IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• предстартовото броене започна

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee
      Franky, само изчакай да трагне корекция, да видиш тогава как ще се държи АТЕРА и ЕЛАРГ, тогава ще бъдат вече реално оценени.
      Според мен и сега са си малко надценени. Раздели пазарната капитализация на броя декари които имат и ще се получи една цифра която не е много хубава. Пък и с тази ялова реколта ме съмнява догодина фермерите да са склони да дават големи ренти. Единствения начин реално да се повиши стойността на дружеството е да се продадат или отдадат под наем индустриалните парцели които купиха. Иначе ако трябва да се чака на рента от земеделската земя, от която и УД заделя за себе си, е по добре парите а се вкарат в банка.

Коментар

• Franky, само изчакай да трагне корекция, да видиш тогава как ще се държи АТЕРА и ЕЛАРГ, тогава ще бъдат вече реално оценени.
        Alee, ne sluchaino imam 4 REIT's v portfolioto

Uspeh !

Коментар

• Franky, само изчакай да трагне корекция, да видиш тогава как ще се държи АТЕРА и ЕЛАРГ, тогава ще бъдат вече реално оценени.
          “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
            Az imam 15 stocks v moq portfeil, trqbva da sledq za teglata.

3,5% ATERA mi e napulno dostatuchno
            При мен % са повечко и мисля са недостатъчно:-)

Коментар

• Az imam 15 stocks v moq portfeil, trqbva da sledq za teglata.

3,5% ATERA mi e napulno dostatuchno

Коментар

• Ами купувай бе човек : ) ... Как иначе ще стане .. Аз така правя

Коментар

• Tiq 2 bgn koga ste gi minavame be Aide che veche mi se izchaka chakaneto

Коментар

• Ей това 1,97 голяма съпротива ама като го отнесе един път познайте къде отиваме (справка ЕЛАРГ)

Коментар

• Т. е. напрактика е същото.
                      Благодаря много.
                      Портал за интернет пазаруване

Коментар

• Първоначално изпратено от finty
                        Съжалявам ако повтарям обсъждан въпрос във форума, но ме интересува следното - възнамерявам да вляза във АТЕRА и тъй като до сега имам опит само с ДФ искам да попитам има ли някаква разлика в процеса на влагане на парите.
                        Уточнение до момента внасям сумите на ръка или чрез банка - не си купувам акции или дялове през COBOS.
                        Променя ли се процедурата, когато говорим за АДСИЦ?

Правиш си договор и конкретна заявка за избраните от теб акции (при съответни параметри - брой и цена) при твоя ИП. Всички подробности са указани в договора.

Успех!
                        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Съжалявам ако повтарям обсъждан въпрос във форума, но ме интересува следното - възнамерявам да вляза във АТЕRА и тъй като до сега имам опит само с ДФ искам да попитам има ли някаква разлика в процеса на влагане на парите.
                          Уточнение до момента внасям сумите на ръка или чрез банка - не си купувам акции или дялове през COBOS.
                          Променя ли се процедурата, когато говорим за АДСИЦ?
                          Портал за интернет пазаруване

Коментар

• тези 350 бяха 40 ниви в едно землище 3-6 категория

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                              Аз продадох 350дк на адванс миалото лято по 210лв.Платиха ги веднага средната цена на другите тогава беше 160 за района
                              A sega kakva e pazarnata cena?
                              При определянето на пазарна цена трябва да се вземат под внимание:

1. Локацията - къде по точно в Бг са - грубо казано - златна добруджа или врачанския балкан. Казваш "тогава беше 160 за района" ама не ни казваш кои е района".
                              2. Броя на имотите ( тези 350 дка едно пар4е ли са или са 350 парчета от по 1 дка всяко)
                              3. Категорията на земята
                              4. Ограниченията за ползване на имотите ( електрически стълбове, газо-, водо-и т.н. -проводи)
                              5. и гр.

franky4fingers, понеже съм виждал и някои от другите ти постинги, смея да твърдя че много добре си направил като си ги продал. А още по добре ако тогава с паричките си заложил на EURINS например.
                              и тоз коментар е без препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Perla
                                Някой знае ли къде ги купуват тези земи средно на по 195 лева на декар от Елана и Атера че да си купя и аз 10 ина 20 хиляди декарчета
                                Един приятел се занимава с подобна дейност и се оплака че под 350-400 лева и то без разходите вече не се намира сносна земеделска земя.
                                Приятеля ти явно се занимава с покупка на земи от 50 дка парчета нагоре, защото само подобни парчета могат да струват толкова много. Такава земя на такива цени има из цяла България, без разбира се Сф, Боровец, Пампоровец и т.н. Прати ми лично съобщение ако искаш да си купиш 10 000 дка за 195 лв.дка (не говоря за ливади пасища и т.н., които са до 150лв./дка) и ще ти дам телефони на хора които точно това правят. Аз лично съм купувал от тях земи и имам много приятели купували от тях. Другото - разходите по сделката - колко мислиш оскъпяват цената? - Не повече от 10-15 лв./дка. + 3-10лв./имот за нова скица на твое име.
                                и тоз коментар е без препоръка

Коментар

Working...
                                X