаеш.Такъв е живота,винаги е било така и така ще бъде.

Коментар

• Автомобилите, за разлика от имотите, никога няма да увеличат стойността си“

https://www.plovdiv24.bg/novini/inte...zemete-1946801

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Щом говорим за борсови активи, не за нормално потребление на хората, аз те предизвиквам на капиталистическо съревнование по модела на Nradev, кой има повече физически грамажи и килограми в следните метали: злато, сребро, мед и желязо. Да излъчим победител във всичките 4 категории, навит ли си? Разбира се по брой тухли съм с милиарди нагоре.
                Aаааа не е това моя модел.Ние се състезаваме по процент доходност, а ти се фукаш колко си богат.

Коментар

ТЕЦА си е ТЕЦ плащат го съседи,данъкоплатци през столична община ,а ти най-малко
                  Оня ден с комшията нагласихме нещата за новия сезон в аботнатната ,всички сметки за тоя месец за 140 лева - ток,вода ,и парно
                  Па Вие плащайте като сте умни
                  За над 20 години и обществен транспорт не съм плащал дойдохме и до тук кмета да каже че трябвало да бъде безплатен -Еми аз от четвърт век така го ползвам не знам защо открихме топлата вода след като аз съм я открил лето господне 2000 година
                  Ей такива съседи най-обичам. Преди години един съсед се беше закачил на общият ток в мазето да копае крипто. Подхлъзна се, посини се, счупи си ръцете горкият. Та умната, ти и твоя съсед след като пипате и нагласявате в абонатната да не ви се строшът кокалите. Рано или късно всеки си плаща за измамите, а това си е дори КРАЖБА:-(

Да се гордееш с това, че крадеш, че не плащаш като ромите градския транспорт за мен е долно.
                  Не се хвали много с това, че може около главният електромер, водомер и топломер да дойдат хора, които няма да са ти приятни да виждаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

напротив.
                    тухлите/парите не са по-важни от семейството.

...
                    Така е, ако си си правил селфи от Памуккале, знай, че предците ти ще те проклинат до 9-то коляно, щото те са се борили срещу тези тирани и са проляли кръвта на семействата си, за да сега да си правиш хубави снимки. Някои поколения са умирали за свободата ни сега да се глезиме по хотели и спа центрове, буквално са си давали живота по землянките, докато по градове и села са ги чакали млади и красиви булки.

Коментар

Съгласен съм, ама ти не ми отговори за родовата ти памет! Жестоко е да не си спомняш откъде си се пръкнал, а аз съм се интересувал и знам прекрасно за манталитета ми! Дреме ти на тебе, че са избили 1млн от дедите ти нали, то си личи и по мненията с които заблуждаваш Накавръка за недвижимите имоти.
                      напротив.
                      тухлите/парите не са по-важни от семейството.

...
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

може да ги уважаваш и без да се мериш с жули по форумите

по-скоро изхарчи някой лев за хубава семейна екскурзия - това ти е слабо място . всичко смяташ в тухли. не е заяждане.
                        Съгласен съм, ама ти не ми отговори за родовата ти памет! Жестоко е да не си спомняш откъде си се пръкнал, а аз съм се интересувал и знам прекрасно за манталитета ми! Дреме ти на тебе, че са избили 1млн от дедите ти нали, то си личи и по мненията с които заблуждаваш Накавръка за недвижимите имоти.

Коментар

И ти си прав разбира се, ама ти, ако не уважаваш наследниците си, за какво си ги правил?
                          може да ги уважаваш и без да се мериш с жули по форумите

по-скоро изхарчи някой лев за хубава семейна екскурзия - това ти е слабо място . всичко смяташ в тухли. не е заяждане.
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram

стига вече
                            какво си скътал има значение само за наследниците ти и не означава, че пазарът ще качва или пада в бъдеще време

​​​​​​
                            И ти си прав разбира се, ама ти, ако не уважаваш наследниците си, за какво си ги правил?
                            Една задача, можеш ли да изброиш прадядовците си по имена до 5 назад? Като имена. Щото аз мога.След прадядо ми Апостол още трима.
                            Last edited by Bailor; 29.12.2023, 00:05.

Коментар

Аз грабнах идеята на твоя ментор! Пътувания!
                              Знаеш ли кво, накрая ще се окаже, че всички сме приятели и за какво се пенихме, не мислиш ли. Говоря за 4-5 човека....
                              Така е ,взимай от всеки най-доброто ,хората са различни ,всички сме различни това не е повод за нещо лошо разбира се ,живота е кратък и трябва да се изживвее достойно след теб какво ще е ...няма значение ,ти си си дал твоя дан на планетата Земя -пари ,имоти ,иманета ,гледай си здравето и се радвай на всичко

Коментар

Викай подкрепление де ,Лева стига се е крил по сауни и басейни ,ебаси и притялите имаш ,аз ако съм на твое място ще се отрека от всеки един поединиично + ще ги зарежа !
                                Аз грабнах идеята на твоя ментор! Пътувания!
                                Знаеш ли кво, накрая ще се окаже, че всички сме приятели и за какво се пенихме, не мислиш ли. Говоря за 4-5 човека....
                                Last edited by Bailor; 28.12.2023, 23:18.

Коментар

Working...
                                X