IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Аз ако съм планктон ,ти трябва да си някаква микроскопична риба на субатомно ниво,непозната досега на науката
    Остави кухите фрази ами земи шорти тоя надут плондер, преди да сте се хванали да го разбалончвате
    Last edited by mecka_stryvnica; 12.12.2021, 15:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
      Големите риби са тук, преди още да се регистрираш. С твоето включване преди година, рибовъдството все по-побре се развива. Малките рибета са планктон за големите риби.
      Аз ако съм планктон ,ти трябва да си някаква микроскопична риба на субатомно ниво,непозната досега на науката

Коментар

Дивидента по мой скромни изчисления ще е от 0.60ст нагоре ! ....което по днешни цени е 20% !!! .....20% са си 20% и са доста апетитна хапка(и стръв) .Очаквам с наближаването на дивидента, големи риби да налазят тук !
        Големите риби са тук, преди още да се регистрираш. С твоето включване преди година, рибовъдството все по-побре се развива. Малките рибета са планктон за големите риби.

Коментар

Дивидента по мой скромни изчисления ще е от 0.60ст нагоре ! ....което по днешни цени е 20% !!! .....20% са си 20% и са доста апетитна хапка(и стръв) .Очаквам с наближаването на дивидента, големи риби да налазят тук !

Хаха хааа, това (на база продажби до октомври влючително) звездите ли ти го говорят?
          Или ти самият си Клиент(Рибар) №7 на Атера фонд ЗЗ???

Коментар

• Дивидента по мой скромни изчисления ще е от 0.60ст нагоре ! ....което по днешни цени е 20% !!! .....20% са си 20% и са доста апетитна хапка(и стръв) .Очаквам с наближаването на дивидента, големи риби да налазят тук !
            Last edited by petrg5s; 11.12.2021, 17:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
              Само не знам къде ги виждате тези 40-70 стинки дивидент. Според мен ще е двойно по-висок от миналата година, но нищо повече
              Двойно на миналата година при сегашните цени е 10% дивидентна доходност, колко повече да искаме
              70ст дойде покрай предположението, че цената ей сега ще спихне с толкоз.

Коментар

• 0.4-0.5, мисля..

Коментар

• Само не знам къде ги виждате тези 40-70 стинки дивидент. Според мен ще е двойно по-висок от миналата година, но нищо повече

Коментар

• Мажете ските и си лягайте. Голямото реване тепърва предстои.

Коментар

И това го казва лапни шаран, държаш Лещперко с фишер индикатор на 120% от нивата на Атера . Смятай за какъв идиот говорим Да прави забележка за нещо,и да не знае ,че в същото време държи акция с пъти по-големи нива на този индикатор хахах

Нека спазваме поне минимална ниво и на интелигентност, и на технически анализ като се изказваме "умно" .Става ли?

https://tvc-invdn-com.investing.com/...60abeb7791.png

Какво ще кажете днес за посоката ?
                      Last edited by Балониада; 03.12.2021, 14:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнение
                        Драги "ООО", има една основополагаща "ОБЩА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПОЛИТИКА" на ЕС, прочети малко, придобий грамотност за преките плащания на декар обработвана земя. Това е само лична препоръка!
                        А не може ли да се промени? Всеки съюз ограничава суверинитета на слабите страни за сметка на силните. Виж къде ни е селското стопанство сега.......Внасяме всичко,включително и от Македония,която не ползва "благата " на ЕС.
                        Last edited by 0; 03.12.2021, 13:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
                          Това откъде ти влезе в главата?
                          кой е казал, че ще спрат субсидиите?
                          Не съм казал,че ще ги спрат.Отговорих на колегата abc как може цената на замята да се окаже балонизирана.Земята е на тази цена заради субсидиите., а те са временни/за това са и допълнителни стимули/.Не случайно големите западни акули го правят-земята става атрактивна,укропнява се,примат се закон за продажба на чужденци./визирам не само в Бг./.....спират за 1,2 г.субсидиите.И як упуват евтино и укрупнена. В Украйа и военни конфликти раздуват само за да направят тази игра.

Коментар

• Драги "ООО", има една основополагаща "ОБЩА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПОЛИТИКА" на ЕС, прочети малко, придобий грамотност за преките плащания на декар обработвана земя. Това е само лична препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Само за една година да спрат субсидиите и ..........ще видиш колко е балонизирана .
                              Това откъде ти влезе в главата?
                              кой е казал, че ще спрат субсидиите?

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Продай ми, моля,
                                Балонизирана земя.
                                Само за една година да спрат субсидиите и ..........ще видиш колко е балонизирана .

Коментар

Working...
                                X