Първоначално изпратено от noker
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеВсяко зло за добро, не се притеснявай
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеединствено ме е яд че нямам кеш да си допълня на тези нива...Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнениеМецките са калпави щото се научиха да чакат от евтино на още по евтино
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИма бол време до дивидента, нормално е да се поразвъртят парите и другаде.
Възможности не липсват.
Те биците че са калпави -калпави са, ама и мецаните туканка не са стока.
Поне по близо до еврака да понатиснат по нататък....та да допълним сносно и сосно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнениеАми намира се кой. Но никога не се знае ... кой се е излъгал де купилите или продалите.
Възможности не липсват.
Те биците че са калпави -калпави са, ама и мецаните туканка не са стока.
Поне по близо до еврака да понатиснат по нататък....та да допълним сносно и сосно
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеимай малко тарпение,ама как само са се наредили за покупки на 2.20 интересно кой ли ще се излъже да им продаде
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеХилави ми се виждат тези бичета
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНякой да може да ми каже откъде мога да намеря някаква скорошна структура на собствения капитал? На сайта на инвестора има само 3-4 от по-големите инвеститори.
Не е от най-скорошните,ама пак е нещо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНякой да може да ми каже откъде мога да намеря някаква скорошна структура на собствения капитал? На сайта на инвестора има само 3-4 от по-големите инвеститори.“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
Коментар