Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by Traicho_80; 26.04.2024, 10:30.
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Гледам да не раздавам съвети, първо че нямам идея какво ше се случи зашото България се доказа като държава на абсурдите, второ , че всеки трябва да си преценява приоритетите и да действа според тях. Не мога да разбера защо живеенето по наем се представя като нещо лошо ... детЦки, па какво искали жените ... и това го разправят май баш хората без семейства. Когато пристигнахме беше важно да сме в квартала с най-доброто начално училище. Казвал съм и преди , цените тук са пряко свързани с нивото на училишата и естествено като новодошли не можехме да си позволим да купим в най-скъпия квартал та наемахме в продължение на няколко години Всичките ни познати тогава имаха собствени къщи, но съм го разбирал по косвени причини , например че правят ремонт, не е имало някакво различно отношение за това , че ние сме били под наем. Тук нек'ви селяци го представят като края на света ако нямаш 3-5 апартамента, ма за какво са им ? Заебали са си децата да се оправят както могат, ядат боклуци, единственото развлечение е един път годишно някъде на море , ма да е на тънкана , че няма да останат пари да се плащат вноските ... живота е много кратък за да оставяш брокери да ти определят приоритетите. Тия статии, интервюта и т.н. за съжаление ше съсипят живота на една камара хора. И може да не е че ще се набутат да купят надценен апартамент а защото баш когато трябва да инвестират в децата и да ходят по ваканциии те ше се стискат за да изплащат панелка. Щото така трябвало ...
години наред и аз мислех, че апартаментът е голям актив, голям бонус, че ще бъде оценен от жените високо и че ще идват на гости секси мацки често. Реалността обаче е нещо съвсем друго.
Жените обаче не се интересуват от това, те се интересуват какво те ще получат и дали мъжът ще харчи за тях. Нито пък имат мечта да раждат много деца веднага. Нали ти сподели преди 1 ден, че искаш 3 деца?
Аз пиша от доста време тук и Левът и Купата са реални хора и не са платени писачи. Иначе има няколко брокери, може би Дъри и Селена, както Бони и Маверик.Last edited by Evgo; 26.04.2024, 13:19.
Коментар
-
Гледам да не раздавам съвети, първо че нямам идея какво ше се случи зашото България се доказа като държава на абсурдите, второ , че всеки трябва да си преценява приоритетите и да действа според тях. Не мога да разбера защо живеенето по наем се представя като нещо лошо ... детЦки, па какво искали жените ... и това го разправят май баш хората без семейства. Когато пристигнахме беше важно да сме в квартала с най-доброто начално училище. Казвал съм и преди , цените тук са пряко свързани с нивото на училишата и естествено като новодошли не можехме да си позволим да купим в най-скъпия квартал та наемахме в продължение на няколко години Всичките ни познати тогава имаха собствени къщи, но съм го разбирал по косвени причини , например че правят ремонт, не е имало някакво различно отношение за това , че ние сме били под наем. Тук нек'ви селяци го представят като края на света ако нямаш 3-5 апартамента, ма за какво са им ? Заебали са си децата да се оправят както могат, ядат боклуци, единственото развлечение е един път годишно някъде на море , ма да е на тънкана , че няма да останат пари да се плащат вноските ... живота е много кратък за да оставяш брокери да ти определят приоритетите. Тия статии, интервюта и т.н. за съжаление ше съсипят живота на една камара хора. И може да не е че ще се набутат да купят надценен апартамент а защото баш когато трябва да инвестират в децата и да ходят по ваканциии те ше се стискат за да изплащат панелка. Щото така трябвало ...
пп. знам къде те сърби:
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеВ страна с нормална политическа среда няма такива популизми като нарастване на заплатите с по 30%.Last edited by BONI; 26.04.2024, 10:24.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение..... Не мога да разбера защо живеенето по наем се представя като нещо лошо ...
От времената, когато хората са се раждали (и умирали) на полето, когато се е живеело в къщата на пра-пра-пра-дядото.... и когато пътуването до съседното село (на 4км) е било събитието на годината!
По селата още така разсъждават - Ам'чи как тъй няма 2 декара земя? Ми к'о яде? Ми с к'во се храни?
(хората без земя обиколиха планетата 20 пъти и се храниха и спаха в най-луксозните хотели/ресторанти)
И имат пари да купят 1/2 от селото... докато те са се гърбили цял живот на нивата, щото само това знаят.
п.п.
Такива са и "аргументите" на брокерчетата, а когато издишат - минават директно в атака:
- Толкова ли нямаш пари (топки) за покупка- хахахахаама има си шарани кълват, де.......
Last edited by Julius_BG; 26.04.2024, 10:17.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Същата работа, като ежедневните статии и интервюта на брокери, строители и кредитни консултанти, а именно, че имота ще е само на горе, лихвите няма да скачат с много и няма по-сигурно инвестиция от тухлата...
