Първоначално изпратено от nradev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Закупуване на имот със ипотечен кредит
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Защото малко хора,наричащи себе си инвеститори,задържат голямо количество пари без да носят нещо. Не би ме учудило такива хора да използват заемен продукт по скоро изключенията са обратни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от direktor4eto Разгледай мнениеInvestor.bg, а хората са против теглене на кредити. Какви са тези сюреалистични истории?
Иначе да попитам, че не успявам да намера информация. Примерно със доходи на трудов договор 6000 лева: възможно ли е да се вчемат повече от един ипотечни кредити? Нека речем, че разполагаме с нужните средства за самоучастие, можем ли да усвояваме кредити докато тяхната обща сума стигне 40% от месечното възнаграждение, т.е. 2400 лв?
Коментар
-
Първоначално изпратено от direktor4eto Разгледай мнениеInvestor.bg, а хората са против теглене на кредити. Какви са тези сюреалистични истории?
Иначе да попитам, че не успявам да намера информация. Примерно със доходи на трудов договор 6000 лева: възможно ли е да се вчемат повече от един ипотечни кредити? Нека речем, че разполагаме с нужните средства за самоучастие, можем ли да усвояваме кредити докато тяхната обща сума стигне 40% от месечното възнаграждение, т.е. 2400 лв?
Коментар
-
Investor.bg, а хората са против теглене на кредити. Какви са тези сюреалистични истории?
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Тоя път го нацели. Инак питащият може да вземе и 200% кредит, стига обезпечението да го покрива по оценките на банката. Има случаи да се купи имот много под себестойност, тогава е така.
Коментар
-
Защото малко хора,наричащи себе си инвеститори,задържат голямо количество пари без да носят нещо. Не би ме учудило такива хора да използват заемен продукт по скоро изключенията са обратни.Last edited by redcretin; 10.06.2019, 22:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ти за самоучастие нямаш пари, но къща тръгнал да купува. Имоти се купуват с пари, най добре кеш, хайде и да нямаш цялата сума, но там едни 20,30 000 евро щом досега не си изкарал, закъде си тръгнал. То от сега е видно докъде ще я докараш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Проблема, основния е във връщането на парите.
- 1 like
Коментар
-
В момента нямам,но съм взимала кредит и не виждам нищо страшно в това. Когато потрябват пари,а ги нямаш,но имаш възможност да ги изкараш си правиш сметката дали ти е изгодно и или взимаш или се отказваш Например днес ако ми изпадне нещо интересно за 1/4 милион и реша,че го искам ще взема кредит защото нямам толкова налични.
Коментар
-
В момента нямам,но съм взимала кредит и не виждам нищо страшно в това. Когато потрябват пари,а ги нямаш,но имаш възможност да ги изкараш си правиш сметката дали ти е изгодно и или взимаш или се отказваш Например днес ако ми изпадне нещо интересно за 1/4 милион и реша,че го искам ще взема кредит защото нямам толкова налични.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
ти защо реши че всички с добър доход са инвеститори. като апелираш за вземане на кредит да те питам тебе като инвеститор колко кредита имаш
Коментар
-
Защото малко хора,наричащи себе си инвеститори,задържат голямо количество пари без да носят нещо. Не би ме учудило такива хора да използват заемен продукт по скоро изключенията са обратни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
а като е с добър доход защо ням спестявания е въпроса
- 1 like
Коментар
Коментар