Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Да разбирам, че банките у нас и БНБ-то, ще правят напук на ФЕД? Харесват ми такива игри.
П.С. не знам дали проблема ми е във финансите, или светоусещането, ама хора с доходи напОлвина от моя, купуват кат обезумели.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
никога не е късно да се разшириш
когато ипотечките са с нюню лихви плащаш дебела цена, защото куцо и сакато са на пазара да бият системата и обратното, когато лихвите се повишат търсенето намалява и продавачите стават по-диалогични.
ти не се гласиш да го отдаваш и доходността (по-скоро потенциалната заетост) не е проблем за теб - до колкото разбирам проблемът при теб е чисто финансов. Ако може да го решиш без да изложиш себе си и семейството си на риск от немотия - винаги може да изплющиш ипотека. Още повече, че имаш имот и по памет беше ИТ, което е предпоставка и за добри доходи (спрямо българската реалност). Банките даже и да режат разни инвеститори теб няма да порежат - стига да искаш.
набележи си нови проекти и когато банките вдигнат лихвите, а те ще ги вдигнат - поразпитай
П.С. не знам дали проблема ми е във финансите, или светоусещането, ама хора с доходи напОлвина от моя, купуват кат обезумели.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Берти, много хубаво успива квартирантите. Да изкараш печелившия жертва, обяснявайки как губи, или как ще загуби, си е талант.
На мен лично, думите са му като терапия, че не се реших "да се разширя" с една ипотечка след ковида.
когато ипотечките са с нюню лихви плащаш дебела цена, защото куцо и сакато са на пазара да бият системата и обратното, когато лихвите се повишат търсенето намалява и продавачите стават по-диалогични.
ти не се гласиш да го отдаваш и доходността (по-скоро потенциалната заетост) не е проблем за теб - до колкото разбирам проблемът при теб е чисто финансов. Ако може да го решиш без да изложиш себе си и семейството си на риск от немотия - винаги може да изплющиш ипотека. Още повече, че имаш имот и по памет беше ИТ, което е предпоставка и за добри доходи (спрямо българската реалност). Банките даже и да режат разни инвеститори теб няма да порежат - стига да искаш.
набележи си нови проекти и когато банките вдигнат лихвите, а те ще ги вдигнат - поразпитайтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Берти, много хубаво успива квартирантите. Да изкараш печелившия жертва, обяснявайки как губи, или как ще загуби, си е талант.
На мен лично, думите са му като терапия, че не се реших "да се разширя" с една ипотечка след ковида.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
това сега някакво тънко чувство за хумор ли е
или не се усещаш, че точно ти ги крепиш по квартири и децки с приказки за големо мяу и евтини имоти
7-8 години ли станаха вече
На мен лично, думите са му като терапия, че не се реших "да се разширя" с една ипотечка след ковида.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
По селата и сега има повече от 40% празни имоти. Колко ще струва да си купя чисто нова къща или такава след като е ремонтирана и направена да е обитаема ?
Дали ще има някой тъпак който е вложил примерно по 1000 евро да я построи да ми я продаде по 500 щото разбиуаш уи 80% от къщите на село са празни ?
Толкова години и писане и не моете да осмислите еуементарни неща....:-)
- 3 Харесвания
Коментар
-
надеждата крепи човека
това сега някакво тънко чувство за хумор ли е
или не се усещаш, че точно ти ги крепиш по квартири и децки с приказки за големо мяу и евтини имоти
7-8 години ли станаха вечепрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Всяка надежда пред статистиката оставете....
А тя е бруталка..... Имотиту по целият свят само нагорУ
Е не много де - само официалната инфлация + 1-2% ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
Искам да кажа , че пазарът не е в лъскавите офиси на банки , нотариуси и агенции , където едни "прилични" люде говорят "истини" .
От 100 имота скоро 40 ще са празни , други 40 са обитавани от хора които не могат да свържат двата края , камо ли да ги поддържат .
В същото време БВП на България за няма време се удвои от производството на имоти .
Заслужаваме си го .
Дали ще има някой тъпак който е вложил примерно по 1000 евро да я построи да ми я продаде по 500 щото разбиуаш уи 80% от къщите на село са празни ?
Толкова години и писане и не моете да осмислите еуементарни неща....:-)
- 5 Харесвания
Коментар
-
надеждата крепи човека
А тя е бруталка..... Имотиту по целият свят само нагорУ
Е не много де - само официалната инфлация + 1-2% ....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
Заслужаваме си го .
Коментар
-
Корнерчо, много ми е интересно какво имаш предвид удебеленото.
От 100 имота скоро 40 ще са празни , други 40 са обитавани от хора които не могат да свържат двата края , камо ли да ги поддържат .
В същото време БВП на България за няма време се удвои от производството на имоти .
Заслужаваме си го .
- 3 Харесвания
Коментар
-
Спекулациите в жилищния сектор се успокоиха и повишението на цените спря !
Прочети още на: https://www.dnes.bg/stranata/2024/01...e-spria.594328
В някои сегменти, където пазарът е пренаситен, има възможност за корекция в цените в порядъка на 5-10%. Това заяви Явор Костов, управляващ партньор във фирма за бизнес имоти, в предаването "В развитие" с водеща Вероника Денизова.
По отношение не цените на строителните материали Костов коментира, че се забелязва успокояване – дори връщане на част от строителните материали към предпандемичните стойности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеЦените на британските жилища достигнаха деветмесечен връх На годишна база жилищата са поскъпнали с 1,7% в последния месец на 2023 г.
ден не минава без такива новини
отклоненията в главите на част от писателите стават чудовищни
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар