IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Ваклин Груп Проект "Лагера"

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • С мутри не се захващай. Никой няма да може да ти помогне.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от derk Разгледай мнение
      Ваклин днес е бил в прокуратурата и се е оплакал от нас. Били сме го подлагали на системен натиск. Няма да ни дадете данните на Гешеф нали.
      хахаха, за данните да се допитат до НАП

      Коментар


      • Ваклин днес е бил в прокуратурата и се е оплакал от нас. Били сме го подлагали на системен натиск. Няма да ни дадете данните на Гешеф нали.

        Коментар


        • [QUOTE=Dragodanov;n3497075]

          Ех Жена, УВИ не съм промоутър! Аман от заяждачи.

          Ех, Мъжо, както казах - има време за всичко, но сега е задължително да спреш да пишеш и да се излагаш.
          Last edited by namira; 23.08.2019, 22:47.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от namira Разгледай мнение
            Така доказа, че наистина си промоутър, жалко...
            При всички негативи, които ти боднаха колегите и ти да продължаваш да дерзаеш...
            Явно е останал само последният коз - няма лоша реклама...
            Има време за писане, има и време и за мълчание, но не би...
            Ех Жена, УВИ не съм промоутър! Аман от заяждачи.
            Пак ти казвам, от покупка в комплекса се отказах, защото, като говорих по телефона, цените НЕ са такива, като обявените в сайта, а са по-високи. Това за мен не е коректно! Е, за една гарсониерка толкова пари, ами не ме устройва! Омръзна ми да се обяснявам на непрестанно обвиняващи хора, че не промоторам нищо и никого. Оглеждам се и ослушвам, като потенциален купувач. И да, страх ме е от слуховете за инфлация. И да, нужна ми е още жилищна площ, защото сме трима. На теб думата ,,семейство" говори ли ти нещо?
            Помолих са съвет и Благодаря на хората, които се отзоваха, защото ми отвориха очите. А на такива като теб, които няма, какво да кажат, а се заяждат, мога само да ти кажа: Опитай се малко малко поне да смениш мирогледа! Хубаво е да си предпазлив и винаги да имаш едно на ум, но тия ти съмнения, са проекция на някаква ...хм.....няма да кажа патология, за да не те засегна.
            Не всички са манипулатори и лъжци! Много хора, като мен имат нужда от съвет. Затова посещават и форума. Материята е доста сложна, специфична. Ако нямаш, какво да добавиш, бъди така добра(добър), не се зъби и не злобей и ако обичаш не ми оспамвай темата. Ако имаш малко повече интелект, дори по самият стил и начин на писане, подборът на думи, щеше неминуемо до стигнеш до извод, че питам в качеството си на ЕВЕНТУАЛЕН купувач(потребител). И да, имаше хора, които ми отвориха очите да не се набутвам. Разбрах и какви са цените и не ме устройва. Ако съм промоутър това не бих го написал.
            Айде със.здраве! Като няма, какво да добавиш не ос....ай темата! Имам нужда от някаква насока съвет. Ти ми се зъбиш. ?!? ,,Птомоутър" съм бил???!? WTF?? Това не го разбирам. Натрапваща се, отблъскваща липса на възпитание личи от писанията ти.
            Last edited by Dragodanov; 23.08.2019, 01:21.

            Коментар


            • Така доказа, че наистина си промоутър, жалко...
              При всички негативи, които ти боднаха колегите и ти да продължаваш да дерзаеш...
              Явно е останал само последният коз - няма лоша реклама...
              Има време за писане, има и време и за мълчание, но не би...

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Dr.Justice Разгледай мнение
                вижте новините в нет-а и тогава решавайте за Ваклин !!
                Може ли линк?

                Коментар


                • вижте новините в нет-а и тогава решавайте за Ваклин !!

                  Коментар


                  • Е най после едно разумно решение,а не само блъфове на брокери.
                    http://avtokurs.alle.bg

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

                      дали.... в момента се продава с почалба.. представи си, че дойде криза... може да си сигурен, че ще се продава около себестойност. 2008 така януари летяха в облаците на 1500 1600 на зелено, а после чистеха на акт 16 на 850..други мега строители.
                      твоя си работа.
                      Благодаря за съвета! Наистина не ми се рискува... Цената,з в стркоято жилищеискат оеж, на груб строеж, не ми е изгодна!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

                        След като нямаш спешна нужда от жилище, защо бързаш да купуваш сега на тези цени ? Покупката на жилище за детето също ми е много интересна и неразбираема ! Знаеш ли къде ще живее детето ти като стане голямо и самостоятелно, че да му купуваш жилище от сега ? Ако все пак държиш да си набиеш парите в имот изчакай следващата криза и ще имаш много добри възможности за покупки.
                        Всички говорят за ,,имотен балон", за свръхнадутите цение на недвижимите имоти в София, за предстяща криза или ,,спукване на имотния балон", но това са само общи разсъждения. За лаик като мен, тенденциите на предстояща криза в недвижимите имоти са недоловими. Може би просто, защото такива тенденции просто няма. И в този форум се обсъждат потенциална ,,възможна" криза, но няма как да се каже дали ше се случи. А и да се случи, то тогава банките ще вдигнат лихвите по кредитите и освен това силно ще затегнат одобряването на ипотечни или потребителски кредити. Изобщо, пазарната конюнктура е много трудна за точно и правилно прогнозиране....
                        Благодаря за съветите! Отказвам се засега, защото цената никак не ме устройва.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от avto11 Разгледай мнение
                          Такива медийно осветени проекти НАП ги гледа под лупа.Кой купува от къде са парите,защо купува жилище и на детето,та ако не си окей с произхода на парите едно на ум.Така стана и с Артекс.
                          НАП гледа имената. Ако са от гърбавата клика минават метър, независимо какво правят. Ако са от другите ги подлагат на репресия. Например при Суджукгейт държавните институции масирано подложиха на проверки производителя на суджук, който на 4-тия тон вече изнемогваше и осветли нещата. В този форум трябва да показваме нещата в истинската им дълбочина, за да може хората, които четат да се ориентират и да вземат информирани решения. Съжалявам, че пиша, замесвайки политиката, но нашите разбойници по върховете направиха всичко да зависи от политиците, така дори не беше и през социализма. Ето защо трябва винаги и навсякъде да даваме отпор на тези политици и политически обвързаности за да има на света България.

                          Коментар


                          • Такива медийно осветени проекти НАП ги гледа под лупа.Кой купува от къде са парите,защо купува жилище и на детето,та ако не си окей с произхода на парите едно на ум.Така стана и с Артекс.
                            http://avtokurs.alle.bg

                            Коментар


                            • И аз да попитам, при такава масирана реклама на Ваклин, а и не само на него, дали вървят въобще продажбите. Май сме 2008 пак. Да не вземат да свършат жилищата.

                              До човека, който е пуснал темата, нищо лично, ама наистина изглежда като реклама. Преди се строеше и продаваше без много шум. Напоследък се строи с много шум и ми се струва, че и не така се продава. Успех с покупките и продажбите желая на всички, които са си го наумили.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение

                                Благодаря за съвета! Много си прав, че трябва да се плаща на Акт 16, да се играе на сигурно, обаче тогава и цената ще бъде ужасна.
                                дали.... в момента се продава с почалба.. представи си, че дойде криза... може да си сигурен, че ще се продава около себестойност. 2008 така януари летяха в облаците на 1500 1600 на зелено, а после чистеха на акт 16 на 850..други мега строители.
                                твоя си работа.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                                Коментар

                                Working...
                                X