Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Той Номчето не му вервай много. Познавам го и сме приятели. Кове жилища за умопомрачителни суми и после ги срива цените наужким. Не е кибик като нашите убавци от гара Горна Оряховица, 4ти перон.
Коментар
� -
И аз търся за една кака. И съм впрегнал приятели, вкл от форума. Ми нема и нема. А тя може до около 155К. Ще и кажа да потърси панел някъде, даже и в този сегмент едва ли ще успее.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от okean Разгледай мнениеБих се радвал да намеря хубав двустаен за 250к, ама не успявамОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Е ка 300, те за 250 купуват в Европа
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
https://www.google.com/amp/s/www.blo...a-nadezhda/amp
Ти в средата на март ли си? Типичен понижител, на бялото казва черно и обратно....нека драгите читатели премерят разстоянието от Шанхай, Сингапур или Токио, до Европа, през Червено море, сравнено с през нос "Добра надежда".
Мерск са загрижени, ама гномчето е позитив, хахаха..Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от okean Разгледай мнение
Хубав двустаен на хубаво място - поне €300к. И на мен не ми харесват тези цени, ама това е сегашното положениеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеВ разгара на имотната треска у нас: Експерт прогнозира студен душ за българите
Oxлaждaнeтo нa тpyдoвия пaзap в Бългapия e cepиoзeн фaĸтop, ĸoйтo нe бивa дa бъдe пpeнeбpeгвaн
https://blitz.bg/ikonomika/v-razgara...ws1005899.html
най- слабият икономически ръст от 10 г. .................. и то на фона на невиждани фискални и монетарни стимули + нищожна безработица + неконтролирана инфлация
и последната степен на ракетата падна ..............
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
Никак не поевтиняват, само 50 % от януари до средата на март.
Ти в средата на март ли си? Типичен понижител, на бялото казва черно и обратно....нека драгите читатели премерят разстоянието от Шанхай, Сингапур или Токио, до Европа, през Червено море, сравнено с през нос "Добра надежда".
Мерск са загрижени, ама гномчето е позитив, хахаха..Last edited by Bailor; 08.03.2024, 19:56.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Мъчи го ситуацията в Червено море. Контейнерите през нос "Добра надежда", едва ли поевтиняват...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
напушил си се нещо
що така
Коментар
� -
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеΠaзapът нa имoти в Лoндoн: Mилиapдep пpoдaдe лyĸcoзнo имeниe нa зaгyбa oт 30%
Много жалко, за хората които са имали спестени пари за жилище и от глупост и стиснатост , сега имат пари за гараж. Това е трагично. Особено за семейни хора с партньори, деца. Старите ергени е ясно, така или иначе ще пукнат в самота, под наем, или в собствено, все таяLast edited by RUBLA; 08.03.2024, 19:42.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от okean Разгледай мнение
Хубав двустаен на хубаво място - поне €300к. И на мен не ми харесват тези цени, ама това е сегашното положение
ЕДИТ: Оф, цитирах на Лев долния коментар ужLast edited by direkto4eto2; 08.03.2024, 18:51.
Коментар
� -
Е, да ама някои смятат че 162К€ са страшно много за двустаен в София и се смеят че това е загуба на пари! А истината е че за тази сума се намира трудно и в неособено лицеприятни места и сгради апарт.
Коментар
�
Коментар