tuka niama li da ima skoro uvelichenie na kapitala.....spored men kintite svyrshiha ....veche vsichko e ful v zemia???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от StakicДругият интересен момент е че ще теглят кредит от Алианц България за извършване на плащания по сделки.Вероятно няма да има ново увеличение на капитала,което би натиснало цената.
Успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BENCHAHORA....moze li da mi otgovorite.......
zashto kogatao imaha samo pari cenata beshe nad 1.40 , a sega kogato vsichko veche e napylneno sys zemia cenata e 1.25.....neshto ne vizdam logikata......
Molia za mnenia....
Борсовата търговия далеч не е съвършен механизъм за ценообразуване. Именно тези несъвършенства дават възможност за нелоши печалби
Коментар
-
Anton Chigurh
Най-малкото защото могат да си го позволят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от някойПървоначално изпратено от algoСпоред информация, публикувана днес в инвестора:
"След покупката общата площ на притежаваните от дружеството терени в района става малко над 10 дка. Средната цена на придобиване на новите имоти е около 70 евро на квадратен метър. Според плановете на компанията, окрупненият имот ще бъде отдаван под наем, след като влезе в регулация. "
От района съм и такава висока цена на кв.м. няма, дори на главен път. И то извън регулация. Какво става тук?
аз имам парцел в Герман и преди една година ми предложиха цена от 100 евро на м2 но аз отказах да го продам
Всичко зависи от това къде е парцела и за какво може да се ползва.
Дали адванс терафонда е направил добра инвестиция е много рано да се говори.
Коментар
Коментар