Мислил съм такъв вариант но при толкова бърза продажба няма и данъците да се избият, или поне нищо съществено като печалба. А ако обзаведеш, даваш под наем и държиш по-дълго риска да паднат цените е доста голям.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Закупуване на имот с цел инвестиция
Collapse
X
-
Внимавам разбира се,имал съм и грешни преценки в живота си,но като цяло съм оптимистично настроен и искам да опитам за да разбера дали това е нещото,което да правя занапред с парите си.Моля ако имате детайлна информация за прехода банка-сделка-продаване да я споделите тук,ще съм ви много благодарен.
Чета доста и съм наясно с купуването на жилища като цяло,но имам чувството,че може да ми убягва нещо.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flow Разгледай мнениеЗдравейте!Питането ми е свързано със закупуване на апартамент 3ст. С цел инвестиция.Строителя на сградата ми е близък човек,от когото имам закупени 2 жилища до момента.
Имам 30 процента от цялата сума,другите 70 процента ще са ми необходими от банка,с която съм разговарял и съм постигнал споразумение.
Имота притежава акт 14 и април 2020 ще предобие акт 16.Моята идея е да закупя жилището сега на "X" сума и да го продам април 2020 за "Y".Няма да имам такса за предсрочно погасяване на кредита и също така имам стабилен месечен доход,позволяващ ми да отделя пари за банката,без особени притеснения.
Основния ми въпрос е с какво да внимавам и какво може да се обърка евентуално за в бъдеще?
Благодаря предварително!
Коментар
-
Закупуване на имот с цел инвестиция
Здравейте!Питането ми е свързано със закупуване на апартамент 3ст. С цел инвестиция.Строителя на сградата ми е близък човек,от когото имам закупени 2 жилища до момента.
Имам 30 процента от цялата сума,другите 70 процента ще са ми необходими от банка,с която съм разговарял и съм постигнал споразумение.
Имота притежава акт 14 и април 2020 ще предобие акт 16.Моята идея е да закупя жилището сега на "X" сума и да го продам април 2020 за "Y".Няма да имам такса за предсрочно погасяване на кредита и също така имам стабилен месечен доход,позволяващ ми да отделя пари за банката,без особени притеснения.
Основния ми въпрос е с какво да внимавам и какво може да се обърка евентуално за в бъдеще?
Благодаря предварително!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар