Първоначално изпратено от Dragodanov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Ваклин Груп Проект "Лагера"
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от avto11 Разгледай мнениеСвършиха строителите та на Ваклин ще се набиеш.Утре ще го арестуват и отиде коня у ряката.Не слушаш ли радио най рекламирания комплекс у Софето що еми нема продажби никой не ще от Ваклин. И това реклама ли е що е регистрираш се и веднага питаш за Ваклин.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не знам на кое викаш "супер бързо", но този проект го рекламират усилено по радиото от доста време...даже вече не помня от кога.
друго нещо, което ме изуми преди време като арестуваха кметицата (кой крив кой прав ще реши съдът), но в интервю патрона на компанията обясняваше нещо от сорта, че му трябвало време да осигури сумата и тн... тогава се впечатлих, защото същата компания рекламира МЕГА проекти, а касата/банката е трудна за едни 70К ойро. Да това за мен и теб са много пари, но ние не рекламираме по радиото проекти с N K застроена площ на зелено.
от такива бих купил на АКТ 16. .. нали и без това строят супер бързо изчакай акта и взимай.
успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнениеИмам и по-добри идеи как да се набиеш жестоко с 75к евро... Примерно пръсни ги по казина - шансът ти за успех и удовлетворение е стократен!
сега конкретно по темата, цените дори на зелено са много високи. Напрактика, една гарсониера, с нетна площ от 53 м2, на зелено й искат 78 000 евро. На комплекса ми харесва локацията и това, че ми е много близо до настоящото жилище. Освен това строят много бързо, а самият комлекс изглежда впечатляващо. Не очаквах обащче толкова неодобрителни коментари. Започвам да се разколебавам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнениеЗдравейте, нов съм във форума и пускам тази тема, за да попитам за Вашето мнение, относно имотите, които се изграждат от Ваклин в ж.к. ,,Лагера". Гледам, че строителството напредва много бързо. В момента са на 6-ти етаж. Обявените цени са 1100/ХИЛЯДА И СТО/ евро на зелено. Комплексът изглежда страхотно и ще бъде луксозно изпълнение/поне по снимки така излиза/. Въпросът ми е, според Вас, заслужава ли си покупка на двустайно жилище във ,,Ваклин груп"? Имам средства за по-голямо самоучастие и имам възможност недостигащите ми средства да ги осигуря, чрез финансиране от потребителски кредит за 10 г. или с учредяване н ипотека, за изтеглен кредит, който обаче ще бъде по-малка сума. Според Вас, заслужава ли си? Реално погледнато, като се приспаднат общите части, чистата жилищна площ/нетна площ на имота/, си е площта на една гарсониера. Според Вас 73-74 000 евро за гарсониера, ново строителство заслужава ли си?
друго нещо, което ме изуми преди време като арестуваха кметицата (кой крив кой прав ще реши съдът), но в интервю патрона на компанията обясняваше нещо от сорта, че му трябвало време да осигури сумата и тн... тогава се впечатлих, защото същата компания рекламира МЕГА проекти, а касата/банката е трудна за едни 70К ойро. Да това за мен и теб са много пари, но ние не рекламираме по радиото проекти с N K застроена площ на зелено.
от такива бих купил на АКТ 16. .. нали и без това строят супер бързо изчакай акта и взимай.
успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Свършиха строителите та на Ваклин ще се набиеш.Утре ще го арестуват и отиде коня у ряката.Не слушаш ли радио най рекламирания комплекс у Софето що еми нема продажби никой не ще от Ваклин. И това реклама ли е що е регистрираш се и веднага питаш за Ваклин.http://avtokurs.alle.bg
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнениеЗдравейте, .......Според Вас 73-74 000 евро за гарсониера, ново строителство заслужава ли си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от derk Разгледай мнение
Мислиш ли, че нечестив човек може да сътвори нещо добро на Земята. Тази сграда ще е пропита с нечестивост и живеещите в нея ще водят една постоянна борба. Ваклен е един от съвременните грабители на България.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнениеЗдравейте, нов съм във форума и пускам тази тема, за да попитам за Вашето мнение, относно имотите, които се изграждат от Ваклин в ж.к. ,,Лагера". Гледам, че строителството напредва много бързо. В момента са на 6-ти етаж. Обявените цени са 1100/ХИЛЯДА И СТО/ евро на зелено. Комплексът изглежда страхотно и ще бъде луксозно изпълнение/поне по снимки така излиза/. Въпросът ми е, според Вас, заслужава ли си покупка на двустайно жилище във ,,Ваклин груп"? Имам средства за по-голямо самоучастие и имам възможност недостигащите ми средства да ги осигуря, чрез финансиране от потребителски кредит за 10 г. или с учредяване н ипотека, за изтеглен кредит, който обаче ще бъде по-малка сума. Според Вас, заслужава ли си? Реално погледнато, като се приспаднат общите части, чистата жилищна площ/нетна площ на имота/, си е площта на една гарсониера. Според Вас 73-74 000 евро за гарсониера, ново строителство заслужава ли си?
- 7 Харесвания
Коментар
-
Мнения за Ваклин Груп Проект "Лагера"
Здравейте, нов съм във форума и пускам тази тема, за да попитам за Вашето мнение, относно имотите, които се изграждат от Ваклин в ж.к. ,,Лагера". Гледам, че строителството напредва много бързо. В момента са на 6-ти етаж. Обявените цени са 1100/ХИЛЯДА И СТО/ евро на зелено. Комплексът изглежда страхотно и ще бъде луксозно изпълнение/поне по снимки така излиза/. Въпросът ми е, според Вас, заслужава ли си покупка на двустайно жилище във ,,Ваклин груп"? Имам средства за по-голямо самоучастие и имам възможност недостигащите ми средства да ги осигуря, чрез финансиране от потребителски кредит за 10 г. или с учредяване н ипотека, за изтеглен кредит, който обаче ще бъде по-малка сума. Според Вас, заслужава ли си? Реално погледнато, като се приспаднат общите части, чистата жилищна площ/нетна площ на имота/, си е площта на една гарсониера. Според Вас 73-74 000 евро за гарсониера, ново строителство заслужава ли си?Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар