If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
днес обядът ми беше 80евро и вечерята беше над 100. Живея в Марбея.
Как мислиш в децка ли съм бе?
Каква е тази мерзост от трибуната на мръсен и зловещ град като София да съдиш другите без да знаеш ?
Все едно плъх в контейнер за боклук да ми се присмива, че нямам контейнер...
Спри да обядваш за 80€ а ги дай за по-хубава квартира. Щото и в Марбея да си, наем си требе.
На брега на морето засега само 3ма в темата знам да имат имоти: Дюри, Левчо и още един тип. Гастарите могат само да мечтаят. Левчо закупи къщето миналата година сега ако пожелае може да го продаде за цена х2 (има желаещи купувачи)
Гастарите живеят на брега на морето ама долу на пясъка с мръсни палатки. Това мога да кажа на този понижител мечтател.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Пазарът ще става все по-динамичен. Цените ще продължат да растат, макар и не толкова бързо, но до следващия март очаквам 10% увеличение.
Аз писах, че СЕГА цените на имотите са ВСЕ ОЩЕ евтини. Но времето за купуване е доста ограничено. Тази година купувачи ще са основно чужденци и нищо чудно увеличението да достигне 30%.
Всички гастъри живеят на брега на морето минимум, ядат в мишелин ресторанти и киснат денонощно в тема за бг имоти
На брега на морето засега само 3ма в темата знам да имат имоти: Дюри, Левчо и още един тип. Гастарите могат само да мечтаят. Левчо закупи къщето миналата година сега ако пожелае може да го продаде за цена х2 (има желаещи купувачи)
Бердж, ако четеш темата: Предложението ми е съвсем сериозно. Предлагам ти 400лв/тон за сушени шипки. Можем да работим дългосрочно. Знаеш ми телефона ако имаш интерес. Имам склад имам и опаковъчна машина.
Каква е тази мерзост от трибуната на мръсен и зловещ град като София да съдиш другите без да знаеш ?
Аз пък живея в Малибу и днес дадох 80 евро бакшиш на сервитьора за обяд, а за вечерята сервитьора получи 100 евро бакшиш.
Кво ше ги праиш тез шипки бре, на дребно ли ше ги продаваш?
Хард ултрасите кибици. Които се обзалагам че и на 500€ да паднат пак няма да купят. Не ги ли виждаш, като изпочупят всичко от наетото жилище и се местят при следващия наемодател. От такива ква инвестиционна култура очакваш. Или възможности.
фростчо едва ли е излизал от децката
слушал е със зяпнала уста разни истории от накавръчко и си мисли, че то така става
Коментар