Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Какво стана със състезанието днес ?
Луксозния сектор тръгна нагоре .Луи Вютон увеличи дивидента на 13 евро на акция.
Гледам Насдака на червено,Аз съм близо 1% само за днес нагоре ,докато SP500 е на някакви трохички.
A бе засега ти водя 10%
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Оксито е с приемливо ниво на дълг не е високо ,цената на петрола зависи от запасите ,а те следващите години ще са ниски спрямо потреблението ,можем да се обзаложим,след двете придобивания на компанията и останалите в сектора за САЩ следващите 10 години очаквай само възход за тези компании ,печалбите няма да само от петрол ,а от квоти ,схемата с квотите е диамантена мина
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Те OXY намалиха много дивидента,защото имат много дълг и гледат да го намалят.Иначе си прав.Дивидентите растат 10-15 % годишно, а наемите хич.
Луксозния сектор тръгна нагоре .Луи Вютон увеличи дивидента на 13 евро на акция.
Гледам Насдака на червено,Аз съм близо 1% само за днес нагоре ,докато SP500 е на някакви трохички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
зеленото с ипотечка е работа за корави мишоци
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Дреме ти за правописа, като бонвиваните прибират парички и то колосални от имоти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЛеко се отклонихме от темата, а тя е, че поскъпналите цени на имотите, въобще не поевтиняха последната година, камо ли за Laconici , продали през далечната пролет на 22'ра година. Дали не са се самоубили тези хрисими хора?
той грешна прогноза нямаше и целия перон ставаха на крака да го аплодират и фанатично да го цитират
голям смях беше, цяла година
с кой ли ник ще дава новите прогнози сегапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
берАт.
- 1 like
Коментар
-
зеленото с ипотечка е работа за корави мишоциВиждал ли си лъвове срещу медояд как се държат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Съгласен съм, че 2024 ще има фалити на строителни фирми, агенции за недвижими имоти и тъпаци взели на зелено през последните 2г.. Даже не последните 2 години. Има хора получили инфаркти, които не дочакаха заветният акт 16.
Даже лично аз много ще се радвам ако има фалити на брокерези и ЧСИ почнат масово да разпродават имоти на скъсаняци. Обаче човек АКО ИМА ЦЕЛИЯТ НАЛИЧЕН КЕШ е за предпочитане да купиш имот.
2006-2008 купих доста двустайки.
Имотите се изплатиха от наеми, наемите се реинвестират. Пей сърце.
Съсаняци, които разчитат на заемен капитал ще берът ядове. Това е било и преди и сега ще е така. Ще има и такива, които ще стискат зъби и ще мизерстват за да изплатят с цената на здраве и семейство. Други директно ще потънат. Абе всяка жаба да си знае езерцето:-)
Коментар
-
зеленото с ипотечка е работа за корави мишоци
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
купи си сребърце от хер шваб - няма да имаш ддс
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Съгласен съм, че 2024 ще има фалити на строителни фирми, агенции за недвижими имоти и тъпаци взели на зелено през последните 2г.. Даже не последните 2 години. Има хора получили инфаркти, които не дочакаха заветният акт 16.
Даже лично аз много ще се радвам ако има фалити на брокерези и ЧСИ почнат масово да разпродават имоти на скъсаняци. Обаче човек АКО ИМА ЦЕЛИЯТ НАЛИЧЕН КЕШ е за предпочитане да купиш имот.
2006-2008 купих доста двустайки.
Имотите се изплатиха от наеми, наемите се реинвестират. Пей сърце.
Съсаняци, които разчитат на заемен капитал ще берът ядове. Това е било и преди и сега ще е така. Ще има и такива, които ще стискат зъби и ще мизерстват за да изплатят с цената на здраве и семейство. Други директно ще потънат. Абе всяка жаба да си знае езерцето:-)препоръка е
Коментар
Коментар