Гледам и при акциите започва надцакване на 1.32, утре май обръща, който купи, купи
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Тъй като цените са изравнени, аз лично бих заложила на акциите за момента, но бих си пуснала ниско и права, както и акции от увеличението, така можеш доста добре да подложиш и евентуално да усредниш, зависи колко ги искаш тези акции и какви пари си в състояние да вложиш, да не забравяме, че както при Елана и не само там понякога стават удари в първия ден на увеличението и респективно не стават както при Атера, божа работа и игра на големите, никога не знаеш на какви цени на какви пакети ще минат, залагайте лимитирани поръчки, гаспада, пък каквото сабя покажеtya
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГариИ аз мисля, че Адванса ще продадат повечето си права. Имаха много малко кеш в края на февруари според отчета си и няма откъде да вземат пари, за да ги запишат. Затова е вероятно правата да не се вдигнат много нагоре, а те ще държат надолу и акциите. Накратко - време за купуване, не за продаване. Аз поне на тези цени не бих продавал. Проблемът е, че бая парици трябват, за да запише човек всичко. А и да купи още.
Сега банките ги отпускат по- лесно.
И лихвите са нормални.
А каквато доходност се очаква... :-)
Коментар
-
Bobi75
верно е, че натежава и трябват още и допълнителни кинти за диверсифициране
Коментар
Коментар