IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    май първите добиви от слънчоглед са около 350кг/дек
    аз си мисля че само аз влизам в любимия форум рано. Добро утро!

Коментар

• май първите добиви от слънчоглед са около 350кг/дек

Коментар

• Най-добрите добиви на пшеница от 8 години и пак много недоволни, а и хляба няма да поевтинее. Честито на българският народ.

Коментар

• Тази реклама няма ли кой да я изтрие???

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
            Е то и твоите доходи няма да са константа. Идеата е че ще имаш пари да си купиш 10 дка.

без нищо да се инвестира няма как да стане нещо
            10 дек на година въобще не са много

Коментар

• Ти си направо за пенсиониране с толкова кълване по клавиатурата
              Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Интересно - как ще ме кръстят под името ми - Прочут инвеститор или просто Дуче?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Прочут инвеститор най ще ти отива :-) хайде сега идват и отпускарите да видим със свежи сили и пари до къде ще докарат цената на акцията ;-):-);-)

Коментар

• Нещо решиха днес да пазаруват повечко на евтинко по позицията ;-) някой да има информация кой купува и кой продава...

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                    Импе,като направиш 20 000 коментара-трябва да почерпиш ;-)
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Импе,като направиш 20 000 коментара-трябва да почерпиш ;-)

Коментар

Земята е добра форма за инвестиция за пенсия без да мислиш много къде да влагаш парите си през годините.
                        На 25 години купуваш 10 декара и ги отдаваш под аренда. Всяка година купуваш с твои пари по още 10 декара и отедлно с получената рента още за колкото стигат.
                        След 30 години, т.е. като си на 55г ще имаш 533 декара и при настоящата рента от 40лв годишния ти доход ще бъде 21320лв.
                        Сигурно има по-доходни вложения, но това е без да променяш схемата през годините и без много да се напрягаш.
                        Да - това е добра форма на инвестиция - най-малкото защото земята вече не я фабрикуват от доста време. И аз бих си зел... но държа да е някъде, където няма хъхряци - или където по хъхряците се стреля.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                          Ако беше толкова просто ,тежко и на пенсионната система Само ,че цената на земята трябва да е константна величина ,ама надали
                          Е то и твоите доходи няма да са константа. Идеата е че ще имаш пари да си купиш 10 дка.

Коментар

• Ако беше толкова просто ,тежко и на пенсионната система Само ,че цената на земята трябва да е константна величина ,ама надали
                            Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                            Земята е добра форма за инвестиция за пенсия без да мислиш много къде да влагаш парите си през годините.
                            На 25 години купуваш 10 декара и ги отдаваш под аренда. Всяка година купуваш с твои пари по още 10 декара и отедлно с получената рента още за колкото стигат.
                            След 30 години, т.е. като си на 55г ще имаш 533 декара и при настоящата рента от 40лв годишния ти доход ще бъде 21320лв.
                            Сигурно има по-доходни вложения, но това е без да променяш схемата през годините и без много да се напрягаш.

Коментар

моите уважения,но като направим груба сметка 10 декара като ги умножим по 1100 дават грубо 11000 лева.Е аз ако мога да заделям по толкова на година не ми трябва да ги влагам в земя. направо инвестирам в хима и след 25 години сам неприлично богат със застаряваща жена и млада любовница
                              Last edited by orakula; 22.08.2013, 10:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
                                Сега ако може тези 533 дка да са в едно землище ....
                                и било добре, но е малко вероятно

Коментар

Working...
                                X