Първоначално изпратено от bettyking
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вила Щъркелово гнездо
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от meitriksx Разгледай мнениеЗдравейте, да съживя темата.
Интересувам се от закупуването на имот в м. Щъркелово гнездо, но имам един основен върос:
- всички имоти, които намирам до момента, се водят със статут ПИ, а не УПИ. io games
Как се строи в имот, който не е УПИ?
До колкото разбрах, в тази местност няма ПУП и тепърва се изработва кадастрална схема, т.е. има скици на имотите, но не са вписани в кадастъра.
Коментар
-
Здравейте, да съживя темата.
Интересувам се от закупуването на имот в м. Щъркелово гнездо, но имам един основен върос:
- всички имоти, които намирам до момента, се водят със статут ПИ, а не УПИ.
Как се строи в имот, който не е УПИ?
До колкото разбрах, в тази местност няма ПУП и тепърва се изработва кадастрална схема, т.е. има скици на имотите, но не са вписани в кадастъра.
Коментар
-
Ако си УПИ отиваш и искаш визата за проектиране, в нея ще ти нарисува отстояния, височини и тн. С кого от ВиК, енерго и тн трябва да я съгласуваш. Цената е символична на фонът на последващите разходи, нещо около 50 лв май. Обаче проучи още преди да си се хвърлили колко ще ти излезе водата там. ВиК мисля няма там, та ще тряба да докажеш готов сондаж за да дадат разрешително за строеж. Може да биеш сонда и 40м в тези камънаци, което си е цифра ! Септичната яма е лесна, багер на полумашино смяна. Все някой от Самоков ще отскочи. Ток има, мисля, че няма да е проблем предварителен договор за 10 кв. За 7 и 8 е сложно, 3 ще е около и над 100Е на м2
- 3 Харесвания
Коментар
-
Вила Щъркелово гнездо
Здравейте
имам парцел 1000м2 на Щъркелово гнездо и искам да построя вила 200м2там.Проекта на къщата е в процес на изготвя в момента
Трябва ми съвет/препоръка от някой който е запознат с издаването на:
1)виза за строеж
2)цена за Визата
3)цена на груб сроеж
4)документи за сонда за вода
5)прокарване на ток
6)септична Яма
7)проверена надеждна строителна фирма
8) цена до ключ
благодаря предварителноТагове: Отмаркиране на всички
Коментар