IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от noker Разгледай мнение
    некакви китайски мечки ще да са тези.
    което ще рече....

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
      Всяко зло за добро, не се притеснявай
      все си мисля,че около тези нива ще е дъното-по скоро въпросът е около кои нива е върхът в близките месеци(до септември например)

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
        единствено ме е яд че нямам кеш да си допълня на тези нива...
        Всяко зло за добро, не се притеснявай
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• единствено ме е яд че нямам кеш да си допълня на тези нива...

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
            Мецките са калпави щото се научиха да чакат от евтино на още по евтино
            некакви китайски мечки ще да са тези.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Има бол време до дивидента, нормално е да се поразвъртят парите и другаде.
              Възможности не липсват.
              Те биците че са калпави -калпави са, ама и мецаните туканка не са стока.
              Поне по близо до еврака да понатиснат по нататък....та да допълним сносно и сосно
              Мецките са калпави щото се научиха да чакат от евтино на още по евтино

Коментар

• Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнение
                Ами намира се кой. Но никога не се знае ... кой се е излъгал де купилите или продалите.
                Има бол време до дивидента, нормално е да се поразвъртят парите и другаде.
                Възможности не липсват.
                Те биците че са калпави -калпави са, ама и мецаните туканка не са стока.
                Поне по близо до еврака да понатиснат по нататък....та да допълним сносно и сосно

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                  имай малко тарпение,ама как само са се наредили за покупки на 2.20 интересно кой ли ще се излъже да им продаде
                  Ами намира се кой. Но никога не се знае ... кой се е излъгал де купилите или продалите.

Коментар

• зпочвам все по-силно да се съмнявам, че с това управление, от Блюксел ще ни орежат постепенно програмите за финансиране и директните плащания в земеделието, и не само там..

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                      Хилави ми се виждат тези бичета
                      имай малко тарпение,ама как само са се наредили за покупки на 2.20 интересно кой ли ще се излъже да им продаде

Коментар

• Най-публичното дружество

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                          Някой да може да ми каже откъде мога да намеря някаква скорошна структура на собствения капитал? На сайта на инвестора има само 3-4 от по-големите инвеститори.
                          http://www.investor.bg/novini-i-anal...pitala,134795/

Не е от най-скорошните,ама пак е нещо...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                            Някой да може да ми каже откъде мога да намеря някаква скорошна структура на собствения капитал? На сайта на инвестора има само 3-4 от по-големите инвеститори.
                            ами от списъка на акционерите на последното ОСА може да разшириш информацията от инвестора ама пак няма да е на 100%, но ще е почти пълна защото акцията си е с голям free float
                            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Някой да може да ми каже откъде мога да намеря някаква скорошна структура на собствения капитал? На сайта на инвестора има само 3-4 от по-големите инвеститори.
                              The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Хилави ми се виждат тези бичета

Коментар

Working...
                                X