И ето, че отново се оказах прав...Дивидентът е в цената на акцията още от около месец.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеднес ли е последен ден с дивидент?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБрех, брех брех - това е първата акция която ми направи 100% печалба!!!
дано има още!
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнениеНа тоз, втория, само кеша му покрива цената на акцията, т.е. е подценен минимум 2-а пъти! Брех, че фонд, Брех, че чудо
дано има още!Last edited by tony1975; 26.05.2013, 17:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеи в другия има коло 25млн кеш?там имам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнениеВъобще не мисля да го чакам до 1.60, ако има 2-2,05 лева аз ще съм доволен и ще пазарувам. Наумил съм и един друг АДСИЦ за пазарене, общото между АТЕРАТА и него е, че фрий флоута и при двете е над 50%. Като гледам каква е хавата с другите акции в БГ, този фундаментален критерий / фрий флоут / ми се види най-основополагащ за решението дали да се купува или не дадена акция!там имам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетогава ли е последната дата с дивидент?
къде ще го чакате после - 1,6 ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениее, тролчо сега!!!
каже бе мина ли оса-то?
ми нали и аз това казвам дано да дойде тоя период по-скоро, ама ти пак с твойте задни мисли.
Мислиш ли че на тия дето влязоха във фармата на 2,1 сега им е зле???
Ма мойта доходност е по голяма досега. При това реализирана и кеша в джоба та мога допълнотелно да си го развъртам профитно.
Така че на на годишна база атера/фарма със сигурност губиш.
Да видим на 2-та година, демек другото лято.
Да не приказваме за рисковия профил на 2-те ...определено не е в полза на фармата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНа 1.6 ще чакаме на чича ти манипулираната акция тролчо.
То хубаво и тука да има такъв период от около 1$, ма надали....
каже бе мина ли оса-то?
ми нали и аз това казвам дано да дойде тоя период по-скоро, ама ти пак с твойте задни мисли.
Мислиш ли че на тия дето влязоха във фармата на 2,1 сега им е зле???
Коментар
-
Дъждовете от последните дни стабилизираха посевите с пшеница!!! Лошото е, че валя и в Русия, Украйна и Румъния !!! Американските анализатори започнаха да се чудят как ще се изнася пшеницата от САЩ след като ще има огромна реколта в Черноморския регион и то на ниски цени. Очакванията са в Чикато пшеницата да слезе под 6 USD/бушел.
Задържане на цените при зърното може да направи царевицата ако последните площи не се засеят, а се прехвърлят към соята. Но тогава маслените ги очаква срив.
Според мен обаче ключът към приходите в сектора не се крие в производството, защото то все по отчетливо прилича на добро, а в потреблението. Мисля, че там е много вероятно да има неприятна изненада.
успех на всички колеги, чакам си рентатааааааааа................
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетогава ли е последната дата с дивидент?
То хубаво и тука да има такъв период от около 1$, ма надали....
Коментар
-
Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнениеСпокойно ПИП, Адванса ще започне да расте от сряда!тогава ли е последната дата с дивидент?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПак ли са райфата де се изнизват по бели гащи туканка ?
Коментар
Коментар