IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Жалките понижители атакуват!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Щом говорим за борсови активи, не за нормално потребление на хората, аз те предизвиквам на капиталистическо съревнование по модела на Nradev, кой има повече физически грамажи и килограми в следните метали: злато, сребро, мед и желязо. Да излъчим победител във всичките 4 категории, навит ли си? Разбира се по брой тухли съм с милиарди нагоре.
      Чул съм че някъде там в Редута е българския Форт Нокс ..така разказват легендите

Коментар

Ти сега изпитваш ли ме рибо? Искаш да предадеш инфото на Jjlius ли?
        Със сигурност съм складирал повече, отколкото ти си събрал за самоучастие за апартамент в София.
        дето ще складираш - пътувай и си гледай кефа докато не си грохлнал

на колко трябва да станеш, че да си отпуснеш душата?
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

И колко тона старо желязо си складирал, я ни се похвали?
          Ти сега изпитваш ли ме рибо? Искаш да предадеш инфото на Jjlius ли?
          Със сигурност съм складирал повече, отколкото ти си събрал за самоучастие за апартамент в София.
          Last edited by Bailor; 28.12.2023, 23:53.

Коментар

Да не би да ползваш някой от имотите ти и като склад за старо желязо?
            Това, че ти дори нямаш м2 за да го складираш нещастие ниедно, това не значи, че един Лорд няма място да го складира на 3км. от Народното събрание, хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Лордче, стана ми интересно колко кила физическа мед и желязо притежаваш? За мен притежаването на физическо желязо и мед са нов клас активи. Дай малко разяснение за простосмъртните
              Ти нали само панелки и СП500 притежаваш? Спорът ми е с Julius, той твърди, че имало дефлация, точно на такива активи на каквито аз го предизвиквам. Ти имаш същите, като мен но няколко. На теб бих ти задал един въпрос на лични, ако благоволиш да ми отговориш.

Коментар

Какво ти дреме на теб, като нямаш имоти?
                И колко тона старо желязо си складирал, я ни се похвали?
                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Какво ти дреме на теб, като нямаш имоти?

Коментар

Щом говорим за борсови активи, не за нормално потребление на хората, аз те предизвиквам на капиталистическо съревнование по модела на Nradev, кой има повече физически грамажи и килограми в следните метали: злато, сребро, мед и желязо. Да излъчим победител във всичките 4 категории, навит ли си? Разбира се по брой тухли съм с милиарди нагоре.
                    Лордче, стана ми интересно колко кила физическа мед и желязо притежаваш? За мен притежаването на физическо желязо и мед са нов клас активи. Дай малко разяснение за простосмъртните

Коментар

Щом говорим за борсови активи, не за нормално потребление на хората, аз те предизвиквам на капиталистическо съревнование по модела на Nradev, кой има повече физически грамажи и килограми в следните метали: злато, сребро, мед и желязо.
                      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Ако твоя е неплодотворен, аз какво да кажа, като се налага да ме ограмотяваш при всяка среща! Ти му говориш за цени на борсови активи, че цената на медта от април'22 върви надолу - то гледа пчелния мед в кауфланд и цъка с език! Чакай ти да схване какво му говориш. Два различни свята - нямат срещане!
                        Last edited by Bailor; 28.12.2023, 23:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Капиталовата няма значение след двата метра на гробищата -Така да знаеш ,аз други неща му пожелавам ама той си знае де Дреме ти утре след като си заминеш колко ти е капиталовата ,яж пий,и прави спални упражнения ,даже препоръчвам ако имате опции един ден да Ви намерят близките издъхнали не пред телевизора ами върху жена ,така ще Ви запомнят с още повече добрини ,а и ще си идете с по малко грехове
                          Когато си прав, прав си. Иван Вазов. Фен съм му и не се оплаквам. Ама съм го и чел,други не са го чели...

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Капиталовата няма значение след двата метра на гробищата -Така да знаеш ,аз други неща му пожелавам ама той си знае де Дреме ти утре след като си заминеш колко ти е капиталовата ,яж пий,и прави спални упражнения ,даже препоръчвам ако имате опции един ден да Ви намерят близките издъхнали не пред телевизора ами върху жена ,така ще Ви запомнят с още повече добрини ,а и ще си идете с по малко грехове
                            Там е най-добре края. Прав си. И достоен. Браво, Каврък!
                            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Какво прекрасно пожелание! Да се гоните в спалнята с млада и красива дама! Добре звучи, ама тачно на Лева, ако си погледне капиталовата и тя е надолу с 20%? Този човечец ще е на загуба с половин милион минимум. Ти това ли му пожелаваш на твоя приятел? Ще му се снижи и самолета в такъв случай...
                              Мани ми ми пожелава и да се гоним. Не можеш да ме хванеееш...тъййй ли? Я да видим как ще паднеш на матрака, по гръбче или по коремче.
                              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Какво прекрасно пожелание! Да се гоните в спалнята с млада и красива дама! Добре звучи, ама тачно на Лева, ако си погледне капиталовата и тя е надолу с 20%? Този човечец ще е на загуба с половин милион минимум. Ти това ли му пожелаваш на твоя приятел? Ще му се снижи и самолета в такъв случай...

Коментар

Working...
                                X