Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Хахахахахаха, на мен в най-старата ми къщичкка каферобота ми е Villa.!!! С гастара е изключено да се занимавам повече до Новата, пак ми станахте ясни, хахахаха, успех и Весела Коледа!
Дано скоро свършат празниците, за да те върнат в цеха за месо, па следващата половин година, отново да си измислиш, че си landlord в Монте Карло или Mayfair
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хахахахахаха, на мен в най-старата ми къщичкка каферобота ми е Villa.!!! С гастара е изключено да се занимавам повече до Новата, пак ми станахте ясни, хахахаха, успех и Весела Коледа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato
Снимай и поствай бе.
Дано скоро свършат празниците, за да те върнат в цеха за месо, па следващата половин година, отново да си измислиш, че си landlord в Монте Карло или MayfairLast edited by Bailor; 25.12.2023, 01:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Самонастаняването ( окупас му казват испанците) е голям проблем създаден от " левите" там. Даже кметицата на барцелона беше бивша активистка на това движение( има снимки как я изнасят 4 човека от на един къщата. Та от това дето съм чел ако имаш само 1 имот и ти се настани някой в него можеш да звъннеш на полицията да дойде и да го изгони, ако обаче ти е втори или трети имот полицията няма право да го гони, даже ти ако тръгнеш да го гониш е самоправство. Та ако ти " окупират" имота не звъниш в полицията, а на специализирани фирми за изселване на " окупанти" и срещу заплащане го гонят. Но ако не го даваш под наем, а си го ползваш само ти и е в затворен комплекс шанса да имаш такъв проблем е малък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Самонастаняването ( окупас му казват испанците) е голям проблем създаден от " левите" там. Даже кметицата на барцелона беше бивша активистка на това движение( има снимки как я изнасят 4 човека от на един къщата. Та от това дето съм чел ако имаш само 1 имот и ти се настани някой в него можеш да звъннеш на полицията да дойде и да го изгони, ако обаче ти е втори или трети имот полицията няма право да го гони, даже ти ако тръгнеш да го гониш е самоправство. Та ако ти " окупират" имота не звъниш в полицията, а на специализирани фирми за изселване на " окупанти" и срещу заплащане го гонят. Но ако не го даваш под наем, а си го ползваш само ти и е в затворен комплекс шанса да имаш такъв проблем е малък.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Мен ме влече топлото време, особенно района на Марбея - топла зима 15-20 градуса, че взе да ми втръсва гадния климат тук. Сега съм в Сф - днес беше ок, но преди това мъгла, студ, мръсотия, кал, мръсен въздух, мрак. Варна същата работа + мега шибан вЕтер, направо ще ти издуха мозъка баси. Мисля да продавам едното във Вн да сложа някой лев отгоре и да взема нещо в бяла топла държава, като Испания.
П.С самонаставянето лесно се финтирало (или не важало) ако купиш в затворен комплекс с подръжка, охрана и т.н.Last edited by segato; 25.12.2023, 00:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Ами не знам за самонастаняването. не беше само то. Преди няколко години един колега от Англия изпишя че им бутали блока че бил с незаконно издадено разрешително ( хем имал разрешително от общината ма не трябвало). Сега видяйх , че си писал за 4к всъщост. Че 4к за малки пари ли ги броите ? За тия пари може май и в Барселона да вземеш, не в баш топ кварталите но на добро място. Само в БГ 3-4к ги нямат за нищо.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=a3rk0i&f1=1
- 1 like
Коментар
-
Мен ме влече топлото време, особенно района на Марбея - топла зима 15-20 градуса, че взе да ми втръсва гадния климат тук. Сега съм в Сф - днес беше ок, но преди това мъгла, студ, мръсотия, кал, мръсен въздух, мрак. Варна същата работа + мега шибан вЕтер, направо ще ти издуха мозъка баси. Мисля да продавам едното във Вн да сложа някой лев отгоре и да взема нещо в бяла топла държава, като Испания.
П.С самонаставянето лесно се финтирало (или не важало) ако купиш в затворен комплекс с подръжка, охрана и т.н.
- 1 like
Коментар
-
+ това
https://m.imot.bg/details/1j165141323135173
Хахахяхахаха ,ИМА ЛИ ЗАВИСТ?ИММААААААААА
и плюс това:
https://m.imot.bg/details/1b150783217740813
И сбора за учили математика извън УНСС е:
)
Коментар
-
П.С самонаставянето лесно се финтирало (или не важало) ако купиш в затворен комплекс с подръжка, охрана и т.н.
- 1 like
Коментар
-
Ратко, и при теб са я подкарали здраво. Вчера минах през Младост, оттам нагоре към Бункера>Бистрица - ужас, всичко е празно, един тесен път, наблизо няма нищо, иначе добре направени комплекси/къщи, но само това не стига.
къщичките са нови, може и да не са населени ощепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Ми не знам какво да ти кажа аз не съм "инвеститор" . Гледах по едно време Испания, но там имат някакв закони за самонастаняване дето ме отказаха. Аз не мога да ползвам цяла година та ме касае. Имаше една колежка дето живее в Испания и тя обясни та ме отказа. Чакаше се десните да спечелят изборите и да оправят нешата ма май не успяха да ги спечелят. Аз до миналата година гледах Франция, сега Италия. Във Франция трябваше едни врътки да се правят , че там данък наследство е убийствен. В Италия пък чувам че режат глави за данък доход ( с изключение на пенсинерските области със 7% ма там не ща), та мак пак ше гледам Испания. Испания има много добро здравеопазване, ниски разходи и малко крайм а и данъците за мен ше бъдат ниски, та бих предпочел пред Италия, ма хем ме сърби , хем ме боли. Не знам за този конкретен апартамент. В Италия на няколко пъти попадам на хора , които продават чужди апартаменти ... не знам дали в Испания има такива врътки Аз гледам Барселона и в краен случай Валенсия , вече съм дърт за предимно туристически дестинации, трябва и малко живот през зимата да има.
П.С самонаставянето лесно се финтирало (или не важало) ако купиш в затворен комплекс с подръжка, охрана и т.н.Last edited by better; 24.12.2023, 23:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Тангра пропъртис предлага на Вашето внимание къща в гр.Радомир. Имота се състои от едноетажна къща с 4 стаи , баня и предверие. Прилежащо мазе от 10 кв.м.
[ATTACH=CONFIG]n4140068[/ATTACH]
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=a3nteq&f1=1
https://m.imot.bg/details/1j165141323135173
Хахахяхахаха ,ИМА ЛИ ЗАВИСТ?ИММААААААААА
и плюс това:
https://m.imot.bg/details/1b150783217740813
И сбора за учили математика извън УНСС е:
)Last edited by Bailor; 25.12.2023, 00:12.
Коментар
-
Благодаря ти.
Ти си по имотите в чужбина. Може ли да ме светнеш каква е уловката например тук? 4к евра??!Реално ли е това?
https://www.idealista.com/en/inmueble/100601819/
П.с има и други на подобни цени.Last edited by segato; 24.12.2023, 23:32.
Коментар
Коментар