IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На вниманието на инвеститорите!
    имот, разположен на тихо и красиво място, в близост до СПА комплекс Катарино и PIRIN GOLF HOLIDAYS CLUB- голф-игрище, проектирано от Ian Woosman. Имотът се намира до град Разлог и само на 6 км от световно известния ски- курорт Банско.
    Поземленият имот представлява „НИВА” с площ 19 601 кв.м., намираща се в землището на град Разлог, местността „Саракиница” с 220.42 м лице на полски път, граничеща с горски масив.
    При проявен интерес:ani_u@mail.bg

Коментар

• Към настоящия момент по-високата доходност приемам за предимство

Стабилността за сметка на какво обаче? Инвеститорите са различни. Ти ако не искаш да видиш цени под 1.90 то аз искам за да имам възможност да купя и да генерирам по-висока доходност. От доста време следя и двете и Атера-та на мен повече ми допада като поведение.

Ако разчиташ на сигурността, то Еларг-а много често бива подкрепян от Елана и други. Тази акция щеше да се изнася и в чужбина ако не се лъжа. Там също би намерила голяма подкрепа.

Замисли се като проектираш целите си върху акциите коя най-много ти допада като поведение и инвестирай там за да се чувстваш по-спокоен.
      Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit
        Навремето започнах с Еларг. После си купих малко Атера и след време активно управление Еларга изчезна, а наскоро си взех и Ленд
        Спомням си, че причините за тази размяна бяха менъджмънта, таксите за управление и свършената качествено работа. Като ги съпоставях тогава Атера-та имаше предимство според мен. Не съжалявам!

От Еларг-а нищо лошо не съм видял. Изпитвам особени симпатии към нея като първата ми самостоятелна инвестиция на БФБ след договорен фонд
        Да бе ама главното предимство на тези акции е в тяхната стабилност. В тази връзка няма лошо и Каролци да си подкрепят малко акцията...

Коментар

• Навремето започнах с Еларг. После си купих малко Атера и след време активно управление Еларга изчезна, а наскоро си взех и Ленд
          Спомням си, че причините за тази размяна бяха менъджмънта, таксите за управление и свършената качествено работа. Като ги съпоставях тогава Атера-та имаше предимство според мен. Не съжалявам!

От Еларг-а нищо лошо не съм видял. Изпитвам особени симпатии към нея като първата ми самостоятелна инвестиция на БФБ след договорен фонд
          Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit
            Както Греъм е казвал, цената не е константа и има свойството да се движи. Ти пък се възползвай от това и когато е под себестойността си купувай и реализирай печалба.

Не падне ли под 1.80 няма място за притеснея според мен. Цени от 1.80-1.85 считам за много добър вход, 1.85-1.90 за добър, а цени от 1.90 - 2.05 считам за пазарен рейндж.

Карол оставят Пазара да реши и както виждаш имат си поръчки на много разумни нива. Еланата като тяхна си позиция могат да считат настоящите нива за много добър вход и да действат. Не забравяй, че двата фонда инвестират не само в земеделски земи и от там може би идва разликата с Карол
            +1 Много точно мнение. И въобще от Еларга трябва да се бяга щото Е.анци го манипулират. Атерата е друга бира - най-големия фрий флоут след Химко ако не греша... Въобще за мен Карол и Е.ана са на двата противоположни полюса на доверието ми в тях.

P.S. Не е препоръка, а само празни мисли на един празен човек......
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Както Греъм е казвал, цената не е константа и има свойството да се движи. Ти пък се възползвай от това и когато е под себестойността си купувай и реализирай печалба.

Не падне ли под 1.80 няма място за притеснея според мен. Цени от 1.80-1.85 считам за много добър вход, 1.85-1.90 за добър, а цени от 1.90 - 2.05 считам за пазарен рейндж.

Карол оставят Пазара да реши и както виждаш имат си поръчки на много разумни нива. Еланата като тяхна си позиция могат да считат настоящите нива за много добър вход и да действат. Не забравяй, че двата фонда инвестират не само в земеделски земи и от там може би идва разликата с Карол
              Keep going ...

Коментар

• А бе Елагрото не мърда, а тука не стига дето доста изостават от цената им ами дори и пада !!! Логика никаква!!! А съотношението земеделска земя (в декари) на 1000 бр. акции е по-добро, дори когато се игнорира от влиянието на кредити и инвестициите в неземеделска земя. Нещо грижата за интересите на акционерите сигурно куца...

Коментар

• 360 miliona na subsidii za zemedelcite shte badat prevedeni tozi mesec

Коментар

• Преглед на печата за 18 януари
                    18.01.2008 08:04

Немци и швейцарци искат да произвеждат биогорива у нас
                    в. Новинар

Немски фермери проявяват интерес да отглеждат енергийни култури у нас. Това стана ясно на дискусия между зам.-министъра на земеделието Бюрхан Абазов и фермери от Германия в Берлин.
                    Причината за интереса на чужденците е ниската цена на земеделската земя у нас. В момента парцелите в България се продават средно по 240 лв. за декар, а в ЕС са с 50% по-скъпи и стигат 400 лв. Фермерите са привлечени и от това, че у нас нивите са плодородни, но в момента пустеят.
                    Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Billy
                      Да ама 130 се начупиха да купуват ELARG, докато при Атерата не е така. Малко ми е хикс и на мен тая работа...
                      Billy, не ги гледай тия - довчера купуваха на 2,30 днес продават пак на толкова
                      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Да ама 130 се начупиха да купуват ELARG, докато при Атерата не е така. Малко ми е хикс и на мен тая работа...

Коментар

• Още нещо ...

Не знам дали си запознат но тук има много чуждестранни инвеститори. При този отлив прави ли ти впечатление, че не падаме сериозно под 2 лв и няма и да паднем според мен?
                          Keep going ...

Коментар

• 09:48 - ATERA Адванс Терафонд АДСИЦ-София - обем 292000 - цена 2.01 продавач 143 - купувач 143

това си е около половин процент!

Коментар

• Няма нужда да подпират Тук всичко си е ток и жица! Продължават големите обеми да минават на нива около 2 лв, което затвърждава мнението ми, че това ниво е много близо до балансовата стойност на акцията и ни чака евентуално увеличение пак там.

Тази акция е слънце Не се притеснявай за нея ... поне на този етап

Бъди здрав и успех!

Тук съм много пристрастен но мнението е актуално според мен.
                              Keep going ...

Коментар

• А бе Каролци да попрат малко. Я да погледнат терафонда на Елана. Интересно на какво се дължи това изоставане от цената...

Коментар

Working...
                                X