Първоначално изпратено от SEBULBA
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Ама и ти си един титан на мисълтаЗапознат ли си с дружеството въобще?
Един съвет ще ти дам. Вземи си едно моливче и си запиши какво съм ти казал и след 6 месеца пак ще поговорим. Става ли така? Смея да твърдя, че тази акция ще се представи доста по-добре от други "ракети" и тем подобни
Ако трябва да съм коректен ще ти кажа, че съм пристрастен защото притежавам акции. Даже основната ми инвестиция е тук но смятам, че мнението ми е обективно и мога да го докажа
Хайде със здравеKeep going ...
Коментар
-
Надежди говежди. С чужди пари от фондовете на собственика лесно се подпира. Но даже и дълг да има, което не го вярвам, защото ще трябват ипотеки, той също ще вдигне EV и при липсващ EBIT какво става а?
Първоначално изпратено от Mr.ProfitАми аз лично от 2 месеца насам го чакам ама все още нищо ... дали няма да ни изненадат с дългово финансиране? Скоро трябва да има развитие по въпроса.
А това измислено дружество мисля ще покаже на всички как измислено се покоряват най-високите върхове
Бъди здрав и успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBAМалей, какви са тия кобосчета с 359000 акции. 143 изкупуват като невидели...
Субсидиите са за обработващите земята, но те индиректно ще повишат наема ( арендата ) на земята. В края на крайщата ако си земеделски стопанин и Европата ти дава 20лв./д-ка, защо да не платиш аренда примерно 30 лв./д-ка вместо досегашните 15 лева? Пак "си на далавера"...
освен това сички субсидии и продукцията са си за акционерите
Коментар
-
Малей, какви са тия кобосчета с 359000 акции. 143 изкупуват като невидели...
Субсидиите са за обработващите земята, но те индиректно ще повишат наема ( арендата ) на земята. В края на крайщата ако си земеделски стопанин и Европата ти дава 20лв./д-ка, защо да не платиш аренда примерно 30 лв./д-ка вместо досегашните 15 лева? Пак "си на далавера"...
Коментар
Коментар