Първоначално изпратено от Don Archon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениетази титла по какви правила или традиции се присъжда?
останал съм с впечатление, че основната част от писанията ти са в периода, когато се караше с всички във форума
но ти се промени доста от тогава
Не държа на титли - но все пак - 20 000 - кръгло число. Голямо кръгло число.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнениеДай Боже, всеки ден ей така по 0,5 % нагоре. Бавно, но славно, па да видим до нова година какви нива ще сме покорили .......??!?!?!?!
Не е препоръка !!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение20 000.
Да ми е честит рекордът - вече аз - Дуче-инвеститор.
По темата - ръководството на Атера въобще не обсъжда темата "ликвидация", камо ли пък да стори това на тия занижени цени на земицата. Така че този въпрос можем да го обсъждаме само теоретическата... макар миналата година да се облизвах за ликвидация.
Апропо хората са компетентни, имам им пълно доверие.
останал съм с впечатление, че основната част от писанията ти са в периода, когато се караше с всички във форума
но ти се промени доста от тогава
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение20 000.
По темата - ръководството на Атера въобще не обсъжда темата "ликвидация", камо ли пък да стори това на тия занижени цени на земицата. Така че този въпрос можем да го обсъждаме само теоретическата... макар миналата година да се облизвах за ликвидация.
Апропо хората са компетентни, имам им пълно доверие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениетова в кой район е и какъв размер ниви?
Коментар
-
20 000.
Апропо хората са компетентни, имам им пълно доверие.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнениеМоже би има защо за много други неща да обичаш жена си, но ако видиш в скоро време някоя нова придобивка у нея, бъди сигурен, че на повечко от 35лв/дка е отдадена реално земята
С няколко арендатора работя и средният наем за следващата стопанска година ми е 55лв/дка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениепреди време много хора изказаха предположения за цената,че при бърза ликвидация на Атера ще е в диапазона 3-5 лева.Интересно какво ли е мнението на инвеститорите по въпроса към днешна дата...
Ако се случи в момента ликвидация - не повече от 2.60-70 според мене.
Но при напреднала комасация, умно използване на кеша за покупки и /или инвестиране в хидросъоръжения и при някои други благоприятни възможности - и до 3.60-4лв може стигне.
Но това е въпрос на бъдеще и на осъществяване на много "ако-та"...тоест за феновете и за търпеливковците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЖена ми и шурата днес договориха със стария арендатор 35лв./дка.
Кой се съмнява, че не обичам жена ми?
С няколко арендатора работя и средният наем за следващата стопанска година ми е 55лв/дка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениено и скъпо се купува
печели се от маржа, тъй че високите цени не са панацея
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЖена ми и шурата днес договориха със стария арендатор 35лв./дка.
Кой се съмнява, че не обичам жена ми?
Коментар
Коментар