Първоначално изпратено от AMG2023
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by X_Y; 14.01.2024, 20:17.
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Да, брокери са, но изслушай цялото. Час и половина е. Вижте, колко понижителски легенди и мечти разгромяват тотално хора от кухнята в сделките с имоти, през два икономически цикъла са преминали и имат практически опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Да, брокери са, но изслушай цялото. Час и половина е. Вижте, колко понижителски легенди и мечти разгромяват тотално хора от кухнята в сделките с имоти, през два икономически цикъла са преминали и имат практически опит.
Няма кой да ти даде тея пари дето ги искаш за панелът си, изтрезней най-накрая, казвам ти го за твое добро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеhttps://youtu.be/i9K-VJeAuU0?si=qgu2JP47aX8b07Ah
Много върл подкаст, подходящ за всички понижители от перона. Гледайте го....
Иначе от коментарите тва ми хареса:
Дай един епизод за комисиооните. Гледах един апартамент в Гео Милев, заведе ме брокер от Адрес. След огледа се върнах в блока и намерих номера на собственика от домоуправител. Срещнахме се с човвека, пихме по една напитка и си стиснахме ръцете. Оказа се, че той е обявил цена от 180 к на частна обява, а брокерите са му копирали обявата и са сложили сума отгоре. В моя случай брокера обяви цена от 188 К, като при сделка щеше да иска и 3 процента над това. Това правят около 15 к.. евра, че е копирал обява и ме е завел. В крайна сметка сделката се сключи без посредници и си спестих парички за едно паркомясто.Last edited by X_Y; 14.01.2024, 20:18.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Брокерасти ,Лорд!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
В София се живее в пъти по-добре от Истанбул, Скопие, Тирана или Белград. Живее се по-добре от Букурещ и дори от Атина. Включително е по-чисто и с по-уреден трафик. В Букурещ има страхотни паркове и нощен живот, но движението е кошмар и доходите са по-ниски. В Белград е красиво и вкусно, но е беднотия и простотия.
Скопие, Тирана или Белград звучат зловещо за живот не мисля че ще ги посетя в близките 20г. София също е зловеща, мръсен въздух, разбити сгради, изглежда като Ивицата Газа след бомбардировки когато кацаш на летище София.Но хотелите и около центъра става за няколко дни живот, но всичко останало е леш.
Не виждам кой и как ще инвестира в близките години в София, хептен пък бизнесът с имоти да потръгне пак.Last edited by X_Y; 14.01.2024, 20:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеhttps://youtu.be/i9K-VJeAuU0?si=qgu2JP47aX8b07Ah
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
В София се живее в пъти по-добре от Истанбул, Скопие, Тирана или Белград. Живее се по-добре от Букурещ и дори от Атина. Включително е по-чисто и с по-уреден трафик. В Букурещ има страхотни паркове и нощен живот, но движението е кошмар и доходите са по-ниски. В Белград е красиво и вкусно, но е беднотия и простотия.
https://blog.samizdata.co/p/best-pla...eastern-europe
Коментар
-
https://youtu.be/i9K-VJeAuU0?si=qgu2JP47aX8b07Ah
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
IT дет изкарва 4к - не ми го Фали.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
IT на 4К пък разправяте че плочкаджии и таксиджии изкарвали 6К.Баси.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
В София има достатъчно пари, даже бих казал много но се живее ОТВРАТИТЕЛНО.
Това че ти си свикнала с КОЧИНАТА и си ти харесва не значи че е хубаво
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Жонката, доколкото разбрах е търсил хора, които да му пишат софтуера и да му го продават на клиентите. Такива в БГ няма да намери, не само, че ще бягат за 200 лева отгоре, ами ще бягат и за 200 лева отдолу. Са като може да ти е леко, защо да робуват, било то и на Жонката. Българско ИТ да обикаля да преговаря с клиенти, заеби само като си го представя с костюма и селския диалект, при това сричащ на английски...
Иначе, за чужденците...ти и аз излизаме все още, по-евтини от чистачката в офиса в Лондон. 4000к средна нетна заплата или 2к евро или 1700GBP. Или средно клалифицирано ИТ у нас взима минамална заплата в ЮКLast edited by nradev1111; 14.01.2024, 18:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ам как да е? Нали виждаш кви цръвули избираме. Ей го виж Копейкин, цял живот бил уредник в музей на илядо лв заплата, изведнъж къща за 200к, и кола за 50к, откъде брЯ?
Ми тая Григорова, за малко да стане кмет. Цял живот чиновник в кнсб на илядо лв, и хоп изведъж строи къща за 1 млн, откъде бре?
Ей такива са повечето - цръвули, купуват ги за жълти стинки. Вярно, че богатия добрал се до власт пак може да се корумпира, но няма да е за дребни стинки.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
спри се, бе човек
ти целото лондонско сити го прати да измекярства
- 1 like
Коментар
Коментар