Жалките понижители атакуват!!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Щом говорим за борсови активи, не за нормално потребление на хората, аз те предизвиквам на капиталистическо съревнование по модела на Nradev, кой има повече физически грамажи и килограми в следните метали: злато, сребро, мед и желязо. Да излъчим победител във всичките 4 категории, навит ли си? Разбира се по брой тухли съм с милиарди нагоре.
- 1 like
Коментар
-
Ти сега изпитваш ли ме рибо? Искаш да предадеш инфото на Jjlius ли?
Със сигурност съм складирал повече, отколкото ти си събрал за самоучастие за апартамент в София.
на колко трябва да станеш, че да си отпуснеш душата?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
И колко тона старо желязо си складирал, я ни се похвали?
Със сигурност съм складирал повече, отколкото ти си събрал за самоучастие за апартамент в София.Last edited by Bailor; 28.12.2023, 23:53.
- 1 like
Коментар
-
Да не би да ползваш някой от имотите ти и като склад за старо желязо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Лордче, стана ми интересно колко кила физическа мед и желязо притежаваш? За мен притежаването на физическо желязо и мед са нов клас активи. Дай малко разяснение за простосмъртните
Коментар
-
Какво ти дреме на теб, като нямаш имоти?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да не би да ползваш някой от имотите ти и като склад за старо желязо?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Щом говорим за борсови активи, не за нормално потребление на хората, аз те предизвиквам на капиталистическо съревнование по модела на Nradev, кой има повече физически грамажи и килограми в следните метали: злато, сребро, мед и желязо. Да излъчим победител във всичките 4 категории, навит ли си? Разбира се по брой тухли съм с милиарди нагоре.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Щом говорим за борсови активи, не за нормално потребление на хората, аз те предизвиквам на капиталистическо съревнование по модела на Nradev, кой има повече физически грамажи и килограми в следните метали: злато, сребро, мед и желязо.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ако твоя е неплодотворен, аз какво да кажа, като се налага да ме ограмотяваш при всяка среща! Ти му говориш за цени на борсови активи, че цената на медта от април'22 върви надолу - то гледа пчелния мед в кауфланд и цъка с език! Чакай ти да схване какво му говориш. Два различни свята - нямат срещане!Last edited by Bailor; 28.12.2023, 23:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Капиталовата няма значение след двата метра на гробищата -Така да знаеш ,аз други неща му пожелавам ама той си знае де Дреме ти утре след като си заминеш колко ти е капиталовата ,яж пий,и прави спални упражнения ,даже препоръчвам ако имате опции един ден да Ви намерят близките издъхнали не пред телевизора ами върху жена ,така ще Ви запомнят с още повече добрини ,а и ще си идете с по малко грехове
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Капиталовата няма значение след двата метра на гробищата -Така да знаеш ,аз други неща му пожелавам ама той си знае де Дреме ти утре след като си заминеш колко ти е капиталовата ,яж пий,и прави спални упражнения ,даже препоръчвам ако имате опции един ден да Ви намерят близките издъхнали не пред телевизора ами върху жена ,така ще Ви запомнят с още повече добрини ,а и ще си идете с по малко греховеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Какво прекрасно пожелание! Да се гоните в спалнята с млада и красива дама! Добре звучи, ама тачно на Лева, ако си погледне капиталовата и тя е надолу с 20%? Този човечец ще е на загуба с половин милион минимум. Ти това ли му пожелаваш на твоя приятел? Ще му се снижи и самолета в такъв случай...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Какво прекрасно пожелание! Да се гоните в спалнята с млада и красива дама! Добре звучи, ама тачно на Лева, ако си погледне капиталовата и тя е надолу с 20%? Този човечец ще е на загуба с половин милион минимум. Ти това ли му пожелаваш на твоя приятел? Ще му се снижи и самолета в такъв случай...
- 1 like
Коментар
Коментар