If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако ще използваме алегории, по-точно е да се сравни пазарът на имоти в момента (за тези, които очакват понижение) с това да чакаш самолета, а да не знаеш, че той вече е излетял. И тези които, са се качили, са вече много високо над чакащия...Не само, че няма намаления, а всяка нова сграда и нова оферта на пазара (в няколкото по-големи града) е с все по-висока цена. Причините за това може да са много, освен очевидното кредитиране влияние оказва основно ръстът на доходите, ръстът на спестяванията, общото повишение на стандарта на живот (покупателната способност), миграция- вътрешна и външна, като външната оказва голямо влияние върху цените на немите.
Особено мигранти от третия свят са иделни наематели.Един приятел дава боксониера . За 2 години се смениха 6 наемателя .4 мигранти и двама "шведи". Всичките оставиха по 500-600 лева непалтени сметки и 2 пъти прави ремонт.Тотала е на минус.
Грубо. Притиснат, като даваш съвети, много изгрубяваш..Навярно щото си много критикуван за неверните си прогнози. Е, живота продължава, не се връзвай толкова, че само в този живот не си познал в инвестирането. В друг живот пък, може да познаеш, какво толкова...
според мен, само ние тук го притискаме за прогнозите
ако пише по другите теми изобщо
и няма да го подценяваш
до момента всичко е познал, наобратно
тогава беше алтерко...
атерата също и беше на 1.90 + даде доста дивиденти.
от тухлата по-тежко няма
купувайте тухли
Грубо. Притиснат, като даваш съвети, много изгрубяваш..Навярно щото си много критикуван за неверните си прогнози. Е, живота продължава, не се връзвай толкова, че само в този живот не си познал в инвестирането. В друг живот пък, може да познаеш, какво толкова...
Ооо, да, той затова Нрадев много запитвания има за непубличните соди. Ако, само знае, колко дивидент съм получил в хиляди %-ти спрямо покупната цена на тези непублични, лошичко ще му стане...ама, нито той, нито аз можеме да си купим още от същото. Той няма нито една акция на соди, аз имам за негово съжаление 31. А, той продължава да лъже, че имам 27. Негов си проблем....
радев много ги знае акциите,
но не се е осмелил да влезе на бфб
даже почвам да си мисля, че тая гарсонера в дружба
жена му го е притиснала да я купи
ратко импулсът не е 'бърза акция' - запознай се малко с това в какво инвестират, времеви хоризонт и тн.
хората са най-ценният актив на такива дружества, а конкретно зад импулса седят много качествени хора.
знам, че ще прозвучи високопарно, но на БФБ импулса според мен ще стане нещо като бъркшир хатауей за сп500...
не казвам, че ги чака лесен път, но познавайки хората зад проекта - не се съмнявам, че ще бачкат здраво.
ако имаше повече такива хора на БФБ сега нямаше да се надцаквате за посредствени имоти с никаква доходност в обозримо бъдеще, а щяхме да имаме читав капиталов пазар
хич не ща да се запознавам
аз тук си имам експерти
чета им постовете
и вече съм запознат
Ооо, да, той затова Нрадев много запитвания има за непубличните соди. Ако, само знае, колко дивидент съм получил в хиляди %-ти спрямо покупната цена на тези непублични, лошичко ще му стане...ама, нито той, нито аз можеме да си купим още от същото. Той няма нито една акция на соди, аз имам за негово съжаление 31. А, той продължава да лъже, че имам 27. Негов си проблем....
бъртраме, чат пат поглеждам твоята ракета импулса
и там каквото си прогнозирал, обратното е станало
щеше да се множи в пъти акцията и то за месеци и да бие имотиту и какво ли не
ако си помниш историите
имаш ли..
ааа, много ясно, че имаш обяснение, ами дай да го прочетем
да видим сега, кой виновен, демографията е фактор лии, побеснялото стадо лии, ластика на банските ли слаб дошъл
ратко импулсът не е 'бърза акция' - запознай се малко с това в какво инвестират, времеви хоризонт и тн.
хората са най-ценният актив на такива дружества, а конкретно зад импулса седят много качествени хора.
знам, че ще прозвучи високопарно, но на БФБ импулса според мен ще стане нещо като бъркшир хатауей за сп500...
не казвам, че ги чака лесен път, но познавайки хората зад проекта - не се съмнявам, че ще бачкат здраво.
ако имаше повече такива хора на БФБ сега нямаше да се надцаквате за посредствени имоти с никаква доходност в обозримо бъдеще, а щяхме да имаме читав капиталов пазар
Е, някой, ако е антииндикатор в имоти, той е прекрасен антииндикатор и на БФБ. Лошото е, че на БФБ съм заложил два пъти повече кинти, отколкото на международните пазари, но до края на май ще наваксам разликата.
Коментар