If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Цените във Варна 2014 били 2к евро на квадрат. Това е най- голямат идиотщина изказана тук, при положение, че всеки има достъп до интернет и вижда статистиките. Делиш първота място с дефлацията на академика, пли 30 процента инфлация. Боже, боже… прибери си вересиите…
А, я виж и "академика", каква дебела гума е...даже Петрогъсчо се засрами и смени ника , aма този ще си носи позора с години, хаха...
евала селенка/арана. И аз направих такава врътка само че с Гърция. Сега чакам за Турция - пече се. Лошото е че се увеличават вероятностите България да фалира ПРЕДИ Турция. В България лудите умора нямат и космите на дирника си ще продадат за шепа тули !?!?!?
Има има и в България - 1990-1993 с нюанси че не съм пряк свидетел, 2000-2003г и 2010-2013 прескочихме 2020-2023 ама ще компенсираме със ЗВЕРСКА колумбийска криза - заплата/пенсия една кора яйца.
Сега ме навиват за Ирландия - има огромен недостиг на жилища и наемите са х3 за 10 години, а цените на имотите само +50%. Ама след 5 години няма да има такъв недостиг и няма да можеш да си избиеш инвестицията от наеми (сега рои е 15-18г - 350/400к при наем 2-2.5к).
Тука е 2 ПЪТИ по зле съотношението наем/цена и не се БИЯТ да ти наемат имотя !?!?!?
Смятай какво безумие е да продължават да си чупят краката да купуват БЕЗПОЛЕЗНИ ИМОТИ.
Чакай за Турция и като ти го наемат някои джагали, дето не искат да се махнат, и аллах не може да ти помогне.За полиция/съд, да не говорим. Може и бой да отнесеш или някоя рязана….
Цените във Варна 2014 били 2к евро на квадрат. Това е най- голямат идиотщина изказана тук, при положение, че всеки има достъп до интернет и вижда статистиките. Делиш първота място с дефлацията на академика, пли 30 процента инфлация. Боже, боже… прибери си вересиите…
Коментар