преди време много хора изказаха предположения за цената,че при бърза ликвидация на Атера ще е в диапазона 3-5 лева.Интересно какво ли е мнението на инвеститорите по въпроса към днешна дата...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениено и скъпо се купува
печели се от маржа, тъй че високите цени не са панацея
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЖена ми и шурата днес договориха със стария арендатор 35лв./дка.
Кой се съмнява, че не обичам жена ми?
Коментар
-
Първоначално изпратено от e500 Разгледай мнениеАко средната рента е 30-40лв на декар трябва ли да сме оптимисти, че средната цена на декар е 1200лв?
Кой се съмнява, че не обичам жена ми?
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениесъгласен съм с теб,но както знаем високите цени на продажби вдигат дивидентната доходност,та за това са тези Вълнения в тази ситуация
печели се от маржа, тъй че високите цени не са панацея
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениекато собственик на земя много не ме интересува колко струва тя
нямам намерение да я продавам
даже бих се радвал ако е евтина, за да купя още
така ,че големите растежи на цената не ми харесват
не разбирам какво толкова ви грее високата цена на земята
тя смъква доходността от рентата
Коментар
-
като собственик на земя много не ме интересува колко струва тя
нямам намерение да я продавам
даже бих се радвал ако е евтина, за да купя още
така ,че големите растежи на цената не ми харесват
не разбирам какво толкова ви грее високата цена на земята
тя смъква доходността от рентатаLast edited by fortiss; 08.09.2013, 19:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеземята ще продължава да расте,а който си е купил по евтинко в момента ще е доста доволен след време.Според мен временния спад,които се получи в началото на лятото е към своя край и от тук до нова година ни очаква един възходящ тренд,който може да качи цената на Атера до нива 2.40-2.80.При по оптимистично допускане и развитие на ситуацията и навлизане на чужди капитали спокойно можем да я видим на стойности около и над 4-4.50 и това много преди следващия дивидент,които допълнително ще даде подкрепа на цента на акциятаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
земята ще продължава да расте,а който си е купил по евтинко в момента ще е доста доволен след време.Според мен временния спад,които се получи в началото на лятото е към своя край и от тук до нова година ни очаква един възходящ тренд,който може да качи цената на Атера до нива 2.40-2.80.При по оптимистично допускане и развитие на ситуацията и навлизане на чужди капитали спокойно можем да я видим на стойности около и над 4-4.50 и това много преди следващия дивидент,които допълнително ще даде подкрепа на цента на акцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеДа прав си. Сега прегледах новините. Било е даже 2009-та.
Преврат в Елана фонд за земеделска земя АДСИЦ
18.03.2009 14:53
Както вече казах, от Еларг почнах да се интересувам чак 2011-та.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТогава излязоха тези които смениха елана. Елана бе махната от ръководството практически началото на 2010.
Преврат в Елана фонд за земеделска земя АДСИЦ
18.03.2009 14:53
Както вече казах, от Еларг почнах да се интересувам чак 2011-та.
Излиза, че този Круглихин е за разстрел а не ККLast edited by Alonso; 07.09.2013, 12:33.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеQVT продаде 49,5% от ЕЛАРГ ФЗЗ по цена 0,68 лв. за акция*
28.06.2011 12:12
Цената на сделката е по текущата пазарна и няма премия за контролен пакет, общата платена сума е 20,1 млн. лв.
http://www.investor.bg/novini-i-anal...akciia,119179/
Както виждаш става дума за средата на 2011-та
Цялата работа свърши Данев. Да използвам повода да му благодаря публично !Перфектен мениджър от където и да го погледнеш. Бих инвестирал във всяко негово ново начинание.
Не е трудно да се сети човек например, че като продаваш земя на 800 лева както правеха тогава Атера, вместо да купуваш с парите земя на 550-600, можеш да купуваш собствените си акции, където земята излизаше по 180-200. Данев правеше точно това. Заменяше земя срещу собствени акции. Продава примерно 10% от земята срещу 20% от акциите и така успя да докара тази висока ликвидациоона стойност. И то го правеше не само за себе си. Всички акционери спечелиха от перфектното му управление
Коментар
Коментар