и само един купувач...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BillyКолеги не ви ли се струва много дълбоко това пропадане.....цената вместо да отива към 1,40 ще се върне на 1,30
Коментар
� -
Лео,че ще има увеличение на капитала отново е вярно ,но нека изчакаме да тръгнат акциите от сегашното увеличение ,да приключим с това и мисля ,че като понаберем скорост и цените се стрелнат достатъчно много нагоре ,"за успокояване на топката " , ще последва новото увеличение.От Карол са достатъчно опитни ,за да преценят правилния момент.Трябват и психологическа нагласа ,свежи пари и увереност в в инвеститорите ,че това е точното място ,в точното време да поверят парите си .Всички пищят ,че пари няма ,българина все това му е на устата ,но пред перспективите ,които се очертават ,винаги се намират достатъчно свежи пари за добра инвестиция.В началото един АДСИЦ ,после втори и т.н. ,та се нароиха толкова много отведнъж ,че човек може и да се обърка след някое друго питие.Аз залагам на АТЕРА като дългосрочна инвестиция и мисля че имам визия за бъдещето ,отчитайки информацията ,с която разполагам.Вярвам ,че ще дойде време да коментираме тези цени с лека насмешка .Но трябва търпение и всеки по веригата да си свърши работата както трябва .Засега мисля че има ясно изразена тенденция за това .
За 90-те хиляди декара инфото е от" Инвестор"-а,10.05.2006 г. ,15:14
И за всички е ясно ,че поръчките "продава" тепърва ще оредяват ,тъй като всеки нормален човек не желае да се разделя с нещо ,което си струва .
Желая ви успех !
Коментар
�
Коментар