единствено ме е яд че нямам кеш да си допълня на тези нива...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнениеМецките са калпави щото се научиха да чакат от евтино на още по евтино
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИма бол време до дивидента, нормално е да се поразвъртят парите и другаде.
Възможности не липсват.
Те биците че са калпави -калпави са, ама и мецаните туканка не са стока.
Поне по близо до еврака да понатиснат по нататък....та да допълним сносно и сосно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнениеАми намира се кой. Но никога не се знае ... кой се е излъгал декупилите или продалите.
Възможности не липсват.
Те биците че са калпави -калпави са, ама и мецаните туканка не са стока.
Поне по близо до еврака да понатиснат по нататък....та да допълним сносно и сосно
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеимай малко тарпение,ама как само са се наредили за покупки на 2.20 интересно кой ли ще се излъже да им продадекупилите или продалите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеХилави ми се виждат тези бичета
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНякой да може да ми каже откъде мога да намеря някаква скорошна структура на собствения капитал? На сайта на инвестора има само 3-4 от по-големите инвеститори.
Не е от най-скорошните,ама пак е нещо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНякой да може да ми каже откъде мога да намеря някаква скорошна структура на собствения капитал? На сайта на инвестора има само 3-4 от по-големите инвеститори.“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Рекорден за последното десетилетие добив на зърно в България
29 Юни 2013 12:14
Тази година България ще произведе между 4 и 4,6-4,7 млн. тона пшеница, прогнозира земеделският министър Димитър Греков в предаването „Седмицата" на Дарик. По прогнози на американското министерство на земеделието родната зърнена реколта ще възлезе на 4,6 млн. тона, което ще направи 2013-а една от най-добрите в последните десет години. Миналата година бе произведено 4,2 млн. тона зърно.
Министър Греков обаче направи уговорката, че земеделското производство понякога е трудно за прогнозиране, защото както има около 700 кг. от декар среден добив при някои производители, така има и среден добив от 450 кг от декар.
Пак ще има апетит от арендатори да купуват земички.
Коментар
Коментар