Първоначално изпратено от Балониада
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Спомням си ,че пак според теб, Лещеперко на 28 отиваше на 50, и после към стотака,....то пък взе да пропада в бездната,обратно на твоето "експертно" мнение
Така че, според мен си кандадат за контра индикатор номер 2 .А защо 2 ? Ами никой не може да отнеме лидерската позиция на Бай Грую
Всепризнат талант
А Алтерко 50 до две години няма да ги усети !
Седи тука, вегетирай. Друго не ти остава освен да зееш из форума,
Ма то е ясно на всяко хлапе - тука интрига няма никаква! Чакаме кореkциятаLast edited by Балониада; 02.12.2021, 15:02.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение.... но тука корекцията според мен тепърва ще започва.
Така че, според мен си кандадат за контра индикатор номер 2 .А защо 2 ? Ами никой не може да отнеме лидерската позиция на Бай Грую
Всепризнат талант
Last edited by petrg5s; 02.12.2021, 12:50.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
И това го казва лапни шаран, държаш Лещперко с фишер индикатор на 120% от нивата на Атера . Смятай за какъв идиот говоримДа прави забележка за нещо,и да не знае ,че в същото време държи акция с пъти по-големи нива на този индикатор хахах
Нека спазваме поне минимална ниво и на интелигентност, и на технически анализ като се изказваме "умно" .Става ли?
https://tvc-invdn-com.investing.com/...60abeb7791.png
Изпружил си се в небето като стърчиопашка с тоя безумен атера-чарт.С безумен връх, не знам какво си мислиш но тука корекцията според мен тепърва ще започва.Last edited by Балониада; 02.12.2021, 12:26.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеАбе този фишер-идникатор долу, много нависоко е излетял нещо, ...
не значи ли това, че ще има спихх в обозримо бъдеще?Да прави забележка за нещо,и да не знае ,че в същото време държи акция с пъти по-големи нива на този индикатор хахах
Нека спазваме поне минимална ниво и на интелигентност, и на технически анализ като се изказваме "умно" .Става ли?
https://tvc-invdn-com.investing.com/...60abeb7791.png
Last edited by petrg5s; 02.12.2021, 11:15.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеНа месечен чертеж ,ноември завърши с най-високо месечно затваряне за всички времена,което в никакъв случай не е мечи знак
И това след близо 6% ръст през преходния месец.Еми не може всички месец да пъмпва нон стоп .Иначе ще стане балон като Лешперко и после почват едни пукотевици едно нещо .Трябва да има здравословни корекции,за да може цената да изгради базови нива,на който да стъпва и да е стабилна.
https://tvc-invdn-com.investing.com/...50bde11f78.png
не значи ли това, че ще има спихх в обозримо бъдеще?
Това да си на върха каква гордост може да е освен съпроводено с тревожното очакване че нещо тепърва предстои ???
- 3 Харесвания
Коментар
-
На месечен чертеж ,ноември завърши с най-високо месечно затваряне за всички времена,което в никакъв случай не е мечи знак
И това след близо 6% ръст през преходния месец.Еми не може всички месец да пъмпва нон стоп .Иначе ще стане балон като Лешперко и после почват едни пукотевици едно нещо .Трябва да има здравословни корекции,за да може цената да изгради базови нива,на който да стъпва и да е стабилна.
https://tvc-invdn-com.investing.com/...50bde11f78.png
- 1 like
Коментар
-
Атерата за разлика от балонизирания Лешперко си е много стабилна технически и отделно подкрепена с фундамент акция.
А и предстои тлъст дивидент (0.40-0.70ст) който ще е като спирачка за всеки спад.
В момента тече техническа корекция в ъптренд,което може само да е здравословно.Не виждам никакво място за притеснение.
Единствената потенциална опасност която аз виждам,е ако DOW почне пропадане в бездната през 2022
https://tvc-invdn-com.investing.com/...a5a82dfde0.png
Last edited by petrg5s; 02.12.2021, 07:25.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pln Разгледай мнение
За полягане до 2.80 - теоретично дори 2.70, за не повече от два-три месеца ми се вижда възможно. Но на 2.50 преди да обявят дивидента, както спомена Бинго, не смея да мечтая....
Е без дивидент работата е още по-ясна. Всеки си знае - груйката
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Моето мнение е, че едно леко полягане с дестина стинки - диапазона 2,70-2,80 вероятно ще предшества една по-стабилна стъпка към 2,50. Ако и там не се успокои топката, може да се търкулне и към 2,20.
Това за мен са "здравословните" нива при корекция. Разбира се, няма гаранция, че една корекция остава винаги в здравословния интервал, но към сегашен момент ми изглежда много по-вероятна
Нека и другите техничари се изкажат. Имате един майстор на спорта, който освен тука, твори при алтерко
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Моето мнение е, че едно леко полягане с дестина стинки - диапазона 2,70-2,80 вероятно ще предшества една по-стабилна стъпка към 2,50. Ако и там не се успокои топката, може да се търкулне и към 2,20.
Това за мен са "здравословните" нива при корекция. Разбира се, няма гаранция, че една корекция остава винаги в здравословния интервал, но към сегашен момент ми изглежда много по-вероятна
Нека и другите техничари се изкажат. Имате един майстор на спорта, който освен тука, твори при алтерко
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение
Или се опитваш да прилъжеш балъците, или си загубил трезвия разум.
Талант , "талантът" и вродения "интелект" са от първа необходимост за до си балонер ,- не е за всеки тая работа!...
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар