Първоначално изпратено от wolf_15
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеТук сега ми е интересно като настъпи ex-dividend датата другия четвъртък ще спихне ли автоматично с 14 стинки.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеТук сега ми е интересно като настъпи ex-dividend датата другия четвъртък ще спихне ли автоматично с 14 стинки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Верно да, имаше интервал дето се изпълняваха ордери на 1.55 -58, дори бая време се мота на 1.60-63 аска след като даже стана ясно че поне 14ст ще е дивидента.
Помня по едно време калкулирах че пакета им зз над 200к дка се търгуваше за 85 млн, екс кеша и тия на лизинг и в регулация. 100% ливадки,горски...
Беше станало тук като златото и среброто същия месец, какво ли не прави липсата на ликвидност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Верно да, имаше интервал дето се изпълняваха ордери на 1.55 -58, дори бая време се мота на 1.60-63 аска след като даже стана ясно че поне 14ст ще е дивидента.
Помня по едно време калкулирах че пакета им зз над 200к дка се търгуваше за 85 млн, екс кеша и тия на лизинг и в регулация. 100% ливадки,горски...
Беше станало тук като златото и среброто същия месец, какво ли не прави липсата на ликвидност.
Тъй като е една от основните ми, не напразно говоря за "ритъм" на пазара;- за последно хванат от края на 2017г с нисходяща тежест и въстановен мартоаприлско време Убаво!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Да не говорим, и че март месец имаше цени под 1.60лв. и можеше да се реализира една много добра доходност !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Wile E. Разгледай мнение
И за мен е екстра, 7% нето спрямо днешната цена 1.89лв./акция.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение
Интаааа- 203 лв по-малко просто няма да усетиш в потока.
УСЕТА е важен,-определя резултата и те държи в ритъма на пазара!
Цифрата е и тезгяха и инструмента. Наточил съм се срещу "КоВидя-2019" - дивидента да бия на 2018г. с намаления портофел!
Та заложил бях 97% от печалбата , а те още по долу от мен;...-ще ме извадят от ритъм!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Абе друго си е 99/98% от печалбата, а сега ще получа 203лв. по малко, ще трябва да наваксвам през пазар и марж
- 1 like
Коментар
-
Абе друго си е 99/98% от печалбата, а сега ще получа 203лв. по малко, ще трябва да наваксвам през пазар и марж
Коментар
-
Първоначално изпратено от Wile E. Разгледай мнение
След годишния отчет очаквах 13.5ст. бруто дивидент, така че за мен 14ст. е леко подобрение.
Last edited by inta53; 19.06.2020, 22:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Екстра си е !Само да си пожелаем да е такъв и в следващите години !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Кръгло значи, явно не вървят продажбите и са пестеливи в разпределяната сума, но си е ОКи;- нето 0,133
- 1 like
Коментар
-
Кръгло значи, явно не вървят продажбите и са пестеливи в разпределяната сума, но си е ОКи;- нето 0,133
Само да си пожелаем да е такъв и в следващите години !
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар