If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разбира се че не е за хвалба ,ако да съм откраднал милиони да се хваля ,а то дребни истории прав си
Е то явно затова си със соц носталгия- моето си е мое, а общото е ничие и можем да си " взимаме" и да го крадем- навремето така са строяли вили- с крадени материали
Капиталовата няма значение след двата метра на гробищата -Така да знаеш ,аз други неща му пожелавам ама той си знае де Дреме ти утре след като си заминеш колко ти е капиталовата ,яж пий,и прави спални упражнения ,даже препоръчвам ако имате опции един ден да Ви намерят близките издъхнали не пред телевизора ами върху жена ,така ще Ви запомнят с още повече добрини ,а и ще си идете с по малко грехове
Aаааа не е това моя модел.Ние се състезаваме по процент доходност, а ти се фукаш .......
Аз не се фукам, просто искам да натрия носа на този, който внушава, че едва ли не търгува с големи обеми суровини и понеже април 22-ра според него имало дефлация, вероятно още тогава е очаквал цените на имотите да се сринат, обаче, за негов ужас, това не стана.
Ей такива съседи най-обичам. Преди години един съсед се беше закачил на общият ток в мазето да копае крипто. Подхлъзна се, посини се, счупи си ръцете горкият. Та умната, ти и твоя съсед след като пипате и нагласявате в абонатната да не ви се строшът кокалите. Рано или късно всеки си плаща за измамите, а това си е дори КРАЖБА:-(
Да се гордееш с това, че крадеш, че не плащаш като ромите градския транспорт за мен е долно.
Не се хвали много с това, че може около главният електромер, водомер и топломер да дойдат хора, които няма да са ти приятни да виждаш.
В целия свят се краде,замисли се.Политика харчи без сметка и обслужва едрия бизнес и корпорациите,така ограбва тези които са го избрали,надолу по веригата имаме администрация и стигаме до търговските вериги които те ограбват с монополи,картели,качество и т.н.Стигаме и до частните взаимоотношения ,в които всеки който може да,те цака го прави с лекота.Парите от глоби, обществен транспорт и т.н.би трябвало да се инвестират в нови улици,детски градини,ремонти,но виждаме че улици няма,всичко се руши и т.н.така че....моя модел с нищо не се различава от общата картинка с тая разлика че съм открит а ако ти утре обереш някой няма да си признаеш.Такъв е живота,винаги е било така и така ще бъде.
Щом говорим за борсови активи, не за нормално потребление на хората, аз те предизвиквам на капиталистическо съревнование по модела на Nradev, кой има повече физически грамажи и килограми в следните метали: злато, сребро, мед и желязо. Да излъчим победител във всичките 4 категории, навит ли си? Разбира се по брой тухли съм с милиарди нагоре.
Aаааа не е това моя модел.Ние се състезаваме по процент доходност, а ти се фукаш колко си богат.
ТЕЦА си е ТЕЦ плащат го съседи,данъкоплатци през столична община ,а ти най-малко
Оня ден с комшията нагласихме нещата за новия сезон в аботнатната ,всички сметки за тоя месец за 140 лева - ток,вода ,и парно
Па Вие плащайте като сте умни
За над 20 години и обществен транспорт не съм плащал дойдохме и до тук кмета да каже че трябвало да бъде безплатен -Еми аз от четвърт век така го ползвам не знам защо открихме топлата вода след като аз съм я открил лето господне 2000 година
Ей такива съседи най-обичам. Преди години един съсед се беше закачил на общият ток в мазето да копае крипто. Подхлъзна се, посини се, счупи си ръцете горкият. Та умната, ти и твоя съсед след като пипате и нагласявате в абонатната да не ви се строшът кокалите. Рано или късно всеки си плаща за измамите, а това си е дори КРАЖБА:-(
Да се гордееш с това, че крадеш, че не плащаш като ромите градския транспорт за мен е долно.
Не се хвали много с това, че може около главният електромер, водомер и топломер да дойдат хора, които няма да са ти приятни да виждаш.
напротив.
тухлите/парите не са по-важни от семейството.
...
Така е, ако си си правил селфи от Памуккале, знай, че предците ти ще те проклинат до 9-то коляно, щото те са се борили срещу тези тирани и са проляли кръвта на семействата си, за да сега да си правиш хубави снимки. Някои поколения са умирали за свободата ни сега да се глезиме по хотели и спа центрове, буквално са си давали живота по землянките, докато по градове и села са ги чакали млади и красиви булки.
Съгласен съм, ама ти не ми отговори за родовата ти памет! Жестоко е да не си спомняш откъде си се пръкнал, а аз съм се интересувал и знам прекрасно за манталитета ми! Дреме ти на тебе, че са избили 1млн от дедите ти нали, то си личи и по мненията с които заблуждаваш Накавръка за недвижимите имоти.
напротив.
тухлите/парите не са по-важни от семейството.
...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
може да ги уважаваш и без да се мериш с жули по форумите
по-скоро изхарчи някой лев за хубава семейна екскурзия - това ти е слабо място . всичко смяташ в тухли. не е заяждане.
Съгласен съм, ама ти не ми отговори за родовата ти памет! Жестоко е да не си спомняш откъде си се пръкнал, а аз съм се интересувал и знам прекрасно за манталитета ми! Дреме ти на тебе, че са избили 1млн от дедите ти нали, то си личи и по мненията с които заблуждаваш Накавръка за недвижимите имоти.
стига вече
какво си скътал има значение само за наследниците ти и не означава, че пазарът ще качва или пада в бъдеще време
И ти си прав разбира се, ама ти, ако не уважаваш наследниците си, за какво си ги правил?
Една задача, можеш ли да изброиш прадядовците си по имена до 5 назад? Като имена. Щото аз мога.След прадядо ми Апостол още трима.
Аз грабнах идеята на твоя ментор! Пътувания!
Знаеш ли кво, накрая ще се окаже, че всички сме приятели и за какво се пенихме, не мислиш ли. Говоря за 4-5 човека....
Така е ,взимай от всеки най-доброто ,хората са различни ,всички сме различни това не е повод за нещо лошо разбира се ,живота е кратък и трябва да се изживвее достойно след теб какво ще е ...няма значение ,ти си си дал твоя дан на планетата Земя -пари ,имоти ,иманета ,гледай си здравето и се радвай на всичко
Викай подкрепление де ,Лева стига се е крил по сауни и басейни ,ебаси и притялите имаш ,аз ако съм на твое място ще се отрека от всеки един поединиично + ще ги зарежа !
Аз грабнах идеята на твоя ментор! Пътувания!
Знаеш ли кво, накрая ще се окаже, че всички сме приятели и за какво се пенихме, не мислиш ли. Говоря за 4-5 човека....
Коментар