If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За сега смятам доказано по добре от теб"съветнико за и на инвеститори"!
Още януари го заковах на 0,17 , о и при Софтрейда (неочаквано) познах , че няма да го свалят под 0,30
Ми браво: досега имам около три съвсем почти напълно точно отгатнати дивидента, време бе и ти да се отчетеш с.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Още януари го заковах на 0,17 , о и при Софтрейда (неочаквано) познах , че няма да го свалят под 0,30
В какви рамки /песимистична-оптимистична/ го виждаш дивидента за 2017 г. тук?
Ашколсун. Бях се настроил на 15 стинки след данък, защото по-добре човек да е негативистически настроен, та приятно да бъде изненадан.
Включих се и аз. Гледам, има голям продавач тука, та реших да го подпомогна с няколко бройки. Хем да вкарам нещо по-консервативно в порфейла, че и без това е с много висока бета.
Поканата излезе в ТР още в петък заран. И дивидента си е 17 ст.
Възможно е. Не можах да проверя в ТР, но щом казвате... Нямам причина да се съмнявам във вас. Аз ги очаквах в сайта на БФБ или в Инфосток, но там нищо не публикуваха.
Според мен още не е излязло официално. Щом се очаква ОСА да е на 30 май, то поканата трябва да е вписана в ТР най-късно до 30 април, сиреч, тия дни (до края на седм.) очаквам да излезе.
Според мен още не е излязло официално. Щом се очаква ОСА да е на 30 май, то поканата трябва да е вписана в ТР най-късно до 30 април, сиреч, тия дни (до края на седм.) очаквам да излезе.
Поканата излезе в ТР още в петък заран. И дивидента си е 17 ст.
Коментар