Първоначално изпратено от segato
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Аз пък нямам брак и се чудя как да и прехвърля всичко. Нали тя е майка на детето ми, на мен за какъв са ми тия пари? Ако по някаква причина остана сам не ми трябва почти нищо - една маломерка с кухня, спалня, мазе/склад и това е. На сам мъж повече не му трябва.
А ако нещо се случи с мен по-добре всичко да е при нея.
"По понятни причини, на първо място към наследство се призовава съпругът на наследодателя и оставените от него низходящи по права линия – децата (или внуци, правнуци и т.н., ако децата са починали). Извънбрачните деца с установен произход, както и осиновените от наследодателя наследяват наравно с останалите."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Аз не съм гратис. Така пътувах, като дете. Сега съм законен гратис, просто съм много ценен за данъкоплатците, щото работя с акъла си. Когато един простоват гастар ме достигне, като акъл, тогава да ми брои стотинките...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Ми доста хора в САЩ дори и оттук, че ги гледам всеки ден, не мога да ги разбера. Имам колеги, които са женени и са на отделни сметки. Имаше един дето отиде на ваканция в Европа сам зашото жена му не може да си я позволи. Сигурно така са израстнали и за тях е нормално. Ако растеш в семейство, в което брака е втори и за бащата и за майката и всеки има деца от първия брак а имат и обши деца, после става сложно зашото всеки иска да остави нешо на собствените си деца ... Отделно че тук има лаф "добър е за първи мъж" с който да имаш деца и после се развеждаш и го удряш на живот с някой грозничък чичко паричко без деца шото на 50 всички са еднакво дебели и грозни... различни култури сме.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Хората се променят, като цяло си прав, че повечето не бягат от " хубавото" но като погледнеш US примерно с 50% divorce rate се получава че всеки втори бърка с преценкатаИ имаш разведени от милиардери до lower middle class. Та явно и от хубавото бягат понякога. Аз затова си живея на семейни начала- една идея са по- лесни нещата
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Лордче и аз така, гратис излиза по-на далавера., просто съм много ценен за данъкоплатците, щото работя с акъла си. Когато един простоват гастар ме достигне, като акъл, тогава да ми брои стотинките...
Last edited by Bailor; 08.01.2024, 21:12.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ми намери го това, хахаха, аз да определям жени и финансова култура? Явно фиксацията ти върху моята личност, издава огромни ментални проблеми! Както и за билетчето до Овча купел и обратно. Само да ти кажа, че от 20г. не ползвам никакви билетчета.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Хората се променят, като цяло си прав, че повечето не бягат от " хубавото" но като погледнеш US примерно с 50% divorce rate се получава че всеки втори бърка с преценкатаИ имаш разведени от милиардери до lower middle class. Та явно и от хубавото бягат понякога. Аз затова си живея на семейни начала- една идея са по- лесни нещата
Коментар
-
[QUOTE=segato;n4144875]Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не беше ли ти дето разправяше че жена ти е без финансова култура ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
рипна малко, с едното краче
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Как се обърна тая тема и то баш най-успешния инвеститор, лордчето я подкара в тази посока
Не разбирам защо БГ "инвеститорите" смятат че успеха се мери с брой имоти дори и за сметка на това жената и децата да го намразят и да се изнесат. В същото време всичко е "за да се остави на децата". Абе откога разправям , че трябва да си гледате семейството първо бе ? Качество на живот, това онова ... Кой бяга от хубаво ? Ако някой се е оженил за първата кобила дето му е пуснала и сега съжалява ... е колко е успешен ? Ако се е оженил за тъпа жена , това какво говори за него самия?
Сега очаквам тия дето не вярваха в качествата на жените си рязко да им повярват и изведнъж 50-60% от половинките им да се окажат поне мис панагюрище или радомир с PHD по икономика и ядрена физика.И имаш разведени от милиардери до lower middle class. Та явно и от хубавото бягат понякога. Аз затова си живея на семейни начала- една идея са по- лесни нещата
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеРатко ко стааа? ВидЕ ли коно ко прай на втора?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеГолями опашати лъжи, аз за жени, нищо не пиша, има си съответна тема....
не беше ли ти дето разправяше че жена ти е без финансова култура ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
виж сега, гузен негонен бага
ти па какво се обаждаш ? нали те виждам че си същия чесън като менLast edited by segato; 08.01.2024, 20:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Преди някоя година бях в Барселона. Имаше много бездомни, които за през ноща се настаняваха където им харесва. Сутринта стават събират си нещата и ги няма.
Казаха ми, че много от тях са разведени и съда е присъдил всичко на съпругата а на него издръжката. И така някои са предпочели да са скитници, да нямат доходи и да оставят целия масраф по ипотеки и издръжки на бившата.
Как ше те изхвърлят на улицата защото си се развел бе човек ? Що ги вярвате тия неща ? То дори да не е твой апартамента, ако е единственото ти жилише не могат да те изхвърлят, айде сега представи си да е твой ... че да те принудят и да живееш на улицата и да го плащаш. Това да не е Китай ? Това че са разведени , ако няма заплахи, насилие или други подобни причини, не може да предизвика изхвърляне от апартамента. Единия може да спи в хола но никой не може да те изхвърли от твоята си собственост. Дори да има насилие, ограничителна заповед и т.н., собствеността си е собственост. Не може да се присвоява по морални причини. Продава се жилището, делят се парите и всеки по пътя си. Или който получи апартамента ше плаща наем на другия ...
Коментар
Коментар