Първоначално изпратено от nradev1111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
А, ти какво си купи в Малко Търново, или само ги гледаш...както и всичко останало?
Нека позная, купил си дедовия....хахаха
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Даже и по-голямо - цял батальон граничари има разквартировани -
https://www.alo.bg/8964728#highlight...BE%D0%B2%D0%BE
Нека позная, купил си дедовия....хахахаLast edited by Bailor; 05.04.2024, 22:37.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Аз ги взимам за отдаване под наем, в Малко Търново едва ли търсенето е като в София
https://www.alo.bg/8964728#highlight...BE%D0%B2%D0%BE
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеХахахах цитирам евростат за ръста на цените и ми изтриват поста като заяждане
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
А къв го дириш тогава тука бе байно. Намери си накрая една другарка поне, имот че няма да купиш е ясно. Или чакаш да наследиш нещо, че по лесно
Другарки също не ми трябват, тях също си ги наемам когато поискам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Байно, смисълът на живота за някои хора не е притежанието на панелка в някаква бедняшка държавица. Как мислиш, дали ми пука за имотите в БГ и дали съм още в 2016?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Айде бе тухладжии - купувайте, че не остаНАха !
Ко му плащате - туйлите в бг станаха по-скъпи от Бевърли Хилс...
Докторски Паметник можеш да го сравняваш само с районите около Хайд Парк и Центръл Парк.
Дървеница пък е поне на нивото на Кенсингтън. Маями е неоспоримо по-лоша локация от Дървеница.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Купуваш през банкстери и брокерастчета: 30 - 40 години за да станеш собственик на маломерка...
Строиш сам: 3 до 5 години имаш собствен дом...
Ама иначе пазарът хич не бил набалончен яко...
Last edited by Frosty; 05.04.2024, 18:52.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Байно, смисълът на живота за някои хора не е притежанието на панелка в някаква бедняшка държавица. Как мислиш, дали ми пука за имотите в БГ и дали съм още в 2016?
Или нямаш нищо по-интересно за правене?
- 1 like
Коментар
-
Ма разбира се, всички сме луди брокери, бедняци и набутваци. Наблюдавам ви от 2019 та, отпреди ковид как пукате и сривате цени, сривате икономиката, чакате бомби по морето, предричате катаклизми и призовавате на бунт. Много сте смешни. Ковида мина и замина, вие сте спрели някъде в края на 2016 та и той живота минал.
Ко му плащате - туйлите в бг станаха по-скъпи от Бевърли Хилс...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Ма разбира се, всички сме луди брокери, бедняци и набутваци. Наблюдавам ви от 2019 та, отпреди ковид как пукате и сривате цени, сривате икономиката, чакате бомби по морето, предричате катаклизми и призовавате на бунт. Много сте смешни. Ковида мина и замина, вие сте спрели някъде в края на 2016 та и той живота минал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Тук ме водят "понижител" , ама доста глупости си написал. То по селата ( не тези около София, Пловдив, Варна.....) и сега можеш да си купиш готови къщи за без пари, но това е ако работиш хоум офис и ти е ок да живееш на село. Повечето хора не са така. Отделно за да не се занимаваш с банки трябва да имаш твои пари- колко от хората имат готови 100-200 000 евро да си построят сами къща? А това за 10 пъти надценени имоти даже няма да го коментирам. Последната епк маломерка дето купих декември миналата година в Света Троица беше 70 000 евра, ако можеш да ми намериш не 10 пъти по евтина, а наполовина( 35 000 евро) в района бих взел няколко
https://www.youtube.com/watch?v=YGChy7Ocvo4
Коментар
Коментар