Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
за двустайка в центъра не е ли малко 500лв
Ако е много хубав, може и 600 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Браво
Ако го пускаш по 500 лв на месец, за 2,5 г. ще се изплати.
Обаче ако си го ремонтирал сам 2 месеца, си сложи 2 заплати (т.е. 15 000 лв + 2 заплати са ти разходите).препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
15 000 лева ми е целия ремонт с материалите, мебели Виденов и електроуреди горение. Ама 90% си го правих сам, ако ти го прави фирма ще са други цените. Смисълът обикновенно идва след няколко години, но с цените в момента не знам кога ще дойде
кухнята от къде ти е?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
15 000 лева ми е целия ремонт с материалите, мебели Виденов и електроуреди горение. Ама 90% си го правих сам, ако ти го прави фирма ще са други цените. Смисълът обикновенно идва след няколко години, но с цените в момента не знам кога ще дойде
Ако го пускаш по 500 лв на месец, за 2,5 г. ще се изплати.
Обаче ако си го ремонтирал сам 2 месеца, си сложи 2 заплати (т.е. 15 000 лв + 2 заплати са ти разходите).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Има ли смисъл от отдаване при тези цени?
Все пак това са маломерни апартаменти и никак не са просторни за клиентите. Но стават за сам човек или двойка без големи претенции.
И ремонтът и обзавеждането ще се избият за 4 години, по мои сметки.. Ама 90% си го правих сам, ако ти го прави фирма ще са други цените. Смисълът обикновенно идва след няколко години, но с цените в момента не знам кога ще дойде
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ипотеки, лизинги, почивки ... всичко в момента е 'пей сърце'
ръстът на БПВ легнал устойчиво на гореизброените активности - въобще не е устойчив
Финансовото министерство планира още един аукцион през май за 300 млн. лв.
https://www.capital.bg/politika_i_ik...tgodishni_dck/
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеКато гледам броя изтрити постове явно съм пропуснал снощната веселба. Иначе с имотите в София не са добре нещата- последната маломерка която взех беше януари месец- епк в Света Троица 40 реални квадрата за 70 000 евра за тотален ремонт, този месец приключеам ремонта. Вчера ми звъня едно брокерче да ми предлага същата квадратура панеляк в Люлин 2 за 85 000 евра
Все пак това са маломерни апартаменти и никак не са просторни за клиентите. Но стават за сам човек или двойка без големи претенции.
И ремонтът и обзавеждането ще се избият за 4 години, по мои сметки.
- 1 like
Коментар
-
Като гледам броя изтрити постове явно съм пропуснал снощната веселба. Иначе с имотите в София не са добре нещата- последната маломерка която взех беше януари месец- епк в Света Троица 40 реални квадрата за 70 000 евра за тотален ремонт, този месец приключеам ремонта. Вчера ми звъня едно брокерче да ми предлага същата квадратура панеляк в Люлин 2 за 85 000 евра
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ипотеки, лизинги, почивки ... всичко в момента е 'пей сърце'
ръстът на БПВ легнал устойчиво на гореизброените активности - въобще не е устойчив
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеКредитите на българските домакинства растат, депозитите също
Cъc 17,5% нapacтвa paзмepът нa ĸpeдититe y нac и дocтигa дo 40.071 млpд. лeвa. C 11,5 нa cтo e pъcтът нa дeпoзититe нa дoмaĸинcтвaтa, ĸaтo във финaнcoвo изpaжeниe тe ca в paзмep 81.560 млpд. лeвa, cъoбщaвa БHБ c yтoчнeниeтo, чe oтчeтнитe дaнни ca ĸъм ĸpaя нa мapт, пpecмeтнaти нa гoдишнa бaзa.
https://money.bg/finance/kreditite-n...te-sashto.html
ръстът на БПВ легнал устойчиво на гореизброените активности - въобще не е устойчивтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
няма никаква технология неизвестна - всичко е кал , редене , мазане - все първобитни похватиХа-ха, викаш строителството проста работа. Копат трапове с багера, мятат на око тухлите, маат как да е с мистрията, бъркат с лопатата, и то там няма какво да се обърка щото няма сложни технологии...
Дано да е така.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеПървоначално изпратено от два_таралежа
Само за информация на перононаселението: Мой колега се назлъндисваше миналата година на една къща в Кичево когато беше обявена за 155К Евро, днес е подписал предварителен договор за същата тази къща на 200К евро.Това е положението, който чека, ще купи, ама по-скъпо. И сега ВСЕ ОЩЕ е изгодно да се купуват имоти. След година-две къщето на моя колега ще струва поне двойно.
-----------------
У дома повече не щем да чуем за творенията на българския инженерен гений...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа
Само за информация на перононаселението: Мой колега се назлъндисваше миналата година на една къща в Кичево когато беше обявена за 155К Евро, днес е подписал предварителен договор за същата тази къща на 200К евро.Това е положението, който чека, ще купи, ама по-скъпо. И сега ВСЕ ОЩЕ е изгодно да се купуват имоти. След година-две къщето на моя колега ще струва поне двойно.
-----------------
Колегата ти се е набутал яко. Да си купи мейд ин бг тухли за 200 000 евра - това е възможно най-глупавия ход...
У дома два пъти сме правили грешката да купуваме български неща(мейд ин бе-ге), и повече не искаме да повтаряме тази грешка.
Единият път бащата си купи българска тенджера - скапа се още на първото готвене. Пък уж беше скъпичка.
Вторият път си купихме българска автоматична лампа(такава, дето се включва при движения) - при разопаковане от кутията въобще не проработи... оказа се счупена още от завода.
И си мисля, като не можеш да направиш една проста лампа, къде си тръгнал да ми строиш жилища...
У дома повече не щем да чуем за творенията на българския инженерен гений... Който иска да рискува. Творенията на българския строителен гений сигурно са абсолютно същите....
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар