Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеЕ то и твоите доходи няма да са константа. Идеата е че ще имаш пари да си купиш 10 дка.
без нищо да се инвестира няма как да стане нещо
10 дек на година въобще не са много
Коментар
-
Ти си направо за пенсиониране с толкова кълване по клавиатуратаПървоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИнтересно - как ще ме кръстят под името ми - Прочут инвеститор или просто Дуче?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИнтересно - как ще ме кръстят под името ми - Прочут инвеститор или просто Дуче?
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеИмпе,като направиш 20 000 коментара-трябва да почерпиш ;-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЗемята е добра форма за инвестиция за пенсия без да мислиш много къде да влагаш парите си през годините.
На 25 години купуваш 10 декара и ги отдаваш под аренда. Всяка година купуваш с твои пари по още 10 декара и отедлно с получената рента още за колкото стигат.
След 30 години, т.е. като си на 55г ще имаш 533 декара и при настоящата рента от 40лв годишния ти доход ще бъде 21320лв.
Сигурно има по-доходни вложения, но това е без да променяш схемата през годините и без много да се напрягаш.И аз бих си зел... но държа да е някъде, където няма хъхряци - или където по хъхряците се стреля.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеАко беше толкова просто ,тежко и на пенсионната системаСамо ,че цената на земята трябва да е константна величина ,ама надали
Коментар
-
Ако беше толкова просто ,тежко и на пенсионната системаСамо ,че цената на земята трябва да е константна величина ,ама надали
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЗемята е добра форма за инвестиция за пенсия без да мислиш много къде да влагаш парите си през годините.
На 25 години купуваш 10 декара и ги отдаваш под аренда. Всяка година купуваш с твои пари по още 10 декара и отедлно с получената рента още за колкото стигат.
След 30 години, т.е. като си на 55г ще имаш 533 декара и при настоящата рента от 40лв годишния ти доход ще бъде 21320лв.
Сигурно има по-доходни вложения, но това е без да променяш схемата през годините и без много да се напрягаш.
Коментар
-
Сигурно има по-доходни вложения, но това е без да променяш схемата през годините и без много да се напрягаш.направо инвестирам в хима и след 25 години сам неприлично богат със застаряваща жена и млада любовница
Last edited by orakula; 22.08.2013, 10:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеСега ако може тези 533 дка да са в едно землище ....
Коментар
Коментар