If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е па аз съм ол-ин на еларга вече, дано не оплескат ликвидацията. Ни ме интересува цената на зърното, ни Манолов колко ще продава, ни нищо... успех на останалите Не е препоръка
Да не се заблуждаваме, нито корекция ще има , нито пък дори помисъл за спад. Лихвите ще падат и това ще е стимул за покачване. Цените на земята все още са доста ниски в БГ /сравнени с Европа, не с Африка/, имат да се качват както субсидии, така и доходите на хората, така че аз НЕ продавам. Освен това балансовата цена на АДВАНС вече е над 2.50 / да не говорим за евентуална ликвидационна /, т.е. по - добро вложение в БГ все още не намирам.
и аз не продавам ниви, ама ще видим какво ще излезе накрая
аз споделих виждане за бъдещето
Да не се заблуждаваме, нито корекция ще има , нито пък дори помисъл за спад. Лихвите ще падат и това ще е стимул за покачване. Цените на земята все още са доста ниски в БГ /сравнени с Европа, не с Африка/, имат да се качват както субсидии, така и доходите на хората, така че аз НЕ продавам. Освен това балансовата цена на АДВАНС вече е над 2.50 / да не говорим за евентуална ликвидационна /, т.е. по - добро вложение в БГ все още не намирам.
Тези неща ги ръси Петков, защото иска да продаде нещо скъпо преди корекцията на цените. Ще видим какво ще излезе!
В моя район няма чежденец да работи дори и един декър. Нека всеки да напише точно инфо колко земя работят чужденци в неговия район.
Не е много вярно, защото Китайците вече се изнесоха от Видинско, никога не обработиха 20 000 дка, а около 9 000 и след отчайващите резултати (добив от 100 кг. на декар царевица и 1 млн. лв. загуба за година) се изнесоха. По последни данни търсят земя в Пловдивско и Плевенско, но нищо реално не се е чуло.
Така че ключовото изречение в статията е съшита с бели конци архаична информация. Китайската инвестиция беше фиаско.
Коментар