предстартовото броене започна
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от AleeFranky, само изчакай да трагне корекция, да видиш тогава как ще се държи АТЕРА и ЕЛАРГ, тогава ще бъдат вече реално оценени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fintyСъжалявам ако повтарям обсъждан въпрос във форума, но ме интересува следното - възнамерявам да вляза във АТЕRА и тъй като до сега имам опит само с ДФ искам да попитам има ли някаква разлика в процеса на влагане на парите.
Уточнение до момента внасям сумите на ръка или чрез банка - не си купувам акции или дялове през COBOS.
Променя ли се процедурата, когато говорим за АДСИЦ?
Правиш си договор и конкретна заявка за избраните от теб акции (при съответни параметри - брой и цена) при твоя ИП. Всички подробности са указани в договора.
Успех!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Съжалявам ако повтарям обсъждан въпрос във форума, но ме интересува следното - възнамерявам да вляза във АТЕRА и тъй като до сега имам опит само с ДФ искам да попитам има ли някаква разлика в процеса на влагане на парите.
Уточнение до момента внасям сумите на ръка или чрез банка - не си купувам акции или дялове през COBOS.
Променя ли се процедурата, когато говорим за АДСИЦ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от franky4fingersАз продадох 350дк на адванс миалото лято по 210лв.Платиха ги веднага средната цена на другите тогава беше 160 за района
1. Локацията - къде по точно в Бг са - грубо казано - златна добруджа или врачанския балкан. Казваш "тогава беше 160 за района" ама не ни казваш кои е района".
2. Броя на имотите ( тези 350 дка едно пар4е ли са или са 350 парчета от по 1 дка всяко)
3. Категорията на земята
4. Ограниченията за ползване на имотите ( електрически стълбове, газо-, водо-и т.н. -проводи)
5. и гр.
franky4fingers, понеже съм виждал и някои от другите ти постинги, смея да твърдя че много добре си направил като си ги продал. А още по добре ако тогава с паричките си заложил на EURINS например.и тоз коментар е без препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от PerlaНякой знае ли къде ги купуват тези земи средно на по 195 лева на декар от Елана и Атера че да си купя и аз 10 ина 20 хиляди декарчета
Един приятел се занимава с подобна дейност и се оплака че под 350-400 лева и то без разходите вече не се намира сносна земеделска земя.и тоз коментар е без препоръка
Коментар
Коментар