Резултата е, че 90% от читателите вярват и тичат към банката за ипотека.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Еми повтарят - те на това разчитат!че така лъжата ще се верифицира
Ако ти се забавлява - само им подхвърли една троха и ще видиш до какъв слон ще я докарат!!
Фантазията им работи феноменално; няма никакви лимити - хахаха......
Резултата е, че 90% от читателите вярват и тичат към банката за ипотека.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Купих си построен имот и съм се зарекъл на зелено никога!
Още тогава почти всичко беше продадено, търпеливи са хората, ще стане
Last edited by tetris12; 26.04.2024, 08:21.
- 1 like
Коментар
-
Не е до акъл. Машина е. Не знам кой я управлява, но си е много подреден процес и е на много нива. БНБ прави всичко възможно да държи банките като единствена опция за съхранение на пари иначе да са изтекли навън и процеса ще се самозатвори. Вестниците си постват всяка седмица статии как се търсели апартаменти "в добри квартали", човек остава с впечатлението че е нормално да си сменяш апартамена на всеки 3-5 години като колата. В същото време чувам че хората не можели да платят 90 лева за някакви тестове за коклюш ( шо трябва сами да ги плащат е отделен въпрос).
- 2 Харесвания
Коментар
-
Мисълта ми е подхвърли само, че си продал къщата (примерно) и гледай какво става - ще те изкарват бездомник, че спиш под моста и прочее... ама не го казвай същото щото вече сетивата им са обострени на тая тема!просто подхвърли нещо такова няой ден (уж случайно) и после гледай сеира.
За отбор 'повишители' ако не си забелязал думите нямат никаква стойност, там се лъже и маже безогледно!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Абе човек, ти изобщо прочел ли си какво точно бях написал, или прочете само преиначаването на местната фЛОРа?Ти не виждаш ли колко им е умствения багаж изобщо и как изопачават всички останали мнения?
Откъде изобщо тръгна това за дефлацията - в момента в който почна войната в Украйна бях написал, че всяка война води до петролен шок, който се пренася в свързаните стоки, и понеже доходите никога не скачат така рязко - това изземва част от разполагаемия доход на всяко домакинство и води до свиване на потреблението на ненужните стоки, респ. в спад само на техните цени (дефлация). Обръщането на процеса винаги почва първо от борсово търгуваните стоки и впоследствие се пренася и към останалите. Описано е във всеки иконом. учебник. В уравнението естествено не влиза бясното печатане на банките и опитите им да го предотвратят, точно защото познават процеса много добре!
А това, че форумните олигофрени го изопачиха... не говори добре за тебе ако им се връзваш на акъла!За бетера нали оная бонка-барабонка постоянно кълве, че си бил продал апартамента срещу койни.
Да не би и на тая глупост да се връзваш?
Коментар
-
Е к'во да им подхвърлям, те един друг си подхърлят и се хранят. Не знам само не се ли усешат , че само те си вярват на виртуалните образи , ама дали си вярват или не накрая света все още е повече реален отколкото виртуален.просто подхвърли нещо такова няой ден (уж случайно) и после гледай сеира.
За отбор 'повишители' ако не си забелязал думите нямат никаква стойност, там се лъже и маже безогледно!
Коментар
-
Еми повтарят - те на това разчитат!че така лъжата ще се верифицира
Ако ти се забавлява - само им подхвърли една троха и ще видиш до какъв слон ще я докарат!!
Коментар
-
Абе човек, ти изобщо прочел ли си какво точно бях написал, или прочете само преиначаването на местната фЛОРа?Ти не виждаш ли колко им е умствения багаж изобщо и как изопачават всички останали мнения?
Откъде изобщо тръгна това за дефлацията - в момента в който почна войната в Украйна бях написал, че всяка война води до петролен шок, който се пренася в свързаните стоки, и понеже доходите никога не скачат така рязко - това изземва част от разполагаемия доход на всяко домакинство и води до свиване на потреблението на ненужните стоки, респ. в спад само на техните цени (дефлация). Обръщането на процеса винаги почва първо от борсово търгуваните стоки и впоследствие се пренася и към останалите. Описано е във всеки иконом. учебник. В уравнението естествено не влиза бясното печатане на банките и опитите им да го предотвратят, точно защото познават процеса много добре!
А това, че форумните олигофрени го изопачиха... не говори добре за тебе ако им се връзваш на акъла!За бетера нали оная бонка-барабонка постоянно кълве, че си бил продал апартамента срещу койни.
Да не би и на тая глупост да се връзваш?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Е сори, само от флората съм чел. Аз не идвам често и ако си го написал веднъж шанса да го пропусна е голям. Тея понеже го повтарят постоянно ,тяхното го видях няколко пъти.че така лъжата ще се верифицира
- 1 like
Коментар
Коментар