Първоначално изпратено от Alee
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
На основание чл. 4, ал.1, от Приложение 7 към Правилника, БФБ - София АД уведомява всички свои членове, че 21.12.2006г. /четвъртък/ е датата, на която ще се проведе аукциона по чл.112б, ал.7 от ЗППЦК за продажбата на правата от увеличението на капитала на Адванс Терафонд АДСИЦ-София /R5ATERA/. На аукциона ще бъдат предложени 8 130 515 права, срещу които не са записани акции.
Коментар
-
Kif e prav, tochno v tozi moment pazara pokazva svoite nedostataci, vseki koito e s "Value-oriented approach" moze da se orientira kakvo stava. No za tova i vseki koito ima glava na ramenete si, triabva da misli. Vinagi se e znaelo, che value-oriented managerite pri bi4i pazari ne se predstaviat dobre. No samo vizte kakvo stava kogato doidat mechkite. Spomnete si US sled 2000.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Абе тез от Карол що изобщо им трябва да са на борсата- ми те сами си купуват, само си продават... Що не се разкарат и тогава да видим кой кого, ако ще пада до номинал да пада, ама да има пазар, игра някаква...
А ти Смърфиетке що сега се назландисваш за таз 1 стотинка, вземи си за 2, пък може да повлечеш крак след себе си
Коментар
-
Първоначално изпратено от melonПървоначално изпратено от netware5Колеги, от днес ме мъчи следния въпрос:
Днес имаше много ордери "купува" за по 20-30000 права на цена 0.01 лв. Някой им продаде и сега хората ще могат да си запишат акции за 1.26=0.01 +1.25, като платят тия дни, а акциите им излезат на борсата след 2-3 месеца. Защо тези "инвеститори" не си купиха просто същия брой акции по 1.26 (а с малко чакане и по 1.25) от борсата? Такива обеми въобще нямаше да надуят цената. Нещо не разбирам - купуваш акции като плащаш сега, а получаваш след два месеца, вместо да купиш същите акции на същата цена и да ги получиш веднага? Извинете ме ако съм много тъпHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар