IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от никол Разгледай мнение

Да, скучно му е. Разбирам го. Аз също бачкам за удоволствие, офисът ми в Топ центъра на София не се използва, ходя от време на време за кеф.. Това не ме прави много, много богата, просто имам право на избор. Всякакви колеги адвокати ми се чудят.че си позволявам да имам офис и да не го ползвам пълноценно. Няма нужда да обяснявам как се управляват 10 апартамента в София. Тегаво и не особено приятно. И другте в Германия, където ситуаацията е доста драматична. А в немско хората наистина изнемогват и им е трудно да си плащат наемите.
    Привет, Никол! Отдавна не си писала. Зарадвах се като видях твой пост. Разкажи по-подробно за настоящата ситуация в Германия.
    Last edited by Selena2024; 04.02.2025, 09:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
      Да, и понеже на въпросния милионер в имоти му е скучно, и се чуди къде да си харчи милионите,
      за разнообразие бачка като даскал по физическо у Радомир...
      Да, скучно му е. Разбирам го. Аз също бачкам за удоволствие, офисът ми в Топ центъра на София не се използва, ходя от време на време за кеф.. Това не ме прави много, много богата, просто имам право на избор. Всякакви колеги адвокати ми се чудят.че си позволявам да имам офис и да не го ползвам пълноценно. Няма нужда да обяснявам как се управляват 10 апартамента в София. Тегаво и не особено приятно. И другте в Германия, където ситуаацията е доста драматична. А в немско хората наистина изнемогват и им е трудно да си плащат наемите.
      Last edited by никол; 03.02.2025, 23:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

2 живота няма да ти стигнат да стигнеш стандарта (имотния най-малко) на red_cretin
        къщата му в немско е изплатена и не живее в приземието
        апартаментчето му в солун е изплатено и е по-голямо от твоя в бургас
        има и друго, но след като не пише тук няма да го коментирам.
        Берти, ти верно ли? Аз съм във форума вече 17 г, и помня какво купи Крети. За него си беше постижение, и спасение след лична драма. Радвам се, че е жив и здрав, но трябваше да се освободи от този боклук още през 2021г. Немците вдигнаха лихвите, без да чакат решение на ЕЦБ от началото на 2021г. Пазарът умря и ако успее да си продаде коптора с 30% ще е цяло чудо.
        Last edited by никол; 03.02.2025, 23:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

https://www.cars.bg/offer/6475b68fb75d8e4550077282
          с достатъчно опции е, ето има си една обява и си седи за него.
          Привет! Аз използвам възможността да се вмъкна след твоя пост. То е ясно защо. От пишещите тук има 4-5 човека,с които сме се засичали през далечната 2008г. Чувствам се като ветеран, хвърлям поглед от време на време, но толкова вода изтече... Липсват ми идеите, споровете, младежките сблъсъци, дребните заяждания. Та по същество. Знаеш, вероятно помниш, когато заявих, че отивам да поживея в немско, да се насладя на инвестициите там. Търсех правова държава, ред, дисциплина... братство, равенство, свобода.Това не намерих, но в заводите на известните немски автомобили работеха мои познати и приятели, нещастни хорица, които си изкарваха хляба. После ги замениха с мигрантите на Меркел.. Пълна скъб.! Тези бойкотираха всичко. Това ,което е излязло от поточните линии след 2017 година става само за боклука. Аз обичам да се хматкам из западната Европа, но и в Русия. Коледа, Нова година и месец януари ги прекарах там. Има страхотни авомобили , новички от Китай. Половината им автопарк е китайски.А екстрите, направо ми се замая главата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Хахаха, не веднъж обясних, че не бачкам даскал в Радомир. Както и , че не бачкам, като даскал по физическо. Единственото вярно е, че съм милионер в имоти.
            Може би си вече бивш даскал, откъде да те знам ?

Бай Лорд, щом си преподавал физическо знаеш ли как се прави кълбо напред, кълбо назад, набиране по въже, и успоредка ?
            Коремното, гръбното, силовото и смъртното - знаеш ли ги тея упражнения как се правят ?
            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Да, и понеже на въпросния милионер в имоти му е скучно, и се чуди къде да си харчи милионите,
              Хахаха, не веднъж обясних, че не бачкам даскал в Радомир. Както и , че не бачкам, като даскал по физическо. Единственото вярно е, че съм милионер в имоти.

Коментар

• Според мен в списание Форбс трябва да публикуват статия за "тухления милионер от Радомир"
                Това ще е най-четения брой.

Коментар

• Да, и понеже на въпросния милионер в имоти му е скучно, и се чуди къде да си харчи милионите,

Коментар

И нашия байЛор има къща за 1 млн долара,
                    ама я подпрял с циментени колове за да не падне втория етаж върху първия....
                    Ами, намери я тази къща, моята е с 16 вътрешни колони,май искаш съдебно дело, което, ако загубиш,няма да имаш пари за да заплатиш съдебните разноски. Това ли си просиш?
                    Last edited by Bailor; 03.02.2025, 21:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

от театъра в Разград откраднаха 1 млн. лева. Освен това 10% плосък данък. Буквално има толкова много пари във въздуха, че затрудняват дишането. Жената e бюджетник - x4 в сравнение с 2020. През ден се питаме какво да ги правим тия пари. Преди 15 години беше проблем да си платиш парното.
                      И аз съм тези, които се питат същото, но скоро идва отрезвяване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

На кои жилища - на кимизарниците ли? Истинската стойност ще се види след земетресението -те тогава наистина ще има огромен глад за апартаменти/ А реална стойност ще имат, когато се въведе подходящия данък - те тогава ще има порой. А не сега да имаш жилище за 1 милион лева, по данъчна за 50 000 и да плащаш 100 лева годишен данък, че и на всичкото отгоре да ревеш каква кочина било и как ние плащаме данъци. Ми не, не плащаме, затова е и таква кочина
                        И нашия байЛор има къща за 1 млн долара,
                        ама я подпрял с циментени колове за да не падне втория етаж върху първия....

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Жените на днешно време, не са толкова интересни, особено безимотните жени. Тоя многовековен шантаж на жените приключва с АI. Усилията с ботокс в устни и силикон в гърди и дупета, са последни издихания на вашата власт, новите ИИ, могат да моделират и желаните чувства на мъжете, а, като се има предвид, че сме слаба ракия, вече сте бита карта отвсякъде с целият ви разкрасителен бизнес.
                          Може би, мъжете вече осъзнаха, колко акъл стои зад напомпаните устни на джокондите...и какво може да се очаква от тях

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            Гледам у тая тема, броят на мненията е цели 3 пъти повече от онази, за жените
                            Значи, има неква спекула и перспектива
                            Жените на днешно време, не са толкова интересни, особено безимотните жени. Тоя многовековен шантаж на жените приключва с АI. Усилията с ботокс в устни и силикон в гърди и дупета, са последни издихания на вашата власт, новите ИИ, могат да моделират и желаните чувства на мъжете, а, като се има предвид, че сме слаба ракия, вече сте бита карта отвсякъде с целият ви разкрасителен бизнес.

Коментар

• Гледам у тая тема, броят на мненията е цели 3 пъти повече от онази, за жените
                              Значи, има неква спекула и перспектива

Коментар

• https://fakti.bg/bulgaria/946834-aka...ri-tezi-neshta. Спите ли гугутки? Гу Гу гууу

Коментар

Working...
                                X