IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• При ръст 2 пъти за 10 години, годишната доходност ще е 7%. От рента сложи още 3.5-4% средно, общо се събира по 10.5-11% на година за следващите 10 години.
    Бива - нали. По-добре е от ПФ, само рискът от БГ ще ти виси амааааа.......

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
      Няма ли да купуваме още земя ???

Ми май ще почваме!
      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Няма ли да купуваме още земя ???

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          Зърно производството в Северна България - Добруджа, Силистра, Русе, Свищов, Плевен няма конкуренция - дълбок чернозем, евтино производство, топъл климат, близки пристанища, близки големи пазари.
          Какво трябва, за да поскъпва земята? Трябва натрупване на пари в земеделците, повишаване инвестициите в производството, повишаване на ефективността му и намаляване предлагането на земя. Отделно стабилност в държавата.
          Цена от 2000лв/декар извън Добруджа ще се получат в рамките на 5-10 години.

Eй затова идеше реч ! Дори десятката е дълга , максимума е до 7години, и не само в Добруджа , има и други райони с готова стара хид.мелиорация! Има землища в които е занемарена заради реституцията ,но те са факт и са по над 1000 -2500 дка.
          Last edited by inta53; 10.02.2015, 00:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Изглежда сме в първата 5-ца на света по конкурентноспособност.
            Едва ли може да се твърди нещо подобно за който и да е друг бг сектор....

http://www.investag.co.uk/CentralEur...letter2013.pdf
            Зърно производството в Северна България - Добруджа, Силистра, Русе, Свищов, Плевен няма конкуренция - дълбок чернозем, евтино производство, топъл климат, близки пристанища, близки големи пазари.
            Какво трябва, за да поскъпва земята? Трябва натрупване на пари в земеделците, повишаване инвестициите в производството, повишаване на ефективността му и намаляване предлагането на земя. Отделно стабилност в държавата.
            Цена от 2000лв/декар извън Добруджа ще се получат в рамките на 5-10 години.

Коментар

• mersi

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                Импе,какво стана-изсънува ли го този дивидент...да знаем какво да правим,че акцията продължава нагоре по баира и да не изпуснем момента за допълване...
                Не е Препоръка!!!
                Още не съм - не изсънувал нищо - щото ми давате зор и ме притеснявате всяка нощ - нощес сънувах купища инвеститори, въоръжени с писалки и тефтери, как крещят по мене и се събудих като Веско Маринов след концерт.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                  fortiss каква е цаната на земеделската земя в европа ?

Коментар

• Как ги смяташ като не знаеш продадените на какви цени са купувани
                    Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                    Ха ха... Стига го мъчихте Импето.... Със сънуване не става ! Трябват сметки

Лично аз, през почивните дни си поиграх да посмятам на база предварителните отчети. Както и очаквах, понаписали са си някой и друг разход, така че ще излезе малко по-малко отколкото трябваше да бъде според грубите ми калкулации (показваха около 35 ст.), така че редуцирам моята прогноза на около 30 ст....

Коментар

• 30 брутен дивидент ли прогнозирате.А дано, че Импа нищо не сънува

Коментар

• И на мен едно птиченце така ми каза - (около) 30 ст.

Коментар

• Събота и неделя обикалях - от морета и океани повече нямаше. Наводнени площи, прекомерна влага, не може да се работи.

Коментар

• Ха ха... Стига го мъчихте Импето.... Със сънуване не става ! Трябват сметки

Лично аз, през почивните дни си поиграх да посмятам на база предварителните отчети. Както и очаквах, понаписали са си някой и друг разход, така че ще излезе малко по-малко отколкото трябваше да бъде според грубите ми калкулации (показваха около 35 ст.), така че редуцирам моята прогноза на около 30 ст....

Коментар

• Импе,какво стана-изсънува ли го този дивидент...да знаем какво да правим,че акцията продължава нагоре по баира и да не изпуснем момента за допълване...
                              Не е Препоръка!!!

Коментар

• След Добрички панаир и срещите в Златни пясъци от тази седмица .......
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X