IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как си намирате СВЕСТНИ брокери??

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от FriendlyVillain Разгледай мнение
    Като цяло питам. Предполагам в наеми е по-зле като цяло, понеже съм забелязал, че новаците винаги ги пускат там. Тоест, най-добрият ми шанс е да се докопам до някоя връзка. Доста неприятен процес като цяло.

С какви фирми предпочитате да работите- големи от сорта на Адрес, Имотека, Явлена; или с по-малки?

От една страна големите се предполага, че разполагат с повече предложения, но не знам това до колко е вярно.
    Като цяло трябва много да се внимава с брокерите, независимо дали са от голяма или малка агенция, а най-добре е да се избягват, само губене на време и пилеене на пари е.

Коментар

• Като цяло питам. Предполагам в наеми е по-зле като цяло, понеже съм забелязал, че новаците винаги ги пускат там. Тоест, най-добрият ми шанс е да се докопам до някоя връзка. Доста неприятен процес като цяло.

С какви фирми предпочитате да работите- големи от сорта на Адрес, Имотека, Явлена; или с по-малки?

От една страна големите се предполага, че разполагат с повече предложения, но не знам това до колко е вярно.

Коментар

• Предполагам за наеми?
        Добрите брокери си имат контингент/връзки, не разчитат много-много на обяви. Предимно на по-дебели имоти.
        Другите масово са от 2-3 по-големи фирми, и голяма част от комисионната отива нагоре по веригата - там са ментата обяви и всички глупости, защото имат някакви таргети. Текучеството е доста голямо, та всички се знаят

Коментар

• Как си намирате СВЕСТНИ брокери??

Здравейте,

От всичко което изчетох в този форум видях, че не съм единственият който не може да намери брокер, който си разбира от работата. То не бяха фалшиви обяви, зарибявки (всички добри брокери тръгнали от неговата фирма, и представяш ли си- отишли да си отворят собствена) и така нататък.

Последният ми случай беше когато се бях разбрал с един след работа да се срещнем в 18.30. В 19.30 ми звънна да ми каже, че се прибирал щото бил изморен от работа...

Вие как си намирате брокери които да ви свършат работа?
        Working...
        X