Първоначално изпратено от Агресивен бик
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
А защо плащаш попечителска такса като са на твое име?
-не знам, но до сега все ми я връщат!- явно съм им симпатичен- дори и от комисионните
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Е как гласуваш с тах , ако не са на твое име?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
Това сигурно ли е ?
Защо ми се струва, че си се водят по партидата на посредника ?
Нали затова преди няколко години вкараха и някаква гаранционна такса, която да покрива евентуални загуби за инвестиращия при фалит на посредника (до 40 хил.лв. по памет).
Ако акциите са си на мое име, какво покрива тази гаранция ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
На твое име ще са. Даже в централния депозитар ще го пише.
Защо ми се струва, че си се водят по партидата на посредника ?
Нали затова преди няколко години вкараха и някаква гаранционна такса, която да покрива евентуални загуби за инвестиращия при фалит на посредника (до 40 хил.лв. по памет).
Ако акциите са си на мое име, какво покрива тази гаранция ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от r3tr0 Разгледай мнениеЗдравейте колеги. От доста време чета, но рядко пиша. Имам един по-скоро принципен въпрос но не съм много наясно с БФБ и взаимоотношенията между Карол и Атера. Ако закупя дялове в Атера чрез лицензиран посредник било то Карол или някой от другите изброени на сайта на БФБ, дяловете на мое име ли ще се водят или на името на посредника както е в Щатите (street name)?
Коментар
-
Първоначално изпратено от r3tr0 Разгледай мнениеЗдравейте колеги. От доста време чета, но рядко пиша. Имам един по-скоро принципен въпрос но не съм много наясно с БФБ и взаимоотношенията между Карол и Атера. Ако закупя дялове в Атера чрез лицензиран посредник било то Карол или някой от другите изброени на сайта на БФБ, дяловете на мое име ли ще се водят или на името на посредника както е в Щатите (street name)?
- 1 like
Коментар
-
Здравейте колеги. От доста време чета, но рядко пиша. Имам един по-скоро принципен въпрос но не съм много наясно с БФБ и взаимоотношенията между Карол и Атера. Ако закупя дялове в Атера чрез лицензиран посредник било то Карол или някой от другите изброени на сайта на БФБ, дяловете на мое име ли ще се водят или на името на посредника както е в Щатите (street name)?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Кокошката е златна, каролци са били принудени да купят пакета, за да не го вземе някой, който няма да им играе по свирката, но 30 и кусур милиона най-вероятно трябва да се връщат/въпреки, че парите са много евтини сега и ги има в изобилие/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Дано, най-искрено ви пожелавам ликвидация тук, но вероятността за такова нещо според мен е 0.000 и 0% в период - само абсолютно луд човек би утрепал кокошката, която му снася златни яйца, а Атера е точно такава кокошка на яхтсменитеLast edited by Yori; 18.03.2021, 13:47.
Коментар
-
Според мен нещо ще се случи, или се търси купувач на новия пакет /който няма да застраши статута на Карол/, или ще се върви към ликвидацияNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
A кое вдигна цената - сбирката на яхтата Кор Кароли? Абсолютно нелогичен ръст, особено на фона на Еверест агро, колкото и да са различни бизнеси по принцип. Иначе отлична акция, само да не ѝ беше толкова крив мениджмънта, щеше да е топ акцията на БФБ!
Ръста беше нелогичен, може да се обесни цената над 2 лв само с изтекла информация преди сделката. Не е препоръка, имам.Last edited by Yori; 18.03.2021, 13:37.
Коментар
-
Дивидентът ще е мижав, но не е той, който вдига ценатаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеКолко се очертава дивидента за 2020 г. Мои предположения 5-6 ст.
Коментар
Коментар